Don Dusko Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 10 minutes ago, uini said: ali brate, na 2:0 kaže komentator "nema više gola u gostima" ?????WTF?? miki manojlović na terasi iz rana ko zna kad su to promenili, ja računao tada da nam je sve do 2:2 dovoljno Trebala nam je pobeda samo.Nikakav remi.Jer smo tamo izgubili 3:2. :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 ma znam ali je na 2:0 taj gol u gostima bio vrj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mićko81 Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Ajde ljudi malo uozbiljite ovu temu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 4 hours ago, uini said: nisam gledao fuca-zvezdu 10-15-35 godina, nebitno (jesam nešto između, slučajno) - lik zabije stativu - lik zavali volejčinu koja prohuji pored golmanovih ušiju - isti lik zabije golčinu. rekoh sebi, dobro si seo da gledaš, nije ni ovaj fuca tako loš kao što misliš. - penal. golman odbrani penal. zabiju nam gol sa autokomande. ugasio telišku i legoh da sanjam. Ali koji nivo bumerstva je izraz "teliška". Zlatna medalja. 1 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 ja toliko pratim fudbal da sam odgledao samo zadnjih par minuta i radovanje njihovih igrača zbog produžetaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Zasto zovu Stankovica "Mister"? Citao sam neki njegov intervu, i Deki citira nekog igraca rijecima "Mister koju god poziciju zelis da igram, stojim na raspolaganju". Meni nekako bilo neprijatno 🙂 Vjerujem da ima neka anegdota, ma siguran sam da ima neka simpaticna prica iza toga.. ne moze samo odjednom Mister. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 nije odjednom, od pocetka je tako ne znam tacno kako je pocelo, ali ne bi me cudilo da je stankovic sam trazio da ga tako zovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Gde mogu da se nadju statistike za Mister Stankovica na kosarci? Pitam za druga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 hour ago, NikadProtivKaline said: nije odjednom, od pocetka je tako ne znam tacno kako je pocelo, ali ne bi me cudilo da je stankovic sam trazio da ga tako zovu I Zengu su svojevremeno zvali "mister". Quote - Kada god čujem za Zvezdu uvek me preplave divna osećanja. Stvarno sam bio srećan u Beogradu. Što se tiče povratka, niko od čelnika kluba me nije zvao. Koliko znam, imaju trenera. Ali, nikad ne reci nikad - istakao je popularni Mister i dodao: https://www.telegraf.rs/sport/734829-zenga-zvezdo-zovi-i-dolazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) 4 hours ago, Princeton said: Zasto zovu Stankovica "Mister"? Citao sam neki njegov intervu, i Deki citira nekog igraca rijecima "Mister koju god poziciju zelis da igram, stojim na raspolaganju". Meni nekako bilo neprijatno 🙂 Vjerujem da ima neka anegdota, ma siguran sam da ima neka simpaticna prica iza toga.. ne moze samo odjednom Mister. off na fudbal al nije kao da se nesto desava Razocaracu te al nema anegdota. Nekada su trenere u Italiji zvali mister pa prestali pa se opet taj trend pojavio. A ako bas zelis neku anegdotu po zavrsetku fudbalske karijere Dejan Stankovic je bio pomocni trener u Udinezeu i posle 5 utakmica dao ostavku jer to nije za njega. Quote Nekadašnji reprezentativac Srbije Dejan Stanković nema nameru da se ozbiljnije posveti trenerskom poslu. Rekorder po broju odigranih mečeva u dresu „orlova“ je bio deo stručnog štaba italijanskog Udinezea, ali se nije proslavio. „Sad moraš da misliš kako ćeš da radiš, da li je ovaj povređen, da li se svađa sa ženom… Iskreno kažem, nisam spreman da se žrtvujem toliko. Probao sam u Udinama, video da to nije za mene jer sam kao pomoćnik dobio pet crvenih kartona na pet utakmica, što nije za pohvalu,“ rekao je Stanković za „Sportski Žurnal„. On naglašava da je sebe mnogo dao fudbalu. „Današnji treneri moraju da budu u poslu 0-24. Svaki dan se nešto inovira, apdejtuje… Sedeo sam nedavno sa Sinišom Mihajlovićem i on je tu, ali nije tu – razmišlja o igračima, ekipi… Ne mogu, nikako ne mogu. Mnogo sam sebe dao fudbalu, ali nisam spreman da se žrtvujem koliko ovaj sport traži od trenera,“ kaže Stanković. Edited August 25, 2022 by Tamburinjo 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Наставак оффа: Да, то је тренд у Италији дуже време, сећам се да се говорило у доба још док је спец. дописник из Рима Емилио Паскући играо спортску прогнозу са Мемедовићем на РТС-у. То сам потпуно потиснуо, први пут сам чуо да се вратило у употребу са покојним Антићем и још тад ми је јако прорадила кринџна жлезда, поготово кад се пренело на Станкелу, па и на Пиксија, који скоро да нема никакве везе са Италијом. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Kad ce novi dresovi za KK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Nisu losi ovi sad sto imamo, ne znam da li nam trebaju novi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Pitao sam kad ce novi a ne dal se tebi svidaju ili ne, no hejt 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 15 minutes ago, LightWeight said: Kad ce novi dresovi za KK? Verovatno za Media Day 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 8 minutes ago, LightWeight said: Pitao sam kad ce novi a ne dal se tebi svidaju ili ne, no hejt Opusteno, samo kazem da mozda postoji mogucnost da ne dobijemo nove dresove, ne znam kako se isplati Adidasu da nam nove svake godine izbacuje kad se ne proda 15 dresova ukupno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 3 hours ago, Tamburinjo said: off na fudbal al nije kao da se nesto desava Razocaracu te al nema anegdota. Nekada su trenere u Italiji zvali mister pa prestali pa se opet taj trend pojavio. A ako bas zelis neku anegdotu po zavrsetku fudbalske karijere Dejan Stankovic je bio pomocni trener u Udinezeu i posle 5 utakmica dao ostavku jer to nije za njega. Nisam znao za ovo. Sada mi ima nekako smisla. "Mister was first used in 1912, when former English footballer and coach William Garbutt made his debut on the Genoa bench. His players began to call him Mister, a typical custom in the world of English football." Interesantno skroz. Tako i kod mene na gradilistu ima zidar Kinez, koga njegovi sugradjani zovu sifu (master/ucitelj). Za njega rade i dva Ozija, koji ga iz postovanja zovu master. To tako komicno i neprirodno zvuci, skoro kao i Deki mister.. ali dobro, sve prilagodjeno odredjenoj situaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Jebote, ja sam od Stankovica pobegao na kk temu, i sta me ovde doceka? Sto je Mister Mister? Pa stvarno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 2 hours ago, Sokmeniki said: Opusteno, samo kazem da mozda postoji mogucnost da ne dobijemo nove dresove, ne znam kako se isplati Adidasu da nam nove svake godine izbacuje kad se ne proda 15 dresova ukupno. gde da se proda kad nigde nema da se kupi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 8 minutes ago, NikadProtivKaline said: gde da se proda kad nigde nema da se kupi? I da se ima gdje kupiti ne bi se 50 dresova prodalo kao ni u FK. Jbg sto bi se prodavalo kad je vecini 50e cijena preskupa za dres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Kamo ga Sektor da cestita divan dan🤔A najveci fan, bruka😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 minute ago, Gudura said: Kamo ga Sektor da cestita divan dan🤔A najveci fan, bruka😀 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Рођендан Штимца. На Славка мислим, дабоме Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 na kratko me presekli kad videh objavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 3 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts