Zvezdan Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Au covece kakva pometnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Petrušev ima smisla jedino ukoliko Luka odlazi. Kao i treći centar sirovina (mada je opet Kuzmić bolje rešenje od Nikolića). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ne vidim kako uglaviti preko 7-8 minuta za Petruseva, niti kako bi on pristao na takvu ulogu. Martin i Mitrovic su tu, a i Singlton moze na 5. Kuz je bio kao nacrtan za tu trecu opciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Srecno Posle Dalibora ovo me bas raduje 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 16 minutes ago, srlepajce said: 7 god skupljali pare 14 minutes ago, Miki28 said: Odlicno. Idemo na 200 poena utakmice. Me like it😀 To Miki , pa uvijek se igra na koš više.Đaba krvava koljena ako nema tko da reseta. Welcome run'gun and seven seconds or less 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Petrusev nije licio na kosarkasa sa pirocancem. Ne svidja mi se… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, fradler said: Ne vidim kako uglaviti preko 7-8 minuta za Petruseva, niti kako bi on pristao na takvu ulogu. Martin i Mitrovic su tu, a i Singlton moze na 5. Kuz je bio kao nacrtan za tu trecu opciju... Tako sto mu je ovo vrv jedina ipcija da igra EL.A koliko ce to biti minuta zavisi od dosta toga tokom sezone.Imao je vrv da bira kod nas ili kod Robije ali tamo je konkurencija vec jos zesca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, bodo said: To Miki , pa uvijek se igra na koš više.Đaba krvava koljena ako nema tko da reseta. Welcome run'gun and seven seconds or less 👍 D'Antony je slobodan. Moze on u ulozi savetnika😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 1 minute ago, Miki28 said: D'Antony je slobodan. Moze on u ulozi savetnika😀 Uvijek 😂 Edited July 19, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, deez nuts. said: Petrusev nije licio na kosarkasa sa pirocancem. Ne svidja mi se… Nije se naigrao celu godinu, dosao u reprezentaciju sklepanu na guzove. Trebace mu vremena ali ja verujem da moze ispasti legit opcija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Dakle, recnikom formule 1, dajemo Ferari na upravljanje nekome ko mozda ispadne Lekler ali mozda ispadne Narjan Kartekijan. Nisam ubedjen da je to pravi put. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Sam B said: Dakle, recnikom formule 1, dajemo Ferari na upravljanje nekome ko mozda ispadne Lekler ali mozda ispadne Narjan Kartekijan. Nisam ubedjen da je to pravi put. Ako cemo realno, ni ovaj nije za Ferari 😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Doslo je Covketovih 5 minuta, valjda je nakon toliko titula i godina uspjesnog rada to zasluzio? 😁😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Vasa123 said: Doslo je Covketovih 5 minuta, valjda je nakon toliko titula i godina uspjesnog rada to zasluzio? 😁😁😁 ocito smo u slamarici cuvali kesovinu jer zasto je trositi kad je konkurencija bila nikakva 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 12 minutes ago, Nini3112 said: Sport klub potvrdio Filip Petrusev Zvezdin,pise da da dolaze i Zoran Nikolic i Singlton? @Markoss @Mile1 Sta ce nam i Filip i Zoram to je sada pitanje od milion dolara? Zoran će možda da igra samo protiv ekstra gabaritnih centara. Da se bije protiv Tavaresa i sl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Mene iznenadilo ovo oko Petruseva, iskreno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ipak ne vidim potrebu za dovodjenjem Zorana 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Everlook said: Zoran će možda da igra samo protiv ekstra gabaritnih centara. Da se bije protiv Tavaresa i sl. realno, covjek je samo za tresti sljive ( da se ne uvredi ), onako ukocen i sa skroz cudnim stasom a i (NE)znanjem 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Uvek sam za mlade nase igrace,prica se da je ugovor na tri godine tako da bi bio pun pogodak po meni,nesto kao sa Daliborom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 4 minutes ago, Nini3112 said: Ipak ne vidim potrebu za dovodjenjem Zorana 😂 Jel ovaj iz FMP-a Edited July 19, 2022 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Mislim da bi nam tim bio bolje sklopljen da nas je drzava pustila niz vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/crvena-zvezda-blizu-dogovora-sa-filipom-petrusevim/425640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Abizolirni said: ocito smo u slamarici cuvali kesovinu jer zasto je trositi kad je konkurencija bila nikakva 🙄 zet koji je pobegao u ameriku sa 300k, oplodio novac i poslao preko western union. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 15 minutes ago, deez nuts. said: Petrusev nije licio na kosarkasa sa pirocancem. Ne svidja mi se… ko jeste, osim avramovica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Neka dovede jos jednog trenera. Jedan za aba ligu, drugi za EL. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts