Borky Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) 10 minutes ago, L' Imperatore said: Pa meni se u ovaj opis gore najbolje uklapa jakovljevic Zar nisu oni u svadji jos od slucaja Andjus? Nekako mi je on danas crtao Pesica samo da prodje EP. Edited July 13, 2022 by Borky dodatak postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 55 minutes ago, leki bg said: Opet je hvalio Djilasa...nece ovo na dobro da izadje. C c c Sto, sad su Djiki i faraon opet BFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 52 minutes ago, Everlook said: Prica da je Kalina otisao zato sto mu se vise svidja Barselona od Beograda je bas naivna. Onda bi i prosle sezone verovatno isto izabrao. Ima ta prica da mu je zena bila trudna, ali opet pre ce biti da je sada otisao zbog cele price oko Radonje. Nisu i on i Radonja jedno jutro ustali i rekli ajde da vidimo malo kako je u drugom klubu, ja cu u Atinu, ti idi u Barsu, pa cemo da razmenimo utiske, nego je tu neki dublji problem. Prica za Davidovca mi sa druge strane deluje logicno. Inače je Beograd lepši grad od Barselone? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 2 minutes ago, necke said: Ko je ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Lazic produzio ugovor Al sto su napisali SG, cisto da nas zaintrigiraju Edited July 13, 2022 by necke 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Lazic produzio ugovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Anticlimax 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Just now, necke said: Lazic produzio ugovor sva sreća pa si napisao prije objave Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 10 minutes ago, Borky said: Zar nisu oni u svadji jos od slucaja Andjus? Nekako mi je on danas crtao Pesica samo da prodje EP. Ma šta ti je to problem za ljigu kao što je Jakovljević. Oprostiš Čoviću što te je tukao i obečaš totalnu poslušnost, to jest sve informacije o dešavinjima iz stručnog štaba i ekipe Pešić mi se ne uklapa u "kolektivni harakiri" mode. Ono, nisu ljudi preterano oduševeljeni, ali za harakiri baš i nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Lebranko💪💪💪💪💪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 27 minutes ago, bodo said: Ti možda ne ali meni je moja prva žena pojela đigericu dok smo živjeli i ja igrao u Beču 😁 tako da sve je moguće. Zato je bivša tj prva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 4 minutes ago, Ridji said: Inače je Beograd lepši grad od Barselone? Za mene jeste 😉 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 3 minutes ago, necke said: Lazic produzio ugovor Al sto su napisali SG, cisto da nas zaintrigiraju Pa on se i vodi kao guard a posto nije plej onda je SG😀 a i pise sa strane contract extension. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Just now, Miki28 said: Pa on se i vodi kao guard a posto nije plej onda je SG😀 a i pise sa strane contract extension. Vise je SF al ajde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 2 minutes ago, LevonKendal said: sva sreća pa si napisao prije objave Brt pise ti bukvalno sa strane produzetak ugovora ono... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 49 minutes ago, BojanaCZV said: Ja stvarno mislim da zene ne biraju muzevima klubove gde ce igrati 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 8 hours ago, NikadProtivKaline said: a i ne znam sto toliko hejtujes holanda Zato što je trojka sa krajnje prosečnim fizikalijama - 196 cm u patikama, a nije neka mrga tipa Dyshawn Pierre, niti je izrazito eksplozivni atleta, zato što je igrao prilično lošu odbranu u Bursi - na utakmicama koje sam gledao ga nije probio samo ko nije pokušao i zato što u napadu ne ulazi u reket u ovoj fazi karijere. A generalno uopšte nije loš igrač, samo mi se ne sviđa kakav profil smo doveli na toj poziciji i što se stvara neka slika o njemu kao maltene lockdown defanzivcu - ne znam na osnovu čega, pošto je u Bursi igrao kao klasični jump shooting veteran (sa odličnim šutem doduše i vrlo solidnim razumevanjem igre). Niti će se taj kvalitetno rvati kao Kalina - jer za to nema sajz i frejm, niti će juriti protivničke bekove kao Holins - jer nema tu brzinu i atleticizam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 7 minutes ago, Ridji said: Zato je bivša tj prva To još htjedoh napisati 😂 ali nije samo to razlog Šta nam komšije ulaze u Shabazza ili je to misinformation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 11 minutes ago, Ridji said: Zato je bivša tj prva Sklanjaj ovo dok ti draga ne procita - ko ce po ovoj vrucini da se lomata po Nisu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 15 minutes ago, bodo said: To još htjedoh napisati 😂 ali nije samo to razlog Šta nam komšije ulaze u Shabazza ili je to misinformation? Bas sam do sada mislio kako je lepo da si ne smetamo (tj. oni nama ako je tacno), ali eto... Jebiga kad ludujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 4 minutes ago, drakon1 said: Bas sam do sada mislio kako je lepo da si ne smetamo (tj. oni nama ako je tacno), ali eto... Jebiga kad ludujemo. Znači počelo je, odnosno nije ni prestalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 zasto je svima koji su zvanicno objavljeni na web strani isecena glava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 3 minutes ago, duboko said: zasto je svima koji su zvanicno objavljeni na web strani isecena glava? Ne poklapa se format slike sa formatom prikaza vesti na pocetnoj stranici sajta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 1 hour ago, Perkos2 said: vlada đurović ili jakovljević bili bi sjajni za postojeći stručni štab kad djura vidi hasana od 201cm, kaze mu ti si krilo, idi vezbaj trice iz coska 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts