Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23

Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

• WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

10 minutes ago, uini said:

ali brate, na 2:0 kaže komentator "nema više gola u gostima" ?????WTF??

miki manojlović na terasi iz rana

ko zna kad su to promenili, ja računao tada da nam je sve do 2:2 dovoljno

Trebala nam je pobeda samo.Nikakav remi.Jer smo tamo izgubili 3:2. :))

• Like 1

4 hours ago, uini said:

nisam gledao fuca-zvezdu 10-15-35 godina, nebitno (jesam nešto između, slučajno)

- lik zabije stativu

- lik zavali volejčinu koja prohuji pored golmanovih ušiju

- isti lik zabije golčinu. rekoh sebi, dobro si seo da gledaš, nije ni ovaj fuca tako loš kao što misliš.

- penal. golman odbrani penal. zabiju nam gol sa autokomande.

giphy.webp

ugasio telišku i legoh da sanjam.

Ali koji nivo bumerstva je izraz "teliška". Zlatna medalja.

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

Zasto zovu Stankovica "Mister"? Citao sam neki njegov intervu, i Deki citira nekog igraca rijecima "Mister koju god poziciju zelis da igram, stojim na raspolaganju". Meni nekako bilo neprijatno 🙂 Vjerujem da ima neka anegdota, ma siguran sam da ima neka simpaticna prica iza toga.. ne moze samo odjednom Mister.

• Like 1

1 hour ago, NikadProtivKaline said:

nije odjednom, od pocetka je tako

ne znam tacno kako je pocelo, ali ne bi me cudilo da je stankovic sam trazio da ga tako zovu

I Zengu su svojevremeno zvali "mister".

- Kada god čujem za Zvezdu uvek me preplave divna osećanja. Stvarno sam bio srećan u Beogradu. Što se tiče povratka, niko od čelnika kluba me nije zvao. Koliko znam, imaju trenera. Ali, nikad ne reci nikad - istakao je popularni Mister i dodao:

https://www.telegraf.rs/sport/734829-zenga-zvezdo-zovi-i-dolazim

4 hours ago, Princeton said:

Zasto zovu Stankovica "Mister"? Citao sam neki njegov intervu, i Deki citira nekog igraca rijecima "Mister koju god poziciju zelis da igram, stojim na raspolaganju". Meni nekako bilo neprijatno 🙂 Vjerujem da ima neka anegdota, ma siguran sam da ima neka simpaticna prica iza toga.. ne moze samo odjednom Mister.

off na fudbal al nije kao da se nesto desava

Razocaracu te al nema anegdota. Nekada su trenere u Italiji zvali mister pa prestali pa se opet taj trend pojavio. A ako bas zelis neku anegdotu po zavrsetku fudbalske karijere

Dejan Stankovic je bio pomocni trener u Udinezeu i posle 5 utakmica dao ostavku jer to nije za njega. 

Nekadašnji reprezentativac Srbije Dejan Stanković nema nameru da se ozbiljnije posveti trenerskom poslu.

Rekorder po broju odigranih mečeva u dresu „orlova“ je bio deo stručnog štaba italijanskog Udinezea, ali se nije proslavio.

„Sad moraš da misliš kako ćeš da radiš, da li je ovaj povređen, da li se svađa sa ženom… Iskreno kažem, nisam spreman da se žrtvujem toliko. Probao sam u Udinama, video da to nije za mene jer sam kao pomoćnik dobio pet crvenih kartona na pet utakmica, što nije za pohvalu,“ rekao je Stanković za „Sportski Žurnal„.

On naglašava da je sebe mnogo dao fudbalu.

„Današnji treneri moraju da budu u poslu 0-24. Svaki dan se nešto inovira, apdejtuje… Sedeo sam nedavno sa Sinišom Mihajlovićem i on je tu, ali nije tu – razmišlja o igračima, ekipi… Ne mogu, nikako ne mogu. Mnogo sam sebe dao fudbalu, ali nisam spreman da se žrtvujem koliko ovaj sport traži od trenera,“ kaže Stanković.

Edited by Tamburinjo
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

Наставак оффа:

Да, то је тренд у Италији дуже време, сећам се да се говорило у доба још док је спец. дописник из Рима Емилио Паскући играо спортску прогнозу са Мемедовићем на РТС-у. То сам потпуно потиснуо, први пут сам чуо да се вратило у употребу са покојним Антићем и још тад ми је јако прорадила кринџна жлезда, поготово кад се пренело на Станкелу, па и на Пиксија, који скоро да нема никакве везе са Италијом.

• Like 3

8 minutes ago, LightWeight said:

Pitao sam kad ce novi a ne dal se tebi svidaju ili ne, no hejt

Opusteno, samo kazem da mozda postoji mogucnost da ne dobijemo nove dresove, ne znam kako se isplati Adidasu da nam nove svake godine izbacuje kad se ne proda 15 dresova ukupno.

• Like 1

3 hours ago, Tamburinjo said:

off na fudbal al nije kao da se nesto desava

Razocaracu te al nema anegdota. Nekada su trenere u Italiji zvali mister pa prestali pa se opet taj trend pojavio. A ako bas zelis neku anegdotu po zavrsetku fudbalske karijere

Dejan Stankovic je bio pomocni trener u Udinezeu i posle 5 utakmica dao ostavku jer to nije za njega. 

Nisam znao za ovo. Sada mi ima nekako smisla.

"Mister was first used in 1912, when former English footballer and coach William Garbutt made his debut on the Genoa bench. His players began to call him Mister, a typical custom in the world of English football."

Interesantno skroz. Tako i kod mene na gradilistu ima zidar Kinez, koga njegovi sugradjani zovu sifu (master/ucitelj). Za njega rade i dva Ozija, koji ga iz postovanja zovu master. To tako komicno i neprirodno zvuci, skoro kao i Deki mister.. ali dobro, sve prilagodjeno odredjenoj situaciji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...