Kankkunen Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Mora prvo Kum da se javi, pa onda Šarac da potvrdi ... zna se procedura. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 3 minutes ago, Dropkick Murphys said: I mene su zajebali, što samo ja da stradam. Takoreci nisi znao da je info lazan.Ban ti se smanjuje za duplo. :)) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 4 minutes ago, Dropkick Murphys said: I mene su zajebali, što samo ja da stradam. Sta ovo brane Ani? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 3 minutes ago, Edward Louis Severson III said: 10 dana i za Djordja. Nadjite ga, banujte ga. Čim je taj Čakarević,nisu tu cista posla. U pravu je Andjus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Nisam ni otvarao link, odmah sam znao da je fora sa Milkom, čim je Drop postovao 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Just now, Ridji said: Nisam ni otvarao link, odmah sam znao da je fora sa Milkom, čim je Drop postovao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: I mene su zajebali, što samo ja da stradam. Ja bih ti dao jos 10 dana zato sto pratis strahinju calovica aka acu informaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 minutes ago, Ridji said: Nisam ni otvarao link, odmah sam znao da je fora sa Milkom, čim je Drop postovao A za one koji ne znaju naseg Dropkika? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 minute ago, kojan said: Ja bih ti dao jos 10 dana zato sto pratis strahinju calovica aka acu informaciju A i za Anu Dragovic jos toliko 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 10 minutes ago, Valensija said: Sta ovo brane Ani? 6 minutes ago, kojan said: Ja bih ti dao jos 10 dana zato sto pratis strahinju calovica aka acu informaciju 5 minutes ago, Benito said: A i za Anu Dragovic jos toliko 😁 Dobio sam samo screenshot na whatsapp, nemam twitter momki 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 13 minutes ago, Decembarski said: Čim je taj Čakarević,nisu tu cista posla. Ovo me podseti na jednu od boljih fora sa ovog foruma : Ako je Marcus Williams MWill, sta je onda Cakarevic Marko ? By Arsenije Pesic, ako me secanje ne vara 6 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 hour ago, Babaduka said: Mogao bi i sarac da se oglasi o nekim pojačanjima situaciji, ne mora samo ironinicno i dvosmisleno, i ovako vodi i biće pobednik za otvaranje teme Sta ocekujes da napisem? Taj i taj su novi igraci , ali sacekaj sredinu Jula da i zvanicno objavi klub. Vrati se par 10 tina strana unazad, napisao vec bez sarkazma i ironije 1.Prvo odlasci i oprastanja sa sve najbolje i vidimo se mozda ponovo ili nikad. 2.Potpis DR 3.Produzenje ili novi ugovori sadasnjih igraca. 4.Novajlije. Da li je ijedan prelazni rok bio drugaciji? Prvo komsije ispaljuju bombe jer samo pre godinu dana na potpis Panthera odgovorili smo sa Lazarevicem, na pptpis Ledaya produzetak Dobrica. Kod nas sprdnja i razocaranost, kod njih euforija, pa dodje Februar, pa Jun. 34 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 28 minutes ago, Benito said: A i za Anu Dragovic jos toliko 😁 Btw, samo da primetim, najgluplja osoba u poznatom svemiru. A verovatno i u nepoznatom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 minutes ago, Laki21 said: Btw, samo da primetim, najgluplja osoba u poznatom svemiru. A verovatno i u nepoznatom. A nekima ovde smeta Laza Kacanski, ocigledno nisu upoznati sa tviter nalogom doticne gospodjice 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Sto je nesto vruce ovih dana.... A do kraja sedmice ce biti jos toplije..... 🔥🔥🔥🔥 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 35 minutes ago, Vasa123 said: Sto je nesto vruce ovih dana.... A do kraja sedmice ce biti jos toplije..... 🔥🔥🔥🔥 😏 Kraj juna je, a mi smo na severnoj hemisferi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 2 hours ago, Vasa123 said: Sto je nesto vruce ovih dana.... A do kraja sedmice ce biti jos toplije..... 🔥🔥🔥🔥 😏 Rece covek, a kad ono zahladnelo i pocela kisa sa olujom i grmljavinom. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 6 hours ago, Dropkick Murphys said: Dobio sam samo screenshot na whatsapp, nemam twitter momki 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 4 hours ago, Horium said: Rece covek, a kad ono zahladnelo i pocela kisa sa olujom i grmljavinom. Zavisi gdje si, kod mene i dalje neka vrucina 🔥🤫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 jovic, dzoni, markovic holins, dobric lazarevic, lazic taylor smith, davidovac luka, kuz, petrusev gotovo je ovo 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 To ti je za 17. mesto evrolige i za poraz u polufinalu aba. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 taman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Bilo bi lepo videti ovog coveka ponovo u klubu, bar kao sportskog direktora, svakako je bolja opcija od Dozeta 😑 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Gsw zeli da zadrzi Belog javlja Mozzer https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/golden-stejt-zeli-da-zadrzi-nemanju-bjelicu/423385 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Bilo bi lepo videti ovog coveka ponovo u klubu... Daleko mu lepa kuća... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts