Jump to content

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

• WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, BojanaCZV said:

Taj neki romantizam u meni zeli Todosica u Zvezdi.

U sezonama raspada sam ga volela kao Novaka.

A kakav god da je, ne moze da bude los. 

Teodosic je to ❤️

Za mene je on kosarkaski Pirlo. On se gleda zbog lepote sporta.

Edited by Dobar Los Milos
  • Like 8
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Markoss said:

Ne bi znacilo nista, imali bi opciju vise na 1 i 2, pa bi se kombinovalo. Ako dovedemo i Sabaza i Tea, time smo zatvorili spoljnu liniju. 

Jel mozes samo ukratko sta se desava sa Singltonom, jel to done deal?

Posted (edited)

Dolazak Napiera i Tea jedino ima smisla ukoliko, u paru sa Ivanovićem i Nedovićem, pokušavamo da napravimo najslabiju defanzivnu bekovsku liniju u istoriji Evrolige.

Sama "vest" toliko nema logike, iz više različitih perspektiva, da mi je teško da poverujem da bi bilo ko to pokušao i na nekom NBA 2k22 patchu. 

Edited by medobrundo
  • Like 9
  • Thanks 1
  • Ha-ha 7
Posted

Teo vec duzi niz godina igra u paru sa jos jednim plejmejkerom na terenu,tako da ce verovatno biti

1.Sabazz,Dzoni,Pefi

2.Neda,Teo

3.Dobric,Holand,Lazic

+Lazarevic kao 3 na 4

Posted
1 minute ago, medobrundo said:

Dolazak Napiera i Tea jedino ima smisla ukoliko, u paru sa Ivanovićem i Nedovićem, pokušavamo da napravimo najslabiju defanzivnu bekovsku liniju u istoriji Evrolige.

Mijenjamo folozofiju, od krvavih koljena do svi u napad😀 Daju 60, primimo 50. 

• Ha-ha 2
Posted

Sve mi se čini da će Laza imati nikad manju minutažu, a možda i par utakmica van sastava. Puno od toga i zavisi naša odbrana, koja će biti ala FČ3 preuzimanje 

Posted (edited)

Ajoj brate dajte nemojmo se zajebavati, znam da smo svi u erekciji sada zbog imena i patkometrije, ali gde moze ovo da prodje sa 7/8 uzasnih defanzivaca spolja i Lazicem

pa kad bismo doveli Goberta na 5 otrcao bi peske u Jutu i vikao VRATITE MI MICELA I KLARKSONA

Edited by bosMan_jr
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
8 minutes ago, Markoss said:

Ne bi znacilo nista, imali bi opciju vise na 1 i 2, pa bi se kombinovalo. Ako dovedemo i Sabaza i Tea, time smo zatvorili spoljnu liniju. 

Sta bi kombinovali?  

Kako ce Ivanovic na 2 bilo sta da pruzi, odnece ga svi ali svi bekovi u El, covek je hodajuci mismec i na pleju a kamoli na beku. 

Ja ne viidim tu opciju da uparimo nekog sa nekim i da to valja, osim Markovica. 

Nappier-Nedovic- Busna odbrana, pobice se za loptu 

Nappier-Teodosic- Busna odbrana 

Nappier- Ivanovic- Jos busnija ako je to ikako moguce 

Nappier-Markovic- Nekako i moze s tim da ce tu Markovic da bleji i ceka, tesko da ce imati loptu u rukama 

Teodosic- Nedovic- Busni opet 

Teodosic- Ivanovic- Busni jos vise 

Teodosic-Markovic- Moglo bi da funckionise da je ovo 2015-ta godina ili maks 2019-ta 

Ivanovic- Nedovic- Pucamo za 3 pa sta pogodimo,  valjda damo 1 vise od protivnika 

Ivanovic-Markovic- Videsmo ove sezone malo toga 

Markovic u principu moze sa svima al' ne moze bas possto ce tesko biti spremniji ove sezone 

Znaci 4 pleja i Nedovic. Ja ne razumem majke mi, sta cemo mi da igramo? Da se ispucavamo pa ako ubaccimo vise idemo. A necem ubaciti. Jer ovo sto mi imamo imaju jos 13 ekipa na bolje nivou pored nas.  

Kad na to dodamo Hollanda koji nije neki defanzivac, Dobrica koji je blago dezorijentisan u odbrani, Lazica za kog snamo svi na sta lici bez Radonjica.. 

Nama kao defanzivci ostaju samo Lazarevic i Singleton, ako se vi nadate da oni mogu da pokrpe ovoliko rupa, samo napred, nadajte se. Bice mamika hvata me panika

Posted
20 minutes ago, Шеф стручног штаба said:

Па ко је онда "done deal" од синоћ?

Shabaz, danas i zvanicno. 

• Like 25
  • Love 10
  • Thanks 3
  • WOW 2
Posted
1 minute ago, Princeton said:

Shabazz, Teo, Nedović i Dzoni 🤩 i kaže assistant coach dajte Vladi šansu..

fall-off-cliff-mountain.gif

Kad se pravi supr tim, trener se slabo šta pita ... :classic_smile:

Posted

Ali ljudima smeta što Šabaz nije neki defanzivac :lol_2: Najbolje da odbranu igra kao Lazić, i isporučuje 40 poena.

A pričate o izmenama na pleju kao da su hokejaške, znaš ovaj će napad, a ovaj nema veze što ne zna napad, njega samo za defanzivu da koristimo. 

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Ova ekipa bi bila bombona da smo umesto Teodosica doveli drugaciji tip igraca. Ovako Nedovic i on spoljna linija koja je sa odbranom na vi

• Like 9
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...