NikadProtivKaline Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 a ne moramo bas ni svaki random tvit da prokomentarisemo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Je l Polonara FA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) Od centara samo zelim nekog sto moze da rasiri i pogodi koju trojku, idealan bi bio Toby, ali sto da ne i kolega forumas @Luke Kornet? 🤔🤔🤔 Edited July 11, 2022 by Vasa123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 3 minutes ago, Nini3112 said: Je l Polonara FA? Ne on je Achille.😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 plej je najdeficitarnija roba i u velikoj meri odredjuje domete tima(najvise posle trenera) tu ce se videti koliko je covarin povecani budzet stvaran ili napumpan na dodjem ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post daba Posted July 11, 2022 Popular Post Share Posted July 11, 2022 (edited) Moram nešto da vam se pohvalim. Iako to nije bilo tako planirano (ali ništa u životu se ne dešava slučajni u životu sam to više puta okusio) na današnji dan pre osam godina sam ostvario svoj san tada je izašla knjiga o našoj Zvezdi - "Pod crveno belim obručima" prvo izdanje na 240 strana. Tada a i sada mi je pomogao nas Dr Leki svojim ilustracijama i Kankunen naš dragi i dobri svojim idejnim rešenjem za korice knjige. Danas eto nakon osam godina sam dobio informaciju od mog izdavača da je izašlo četvrto izdanje knjige na 654 strane i naravno tandem koji se ne menja Dr Leki i Kankunen su tu i dalje uz mene. Ponosan sam zaista na ovo izdanje gde je kompletan istorijat naše Zvezde. https://www.presing.org/zarko-dapcevic-daba-pod-crveno-belim-obrucima/ https://www.facebook.com/photo/?fbid=10203042166672660&set=pcb.10203042173872840&__cft__[0]=AZVv7RTQw1pFUL4l1vz52CcF7f1ygMo0G5J0FjQ1-fsFF5Sd8fl3mwlseYwd26r6p9zEyiQ5kEJgjroytlMBP6j57TFfQNIiNV2hSW8NfPMbFJDcArNxDnhpoMlNf69o4KmudVlgW7iy_wF3GObohS-uTdg6qKD_y8BfZ6tEUn_qSxAOzN8L_qCXNzPfVEjoXP8&__tn__=*bHH-R Edited July 11, 2022 by daba 68 28 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Trenutno najpoželjnije pojačanje iz Crne Gore (pozajmljeno sa tw) 4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) Je l pominjan Kendrick Perry na poziciji Crnogorca? (A i podudaraju mu se inicijali sa onima koje je neko misteriozno okacio pre par dana) edit: sad vidim da je potpisao za Unikahu. Edited July 11, 2022 by Casaubon Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Maxbet javlja potpisao Kalina Jbt do kraja sam se nadao Srecno majstore sve se raspade za tri nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Iz PG samo JC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 6 minutes ago, srlepajce said: Maxbet javlja potpisao Kalina Jbt do kraja sam se nadao Srecno majstore sve se raspade za tri nedelje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 7 minutes ago, srlepajce said: Maxbet javlja potpisao Kalina Jbt do kraja sam se nadao Srecno majstore sve se raspade za tri nedelje Maxbet kasni za drugim portalima uvek dan ili dva, tako da moguce da je to ona vest od juce, a i do sada nista pogodili nisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Insajder je juce potvrdio za Kalinu da ide, kao i Mile pre neki dan. To je to.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Apropo pojacanja iz CG... nisam pametan. Danilo Nikolic, kao i Dzoni Ivanovic je jedan od onih igraca koje sam voleo da mrzim dok su igrali za Buducnost - sto obicno znaci da su radili nesto kako treba igrajuci protiv nas. Imao je ozbiljnih zdravstvenih problema (A cesto nam se olupavalo o glavu kad napravimo taj rizik), ali moramda priznam da bi mi iz gore navedenih razloga bilo pomalo drago da ga vidim kod nas. Ali bez brkova, ako moze ikako. Dubljevic mi ne deluje realno, ali u ovakvom ludom prelaznom roku ne znam cemu se covek sme nadati. Marko Todorovic mi deluje najmanje nerealno od ova tri imena s kojima ofrlje licitiram. Svakako mi se cini da dolazak bilo koga iz ovog trojca znaci silbovanje Vajta i/ili nedolazak Ilica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Ne bih da mracim i da skrecem sa teme, ali da li je neko video kakvu ce ekipu imati ovi preko puta? Da li ikakve sanse Vlada ima tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Just now, Aleksa said: Ne bih da mracim i da skrecem sa teme, ali da li je neko video kakvu ce ekipu imati ovi preko puta? Da li ikakve sanse Vlada ima tu? Kakvu ekipu, raspali Naneli i Gos sebicnjak, ajde ne kukajte samo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Just now, Aleksa said: Ne bih da mracim i da skrecem sa teme, ali da li je neko video kakvu ce ekipu imati ovi preko puta? Da li ikakve sanse Vlada ima tu? Time sto pitas kakvu ce ekipu imati Partizan pokusavas da skrenes sa teme...Al eto kao ne bi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Od sad da bi moglo da se piše na Zvezdinoj temi dokaz da se poseduje poslednje izdanje @daba-ine knjige 7 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 5 minutes ago, Benito said: Kakvu ekipu, raspali Naneli i Gos sebicnjak, ajde ne kukajte samo.. uh. Neznam. Meni se dopalo ono što je igrao lani u Maccabiju. Raznovrstno krilo koje može da igra pametno, timski, odmereno... Po meni, on je bio taj koji je unosio smisla u igru Maccabija, da to nije izdivljalo van kontrole. A da se pri tome njegove skorerske sposobnosti nikako ne mogu zanemariti. Ako je to done deal, po mom mišljenjju, odličan ubod komšija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 15 minutes ago, Benito said: Kakvu ekipu, raspali Naneli i Gos sebicnjak, ajde ne kukajte samo.. Cuo sam da nisu zavrsili Hejs im je navodno sledece pojacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) 3 minutes ago, L' Imperatore said: uh. Neznam. Meni se dopalo ono što je igrao lani u Maccabiju. Raznovrstno krilo koje može da igra pametno, timski, odmereno... Po meni, on je bio taj koji je unosio smisla u igru Maccabija, da to nije izdivljalo van kontrole. A da se pri tome njegove skorerske sposobnosti nikako ne mogu zanemariti. Ako je to done deal, po mom mišljenjju, odličan ubod komšija. Kako mislis ubod, nisu ga doveli iz Portorika pa da je ubod, kosta sve to poprilicno a nesto se ne secam da smo mi ikada dovodili slicne igrace.. Edited July 11, 2022 by Benito 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Ubod u smislu da je vakcinisan, a raznovrstan u smislu da je primio različite vakcine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 1 minute ago, Benito said: Kako mislis ubod, nisu ga doveli iz Portorika pa da je ubod, kosta sve to poprilicno a nesto se ne secam da smo mi ikada dovodili slicne igrace.. Pa mislim ubod kao dobro pojačanje. Koliko košta, dal se isplati, jesmo li mi ikad dovodili takve igrače... U to uopšte ne ulazim. Komentarisao sam isključivo tvoju misao da je Nunnally raspao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Just now, L' Imperatore said: Pa mislim ubod kao dobro pojačanje. Koliko košta, dal se isplati, jesmo li mi ikad dovodili takve igrače... U to uopšte ne ulazim. Komentarisao sam isključivo tvoju misao da je Nunnally raspao Misljenja sam da nije ni blizu svog prajma i da je samo +1 stranac kod njih, bice dobra tuca za loptu, zivi bili videli😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestral Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Došlo je vreme za dolaske. MaxBet sport saznaje da je sledeće ime na listi želja kluba s Malog Kalemegdana 32-godišnji Amerikanac Greg Monro! Pregovori su u poodmakloj fazi. Reč je o košarkašu koji igra na pozicijama četiri i pet i koji je dobro poznat ovdašnjim poklonicima košarke. Monro je najveći deo karijere proveo u NBA, a u Evropi je igrao za Bajern i Himki. Završnicu minule sezone u NBA proveo je u Minesoti. Otkucavanje je počelo. Zvezda je pred dovođenjem ogromnog pojačanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts