srlepajce Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Ne mislim da ce doci ali ja ne mogu da ne zelim Tea u Zvezdi Znacio bi mnogo Vladi 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 2 minutes ago, srlepajce said: Ne mislim da ce doci ali ja ne mogu da ne zelim Tea u Zvezdi Znacio bi mnogo Vladi Sigurno,dosta bi mu pomogao u svakom smislu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Kad nije dosao one sezone kad se pricalo, sad u ovim godinama i ne mora da se cima. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Neko je izjavio ovde da je Singlton vec zavrsen. Sto znaci da cekamo pleja, beka i centra. Sa plejom ne smemo da omanemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) Posle onog svinjca od plejofa sa Buducnoscu rekao je da ne vidi sebe u takvoj sredini Ne vidim sta je pogresio Nista nije bolje ni sada bilo ali ako ima sanse za dolazak ja sam za Edited July 16, 2022 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 17 minutes ago, Losmi17 said: Jos 4 ili 5 igraca? Pa to ima smisla samo ako jos 2 odlaze, ili od tih 5 su neki prospekti koji ce biti 14ti i 15ti igrac u rosteru. Pa plej, bek/krilo, krilni centar, bek ap centar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 1 minute ago, srlepajce said: Posle onog svinjca od plejofa sa Buducnoscu rekao je da ne vidi sebe u takvoj sredini Ne vidim sta je pogresio Ehh koji srbin ne zeli pobediti amere u crno-belom 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 2 minutes ago, Webad said: Neko je izjavio ovde da je Singlton vec zavrsen. Sto znaci da cekamo pleja, beka i centra. Sa plejom ne smemo da omanemo Bas tako bi trebalo ali mozda uleti i koja macka u dzaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 "Pokriveni smo na svim mestima, ali hoćemo da dovedemo još pojačanja na određenim pozicijama. Sve to treba uklopiti u hemiju, jer košarku igra tim i tako se komponuje ekipa. Važno je da napravimo nešto po čemu je Zvezda vrlo prepoznatljiva, a to je dobar timski duh i jako dobru hemiju", dodaje Čović. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Just now, uini said: "Pokriveni smo na svim mestima, ali hoćemo da dovedemo još pojačanja na određenim pozicijama. Sve to treba uklopiti u hemiju, jer košarku igra tim i tako se komponuje ekipa. Važno je da napravimo nešto po čemu je Zvezda vrlo prepoznatljiva, a to je dobar timski duh i jako dobru hemiju", dodaje Čović. Nista hemija samo 'nečural' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 20 minutes ago, Mile1 said: Ako mu opet Vucic da lovu za hotel na Divcibarama mozda se i predomisli Ovo nije tačno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 13 minutes ago, srlepajce said: Posle onog svinjca od plejofa sa Buducnoscu rekao je da ne vidi sebe u takvoj sredini Ne vidim sta je pogresio Nista nije bolje ni sada bilo ali ako ima sanse za dolazak ja sam za Sva sreca pa je u grckoj bila atmosfera kao na knjizevnoj veceri Folirant najobicniji. Slobodno moze da nas zaobidje 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Teo nikako kao prvi plej, to bi bilo pucanje samom sebj u koljeno, trenutno i Henry i Shabazz mnogo bolji igraci, a poziciju savjetnika treneru ima vec Pefi tako da Teo da se ne ljubimo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 8 minutes ago, Kankkunen said: Ovo nije tačno. Tacno je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Teo - da ispuni svoj decacki san? 😄 A sta je sa (ne)ispunjavanjem snova gomile navijaca koji smo ga prizeljkivali mnogo ranije a ne sada kad cedi poslednje atome snage a sve manje ih ima za kosarku? Moze Teo, moze. Ali na mestu Markovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 1 minute ago, Mile1 said: Tacno je Nije. 3 1 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Just now, Kankkunen said: Nije. Necu sada da ulazim u dublju pricu neke stvari nisu za forum. Ovo pre svega mislim na njegov eventualni dolazak u Zvezdu pre nekoliko godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 2 hours ago, Losmi17 said: Vise bih se obradovao sapcu nego teu. I Henriju. But not gonna happen. 36 minutes ago, Nini3112 said: Imam neki osecaj da ce Teodosic ispuniti svoj decacki san😁 Znajući kako Čovara populistički razmišlja, a usput je i GM, očekujem da se neki suludi novci spucaju na bivšeg igrača Teodosića koji bi u ovim godinama i sa ovom fizičkom spremom protiv timova koji igraju odbranu bio koristan koliko i probušeni kurton. 10 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Just now, Mile1 said: Necu sada da ulazim u dublju pricu neke stvari nisu za forum. Ovo pre svega mislim na njegov eventualni dolazak u Zvezdu pre nekoliko godina Neću ni ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 17 minutes ago, Kankkunen said: Ovo nije tačno. 8 minutes ago, Mile1 said: Tacno je 6 minutes ago, Kankkunen said: Nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 44 minutes ago, Nini3112 said: Imam neki osecaj da ce Teodosic ispuniti svoj decacki san😁 Nadam se da je taj san da kresne Dzesiku Albu, a ne da zaigra za Zvezdu. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 4 minutes ago, Kankkunen said: Neću ni ja. Bez ikakvog potencijalnog ulaska u raspravu, pogledaj samo objavu Dejan Stankovica na instagramu gdje su on, Vucic i Teov brat zajedno i procitaj opis slike. 🤔 Tako da mislim da je ovde Mile u pravu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 intervju za nova.rs? doktor ima osecaj za filing i preplivava na drugu stranu? ili nova samo prenosi intervju sa sport klubom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 5 minutes ago, necke said: Ne postaje dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 6 minutes ago, Vasa123 said: Bez ikakvog potencijalnog ulaska u raspravu, pogledaj samo objavu Dejan Stankovica na instagramu gdje su on, Vucic i Teov brat zajedno i procitaj opis slike. 🤔 Tako da mislim da je ovde Mile u pravu instagrami i tviteri su danas krunski dokazi za sve /foto video/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts