Dragan Mićić Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 A mislili ste da je Nikola Maksimovic losa vest dana… hehe 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 2 minutes ago, BojanaCZV said: Taj neki romantizam u meni zeli Todosica u Zvezdi. U sezonama raspada sam ga volela kao Novaka. A kakav god da je, ne moze da bude los. Teodosic je to ❤️ Za mene je on kosarkaski Pirlo. On se gleda zbog lepote sporta. Edited July 19, 2022 by Dobar Los Milos 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, Markoss said: Ne bi znacilo nista, imali bi opciju vise na 1 i 2, pa bi se kombinovalo. Ako dovedemo i Sabaza i Tea, time smo zatvorili spoljnu liniju. Jel mozes samo ukratko sta se desava sa Singltonom, jel to done deal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Dolazak Napiera i Tea jedino ima smisla ukoliko, u paru sa Ivanovićem i Nedovićem, pokušavamo da napravimo najslabiju defanzivnu bekovsku liniju u istoriji Evrolige. Sama "vest" toliko nema logike, iz više različitih perspektiva, da mi je teško da poverujem da bi bilo ko to pokušao i na nekom NBA 2k22 patchu. Edited July 19, 2022 by medobrundo 9 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Shabazz, Teo, Nedović spolja? Koliko je to u dinarima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Filbi said: Nemoj samo da nam podmetnu Jocu Teodosica😁 I on je bio talentovan, al je više voleo kafanu ... Joca Gorki {Pelinkovac) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Teo vec duzi niz godina igra u paru sa jos jednim plejmejkerom na terenu,tako da ce verovatno biti 1.Sabazz,Dzoni,Pefi 2.Neda,Teo 3.Dobric,Holand,Lazic +Lazarevic kao 3 na 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, medobrundo said: Dolazak Napiera i Tea jedino ima smisla ukoliko, u paru sa Ivanovićem i Nedovićem, pokušavamo da napravimo najslabiju defanzivnu bekovsku liniju u istoriji Evrolige. Mijenjamo folozofiju, od krvavih koljena do svi u napad😀 Daju 60, primimo 50. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Sve mi se čini da će Laza imati nikad manju minutažu, a možda i par utakmica van sastava. Puno od toga i zavisi naša odbrana, koja će biti ala FČ3 preuzimanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Mijenjamo folozofiju, od krvavih koljena do svi u napad😀 Daju 60, primimo 50. Pre ce biti damo 60 primimo 80. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Ajoj brate dajte nemojmo se zajebavati, znam da smo svi u erekciji sada zbog imena i patkometrije, ali gde moze ovo da prodje sa 7/8 uzasnih defanzivaca spolja i Lazicem pa kad bismo doveli Goberta na 5 otrcao bi peske u Jutu i vikao VRATITE MI MICELA I KLARKSONA Edited July 19, 2022 by bosMan_jr 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 12 minutes ago, srlepajce said: 2 1 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Svi u napad ajmo ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ako coach Vlada želi Tea i Shabaza, ko smo mi da se bunimo? 3 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 8 minutes ago, Markoss said: Ne bi znacilo nista, imali bi opciju vise na 1 i 2, pa bi se kombinovalo. Ako dovedemo i Sabaza i Tea, time smo zatvorili spoljnu liniju. Sta bi kombinovali? Kako ce Ivanovic na 2 bilo sta da pruzi, odnece ga svi ali svi bekovi u El, covek je hodajuci mismec i na pleju a kamoli na beku. Ja ne viidim tu opciju da uparimo nekog sa nekim i da to valja, osim Markovica. Nappier-Nedovic- Busna odbrana, pobice se za loptu Nappier-Teodosic- Busna odbrana Nappier- Ivanovic- Jos busnija ako je to ikako moguce Nappier-Markovic- Nekako i moze s tim da ce tu Markovic da bleji i ceka, tesko da ce imati loptu u rukama Teodosic- Nedovic- Busni opet Teodosic- Ivanovic- Busni jos vise Teodosic-Markovic- Moglo bi da funckionise da je ovo 2015-ta godina ili maks 2019-ta Ivanovic- Nedovic- Pucamo za 3 pa sta pogodimo, valjda damo 1 vise od protivnika Ivanovic-Markovic- Videsmo ove sezone malo toga Markovic u principu moze sa svima al' ne moze bas possto ce tesko biti spremniji ove sezone Znaci 4 pleja i Nedovic. Ja ne razumem majke mi, sta cemo mi da igramo? Da se ispucavamo pa ako ubaccimo vise idemo. A necem ubaciti. Jer ovo sto mi imamo imaju jos 13 ekipa na bolje nivou pored nas. Kad na to dodamo Hollanda koji nije neki defanzivac, Dobrica koji je blago dezorijentisan u odbrani, Lazica za kog snamo svi na sta lici bez Radonjica.. Nama kao defanzivci ostaju samo Lazarevic i Singleton, ako se vi nadate da oni mogu da pokrpe ovoliko rupa, samo napred, nadajte se. Bice mamika hvata me panika Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 7 minutes ago, Sector said: Shabazz, Teo, Nedović spolja? Koliko je to u dinarima? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Sector said: Ako coach Vlada želi Tea i Shabaza, ko smo mi da se bunimo? Eno ga protiv Švajcarske ljut ko guja, čuo abrove ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Shabazz, Teo, Nedović i Dzoni 🤩 i kaže assistant coach dajte Vladi šansu.. 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 4 minutes ago, Guru said: Bolju reakciju bi imao Krejmer, kiksno si. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 20 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Па ко је онда "done deal" од синоћ? Shabaz, danas i zvanicno. 25 10 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Princeton said: Shabazz, Teo, Nedović i Dzoni 🤩 i kaže assistant coach dajte Vladi šansu.. Kad se pravi supr tim, trener se slabo šta pita ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ali ljudima smeta što Šabaz nije neki defanzivac Najbolje da odbranu igra kao Lazić, i isporučuje 40 poena. A pričate o izmenama na pleju kao da su hokejaške, znaš ovaj će napad, a ovaj nema veze što ne zna napad, njega samo za defanzivu da koristimo. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ne verujem za Shabazza dok ga ne vidim sa šalom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Kankkunen said: Kad se pravi supr tim, trener se slabo šta pita ... Samo neka puno ne smeta 👌 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ova ekipa bi bila bombona da smo umesto Teodosica doveli drugaciji tip igraca. Ovako Nedovic i on spoljna linija koja je sa odbranom na vi 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts