Brat od Korneta Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 15 minutes ago, Mile1 said: To niko ne spori Ako je ovo tacno sve. Pojacanje, Ivanovic, Markovic Guduric, Nedovic Dobric, Lazarevic, Lazic Kalinic 4/3 Vajt, Ilic Martin, Mitrovic, Petrusev Ukoliko bi plej bio Henri ili Thompson malo je reci da bi bio prezadovoljan ovim timom. Ne bih bio nezadovoljan ni Kinan Evansom, Teom, Kamingsom pa i Grantom koji se nije bas najbolje snasao u Armaniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 24 minutes ago, bodo said: Jel' bar sad vlada konsenzus da je on dobar za Zvezdu ili je i on koncepcijski promašaj? hasan je dobar igrac a da bi se koncepcijski uklapao ili ne...pa prvo bi morao da imas neku koncepciju 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 4 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Valjda je Nedović trebao da odigra 28 utakmica od 34, a odigrao je 26 od 32. Smanjio se broj utakmica zbog izbacivanja Rusa. Kako sad to tumačiti? Da se nadjemo na 150k. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 23 minutes ago, Mile1 said: Ilic je najavljen vec odavno 21 minutes ago, Kankkunen said: Najavljen je i Petrušev, pa ... Najavljen je bio i ostanak Radonjića, pa čak i da "Ilić već trenira individualno po Radonjinom programu". 😆 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, 1945 said: Ako je ovo tacno sve. Pojacanje, Ivanovic, Markovic Guduric, Nedovic Dobric, Lazarevic, Lazic Kalinic 4/3 Vajt, Ilic Martin, Mitrovic, Petrusev Znači Raduljica na 4. Može! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 56 minutes ago, 1945 said: Covek sa imenom Red Star u imenu napise da bi mu bilo draze da Pao udje u top8 nego "mi". Tacnije da misli tako. Ne postoje te okolnosti, siguran sam, bilo kog iskrenog navijaca bilo kog kluba bilo kog sporta, da pomisli ovako nesto a kamoli jos napise, pod okolnostima da su mu i najgori ljudi na svetu na celu kluba, da bi mu bilo draze da neki drugi tim ima veci uspeh nego njegov. Cisto da ostane zabelezeno ovde, a nije Devil za kog smo navikli i koji se od starta javno deklasirao kao navijac Radonjica sto je sasvim legitimno. naravno da postoje; za nekoga je granica filip čović, za nekoga pretnja random forumašu privatnim detektivima a za nekoga ovo. za nekoga papci i šta znam. svi imaju neku granicu a ti bi mogao da prestaneš da brojiš zvezdaška zrnca (ovo ti je drugi put da ja znam), kada nisi zauzet brojanjem srpskih, crnogorskih i jugoslovenskih. idi brate gledaj upravni odbor partizana kada te uhvati to neko sivilo oko srca i razotkrivaj duboku državu koja radi na tome da uništi zvezdu u korist obre. al' na tati. isto i ovo sve piši na tati, tamo bi mogla da se rasplamsa diskusija o pravom zvezdaštvu, štodane 6 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: hasan je dobar igrac a da bi se koncepcijski uklapao ili ne...pa prvo bi morao da imas neku koncepciju svakako. moje pitanje je u stvari bilo da li je on dovoljno dobar za nas pošto svašta se ovde moglo pročitati o potencijalnim akvizicijama. zadovoljava li on naše standarde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Dugo je trebao da dodje opet do rasprave😂 Daj covicu jos neko pojacanje malo je 264 stranica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 7 minutes ago, Kankkunen said: Bradu brije a brkove suče ... Sulejman Veliki 😂 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Najavljen je bio i ostanak Radonjića, pa čak i da "Ilić već trenira individualno po Radonjinom programu". 😆 kojeg je Vlada Jovanović sastavio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Najavljen je bio i ostanak Radonjića, pa čak i da "Ilić već trenira individualno po Radonjinom programu". 😆 Za Radonju nisam pisao nista ja mislim 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 10 minutes ago, 1945 said: Ako je ovo tacno sve. Pojacanje, Ivanovic, Markovic Guduric, Nedovic Dobric, Lazarevic, Lazic Kalinic 4/3 Vajt, Ilic Martin, Mitrovic, Petrusev Ukoliko bi plej bio Henri ili Thompson malo je reci da bi bio prezadovoljan ovim timom. Ne bih bio nezadovoljan ni Kinan Evansom, Teom, Kamingsom pa i Grantom koji se nije bas najbolje snasao u Armaniju. 14 igraca koji ne bi bas da sede u civilu. I ja bih da imamo roster od 15 top EL igraca, al' ne moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 gde su vam u sastavu Kuzmić i Simonović? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nebojša Radonjić Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 18 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Valjda je Nedović trebao da odigra 28 utakmica od 34, a odigrao je 26 od 32. Smanjio se broj utakmica zbog izbacivanja Rusa. Kako sad to tumačiti? Vrlo jednostavno, on nije ispunio uslov za produženje ugovora. Nije odigrao 28 utakmica. A Panatinaikos tvrdi da je odigrao isti procenat sto je naravno pogrešno jer je 26/32 manji procenat od 28/34. Ali eto genijalci misle da dobiješ isti procenat ako oduzimas isti broj na obe strane. Objasniće osnovnu matematiku naš predsednik doktor mašinstva, a uz to ljubazno moliti da ne prave probleme zbog registracije da ne bi morali odštetu da plate posle tužbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 minute ago, Perkos2 said: gde su vam u sastavu Kuzmić i Simonović? Za prvog pogledati u topiku FMP a za drugog pod "dobar za svalcionicu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 40 minutes ago, bodo said: Jel' bar sad vlada konsenzus da je on dobar za Zvezdu ili je i on koncepcijski promašaj? Bez Greg Monroa nista ne priznajem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 14 minutes ago, 1945 said: Ako je ovo tacno sve. Pojacanje, Ivanovic, Markovic Guduric, Nedovic Dobric, Lazarevic, Lazic Kalinic 4/3 Vajt, Ilic Martin, Mitrovic, Petrusev Ukoliko bi plej bio Henri ili Thompson malo je reci da bi bio prezadovoljan ovim timom. Ne bih bio nezadovoljan ni Kinan Evansom, Teom, Kamingsom pa i Grantom koji se nije bas najbolje snasao u Armaniju. To bi bio tim za velike domete iako meni licno nedostaje mase na 5. Martin je jak al ipak nizak. Sve u svemu bombona tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 3 minutes ago, Perkos2 said: gde su vam u sastavu Kuzmić i Simonović? kod devila na topiku? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Jos kad bi Radonja uzeo Dobrica sve bi bilo top. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 @1945 Kamings mislim da je preso negde tako da on svakako otpada kao opcija,Henri moja najveca zelja vec nekoliko sezona sad koliko je realan vec to ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 jos ovo i necu vise da smaram sa tviterom 🤣 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 6 minutes ago, Nini3112 said: @1945 Kamings mislim da je preso negde tako da on svakako otpada kao opcija,Henri moja najveca zelja vec nekoliko sezona sad koliko je realan vec to ne znam. Odakle ti to? Sta ima da se misli ukuca se i proveri jel potpisao za nekoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 @1945Citao sam negde da je Valensija bila zainteresovana za njega al nije potpisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Kamings nije jos za nikog potpisao ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 4 minutes ago, Delija Zabalj said: Kamings nije jos za nikog potpisao ! Tako je, postoji nada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts