Dropkick Murphys Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Napad donosi pobede, odbrana donosi titule...a mi svakako ne planiramo da osvojimo EL, tako da ćemo forsirati samo taj napad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 10 minutes ago, Guru said: Bilo bi lepo ako želimo da imamo najgoru odbranu u EL, al' zvučna su imena i ima tog famoznog talenta kojeg cigani priželjkuju, tako da why not... Defanzivni potencijal zavisi od timske odbrane , individualnog zalaganja i sitnica , dok ofanzivni repertoar zavisi od individualnih mogućnosti, limita , što se do sada ispostavilo da je uvijek nedostajalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 38 minutes ago, CoCaniggia said: Uuu jak mi je neki trener..Bio nekad.Kakvu ekipu napravio, krstenu akciju nisu imali, igrali 1v1 all day.Dobijemo ih mi sa Davidovcem i Mitrovicem na petici, bez Kuzmica koji igra samo na pocetku, Vajta, Cirbesa, Simonovica..Stvarno izuzetan trener.Uz svo postovanje, zna kosarku u dusu, ali to je to od njega.Gde je budzet egal, teska posla. Ali kad ima par miliona vise ili tipa 5,10m onda je frajer i veliki trener. Dok nas trener pripada samom vrhu EL trenera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 32 minutes ago, bodo said: šta na parne datume ide a na neparne ostaje 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 53 minutes ago, Markoss said: KKP sve i da nikog nije doveo, ima ogromnu prednost u odnosu na nas u smislu kontinuiteta (zadrzali su sve igrace koje su hteli) i trenera koji je za 10 nivoa iznad naseg. Sve i da se pojacamo i da napravimo ne znam kakav tim, zaista ce komsije biti jos izrazeniji favoriti, jer su ove dve stvari iz prve recenice, jako bitne u kosarci, pogotovo u ovoj nasoj. Sabac, Ivanovic, Markovic Nedovic, Sajok Holand, Dobric, Lazic Vilijams, Ilic, Lazarevic Dubljevic, Hasan, Mitrovic Ovako bi nesto bilo lepo. Mada ovo je moj squad, nema toliko veze sa realnosti, iako su Sabac i Ilic vrlo, vrlo blizu. Tacnije Ilic je done deal, ne znam sto ga ne objavljuju. Mislim da na ovu ekipu ne treba Sajok, nego neki top defanzivac, da li je to onaj Carli JR koji stvarno deluje da ne zna nista u napadu ili neko drugi ne znam, ali pod MUST je dobar defanzivac ovde. Poena ima dovoljno u rukama ostalih Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoCaniggia Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 7 minutes ago, Tri Korne Penal said: Dok nas trener pripada samom vrhu EL trenera Nisam rekao da pripada, ali Boze moj..Mlad je covek, vreme je pred njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 cast izuzetcima ali brate mnogo smarate sa dolascima kod komsija...kako ko dodje napise se par stranica o tome...ajde sad da komentarisemo svaki transfer koji se dogodi u ABA klubovima jer su nam to sve rivali... 11 hours ago, Maverick88 said: Msm da je pre mislio na visegodisnju svoju zelju, Dubljevic ako bi kojim slucajem dosao Dubljevic dal je realno onda da osta e Luka? ne bih rekao...ne bi bilo tu minuta za sve trojicu...jedino ako Luka pristaje da bude trece centar... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 5 minutes ago, hakeem said: cast izuzetcima ali brate mnogo smarate sa dolascima kod komsija...kako ko dodje napise se par stranica o tome...ajde sad da komentarisemo svaki transfer koji se dogodi u ABA klubovima jer su nam to sve rivali... Ne brinu mene dolasci kod komsija nego me brine odlazak kapitena, ozbiljno pojacanje za njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 5 minutes ago, nunilo said: Ne brinu mene dolasci kod komsija nego me brine odlazak kapitena, ozbiljno pojacanje za njih. Valjda ce produziti Lesora, ja se iskreno nadam, a tu je i Avram, sto ostavlja nadu pored ovih zveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 37 minutes ago, bosMan_jr said: Mislim da na ovu ekipu ne treba Sajok, nego neki top defanzivac, da li je to onaj Carli JR koji stvarno deluje da ne zna nista u napadu ili neko drugi ne znam, ali pod MUST je dobar defanzivac ovde. Poena ima dovoljno u rukama ostalih Jako puno će zavisiti od toga ko nam bude bio plej. Ako to bude Šabaz, Čarli Braun se logički nameće, ako bi kojim slučajem to bio Henry, Šejok bi bio bolji fit na trojci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) 2 hours ago, Green23 said: Ukoliko nama Šabaz dođe, ja zaista mislim da nismo slabiji od njih, nekako mi se naša kompozicija tima više sviđa. Ajmo ovako. Egzum, Panter, Naneli, Lidej, Lesor. Nejpir/Henri, Nedovic, Holand, pojacanje, Martin Na jedinici, ako dodje bilo ko od ove dvojice, bicemo barabar. Nedovic je bolji kosarkas od Pantera, Naneli je bolji od Holanda,, Lidej im je ogromna prednost jer ne vidim koga mi tu mozemo da dovedemo, ako ostane Vajt, onda je razlika drasticnija, na centru smo ravnopravni. Sto se klupe tice, Avramovic, Andjusic, Trifunovic, Smajlagic, Koprivica. Imaju i Madara. Ocekujem da dovedu jos jednog igraca na 3 sigurno. Mi imamo : Pefija, Lazica, Dobrica, Ilica ako dodje i Mitra. Avramovic > Pefi, Andjusic > Lazic, Dobric > Trifunovic, Smajagic i Ilic su mi tu negde, Mitar je bolji od Koprivice. Dakle opet tu negde. Sve zavisi od preostalih pojacanja, fali nam ovde jedan igrac na 3-4 kao hleb. Da me pominjem klupu gde je situacija Ferari vs Jugo. Edited July 13, 2022 by Mirage93 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 15 minutes ago, Mirage93 said: Ajmo ovako. Egzum, Panter, Naneli, Lidej, Lesor. Nejpir/Henri, Nedovic, Holand, pojacanje, Martin Na jedinici, ako dodje bilo ko od ove dvojice, bicemo barabar. Nedovic je bolji kosarkas od Pantera, Naneli je bolji od Holanda, ali ne toliko, Lidej im je ogromna prednost jer ne vidim koga mi tu mozemo da dovedemo, ako ostane Vajt, onda je razlika drasticnija, na centru smo ravnopravni. Sto se klupe tice, Avramovic, Andjusic, Trifunovic, Smajlagic, Koprivica. Imaju i Madara. Ocekujem da dovedu jos jednog igraca na 3 sigurno. Mi imamo : Pefija, Lazica, Dobrica, Ilica ako dodje i Mitra. Avramovic > Pefi, Andjusic > Lazic, Dobric > Trifunovic, Smajagic i Ilic su mi tu negde, Mitar je bolji od Koprivice. Dakle opet tu negde. Sve zavisi od preostalih pojacanja, fali nam ovde jedan igrac na 3-4 kao hleb. Za sad smo ravnopravni, a nismo jos doveli te prave bombe koje se najavljuju. U slucaju dolaska npr. Dzona Brauna na poziciji krilnog centra bili bi u prednosti po meni(Braun>>>Ledej). Neko je rekao ovde da ce se i startno krilo dovesti sad ne znam koliko tu ima istine, ali u slucaju dolaska doci ce neko bolji od Holanda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Voleo bih da cujem ove kvazi strucnjake koji se smeju da daju svoje misljenje, posto je ocigledno da se realnost ovde ne ceni, nego ajde da mazemo oci jedni drugima i da se lazemo da je sve okej. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) komedija su ova poredjenja sa komsijama, jos 1/1 po pozicijama oni su, u ovom trenutku, skoro pa duplo bolji od nas...rekao bih da tako i kladionice cene koliko je tesko praviti novu ekipu, pa makar raspolagao i sa 7-10 miliona, mogli smo bas na njihovom primeru da vidimo prosle godine...iako su imali jednog od najboljih trenera u evropi mi smo sada tamo gde su oni bili na pocetku prosle, samo sa mnogo mnogo slabijim trenerom, bez sportskog sektora i sa dosta ludjim predsednikom a oni su zadrzali sve sto su hteli, vec imaju neki izgradjen sistem... i preko toga dodali 3-4 vrhunska igraca, evropski krem ili slikovito, mi smo ove godine neka cedevita, sklopicemo neku prangijato ekipu, na momente mozda to i bude licilo na nesto ali se lozimo da skinemo radonjinu EL kkcz procenite sami koliko je to realno i ovo pisem, ne da bih sad nesto posebno kukao nad sudbinom kletom niko tu nama nije kriv, sem vrlog predsednika samo cenim da sto je vise takvog neosnovanog lozenja, to ce, kad ne krene kako se ovde zamislja, pljuvacina da bude gora po meni, nije fer ni prema tim momcima, ni prema tom vladi, da im se ucinak ceni primarno u odnosu na beograd na vodi iz komsiluka da se posibamo sa svima, da se vidi ako je moguce neka naznaka sistema ili trenerskog pecata...a ovo ostalo ako dodje dodje ako ne dodje, nije bi bilo realno...krecemo u trku na 400m sa 100m zaostatka Edited July 13, 2022 by NikadProtivKaline 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) https://www.instagram.com/p/Cf92NcQJD8p/?igshid=MDJmNzVkMjY= "volim glasine, saznam puno toga o sebi što nisam ni znao" E do k... Edited July 13, 2022 by LevonKendal Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 saznali smo nesto o sabazu sto nam se nije svidelo saznao da ne volimo da placamo na vreme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 1 hour ago, Achtung! said: Defanzivni potencijal zavisi od timske odbrane , individualnog zalaganja i sitnica , dok ofanzivni repertoar zavisi od individualnih mogućnosti, limita , što se do sada ispostavilo da je uvijek nedostajalo. Defanzivni potencijal zavisi od fizikalija i to čitavog niza istih - visine, snage, raspona ruku, brzine, agilnosti, eksplozivnosti itd. zatim od fundamenata, inteligencije, anticipacije, voljnog momenta itd. Ta ideja da se od grupe igrača koji ne poseduju navedene karakteristike može izvući kvalitetna odbrana je jednako naivna kao ona da se od grupe loših ball handler-a i skromnih šutera može izvući kvalitetan napad. Drugim rečima - i za odbranu je potreban talenat i taj talenat nema svako. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 6 minutes ago, LevonKendal said: https://www.instagram.com/p/Cf92NcQJD8p/?igshid=MDJmNzVkMjY= "volim glasine, saznam puno toga o sebi što nisam ni znao" E do k... Jbg, a bila je dobra lozana.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 No homo, ali malo će me koji igrač zadovoljiti, a da nije Šahbaz Sve su manje nade i šanse da će doći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Sabaz je mozda mislio o glasinama kako ide u armani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Jbg stvarno je bila dobra loziona al cim su krenule neke price o Cobsu pa buva da Partizan tu nesto cacka a i insajderi nam se usutili nesto danas... Nista idemo Cedevita mod on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ma cim je izasla vijest ranije znao sam da nece na dobro izaci, jbg kad su svi zeljni ekskluzive a time samo stete klubu.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 4 minutes ago, Aleksa said: Sabaz je mozda mislio o glasinama kako ide u armani? Nije se ni u jednom momentu dovodio u vezu sa njima. Objava je prije 2 sata. Razočarenje na maks. Dovoljno govori koliko je Telesport glodarski portal. Imaju ekskluzivu u koliko tačno sati potpisuju Izumi, Egzumi, dok se nama kvari posao, izbacuju razne laži... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Polako ljudi 😂 ne znamo ni na sta misli a odma padanje u depru Do sledeceg vidjenja 😄 6 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Jbg kad je Holand ludovao pre nego što se sve završilo. 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts