uvrnuto Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 10 hours ago, pavijan2 said: Kakva gomila bednika zvana KK Partizan! Fakundo spuštaj im muda u usta. Trajno Posle 17 kazni vreme je da se rastajemo. Za to vreme nekoliko kazni od 10, 15, 20 dana, a ne samo nekih banalnih, upozorenja pred trajni ban, gomile obrisanih postova, a da nije uspeo da napiše nekoliko krštenih postova. 13 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Cooper - 7 dana 13 hours ago, srlepajce said: Stoka 13 hours ago, Cooper said: Pravda za Novicinu decu. Relativizacija i pokusaj skretanje teme sa vredjanja Filipove dece(svi znamo ko je i sta je Filip ali deca nisu zasluzila da budu vredjanja) i da ne bude zabune i za Novicinu decu ako je istina je sramota ali opet sa ovim tvitom nema veze. 15 hours ago, Cooper said: Da li je realno da se utakmica prekida zbog skandiranja navijača Mege - O, j*** FMP! Dizanje tenzija na temi KRK. 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 (edited) 16 hours ago, UDresuKvinsiMilera said: Stvarno ti ovo govoris koji si nekoliko sati pred prosli derbi na kkcz temi pricao o velicini kkp? Nego jel mozes ovako objektivan da nama zvezdasima objasnis zasto danas u Nisu Danilovic ima neki rucak,sastanak sta li je sa ljudima iz kkp? Uzgred Uros Nikolic koga @Laki21 spominje je mozda jedini sudija koji dokazano ima incidente vezane za zvezdine utakmice.Za svakog si mogao da osporis ovakve stvari osim za ovog. 30 dana Post prvobitno napisan na KKCZ temi. Neće valjda na tati, naopako. Sam post nije za ovakvu kaznu, ali užasan način obraćanja forumašima, ali i moderaciji, generalno jeste. Plus prethodne kazne. Forumaš ima šta da napiše, ali ako će mu svaki drugi post biti na ovakav način to nećemo tolerisati. Edited February 18, 2023 by uvrnuto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 12 hours ago, VukVule1988 said: Prebacio sam program kod iskljucenja Ivanovica. Ne mogu ono da gledam.KK Partizan je najvece zlo u istoriji sporta!! 3 dana. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 1 hour ago, Plant said: #pofaci #popicki e tako se to radi ... 15 dana Ovo mu je već treći ban u ovoj godini. Sledeći sličan će biti i poslednji. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 11 hours ago, suptil said: Jel postoje kosarkaski hirurzi na temi. Da je reanimiramo. Ipak je veceras veliki dan za srpsku klupsku kosarku. Igralo se finale Kupa Radivoja Koraca! 3 dana - stvarno nema potrebe sa ovim jos pogotovo na komsijskom topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 2 hours ago, pantelia said: Kako se popisao u svaku rupu na telu urbanom NUSKNVP tviterasu edit: da izdvojimo highlight ovog panja 3 dana - Mozemo i bez ovakvih gadosti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 20 minutes ago, LazarusMNE said: Moja sućut susjedi, i na pašnjaku i na Areni 10 dana - pre ovoga je bio upozoravan znaci za neke stvari ranije smo progledali kroz prste, za ovo necemo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 12 hours ago, Ljubitelj baklave said: ... Veliko razocarenje, bukvalno se posrali na celu evroligasku kampanju ovom utakmicu, koje je pokazala da zapravo mozda cak i nema razlike izmedju Duska i Deje, dizanje ruke od Evrolige, just in time, na nekih 10ak kola pre kraja, ima i jakih skalpova, tesnih poraza, po neki blow out poraz, krvava koljena, jedino ostaje pitanje da li ce Dusko da uzme ABA ligu, jer Dejo je skolovao Robiju u finalu lani. ... 5 dana Pojačana kazna zbog prekršaja u proteklom kratkom periodu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 9 hours ago, LakiJeMaloNervozan said: Bogu hvala da Bertomeu nije vie sa funkciji. Ima jos casnih ljudi u sportuhttps://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/glikman-bodiroga-mi-pokazao-sta-donosi-beograd-nije-sve-u-parama/444328?fbclid=IwAR1QP_2UieyV2tqVnHHQYibBoiDQrtqHnePWnO9ZUy7sI_FgNpWiog4s_uY LakiCe10DanaDaOdmori Nastavlja da troluje i provocita i nakon 2 upozorenja i nekoliko prebačenih/obrisanih postova. Prvobitno napisano na kkp temi. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 1 hour ago, Gojko said: Bez obzira šta jesmo ali biće Želimir opet "suva kurca" što se tiče titula. Savić mi je svedok* 1 hour ago, Gojko said: Našalost, Hasan seckati je totalni promašaj. Nama kao da je Želimir u Junu odredio ko mora otići i koga će dovesti. Ludo burazeru, ludo Al' opet on strahuje od Kalemegdana u junu. Sa razlogom 10 dana -tatisanje van tate. Dupla kazna nego prosli put jer je ponovio prekrsaj a i prethodno za neke stvari smo mu progledali kroz prste. 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 (edited) On 3/3/2023 at 8:57 AM, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Prošle sezone bih bez razmišljanja potpisao Lesora. Best buy definitivno. Ove i sledećih, da dolazi za džaba, nikad. Uklopio se u njih i postao baš šljam od čoveka, iako je sve bolji i bolji igrač. On 3/3/2023 at 7:08 AM, Filbi said: Mi smo svoje odmrmorili protiv Albe sinoc samo potvrda toga 13og idu u arenu na 3-4 sata vredjanja kad je kod nas aplaudiranje i podrska, razvlacice ih oni umobolnici ko dalape sto bi reko referent Pantic Daj boze da izvucemo nesto od ove sezone sto se tice aba lige i nakon toga da se ne ljubimo sa 90% ovog tima Za clanove uprave se podrazumeva napolje bando Obojici po 3 dana kazne da shvate sta su ovde lose napisali i zasto su kaznjeni. Edited April 9, 2023 by Don Dusko 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 (edited) On 3/3/2023 at 11:33 AM, Instinkt said: Dala je vama vaša Zvezdina zvezda za 4 ulaznice, al vi uzeste Kepeca za tu lovu da ga vodate ko Božanu po Boljevcima 😁 On 3/3/2023 at 11:43 AM, Instinkt said: Nije problem, mi u Kaunas po drugu, vi u Boljevac na vašar 😁 10 dana Batalite ove debilne fore za Boljevce i Rome.. Drugo, iako je banalno, ali ajde da ne koristite fizički izgled pojedinca u uvredljivom kontekstu za kreiranje nadimaka istih. Generalno, iskulirajte malo sa tatisanjem. Jebeš kazne, ali ne znam da li ste svesni koliko iz vas izbija "lošost" i ozlojađenost. O pojedincima govorim, i sa jedne i sa druge strane. edit: Kazna uklonjena nakon žalbe forumaša, koju je obrazložio u narednom postu: Edited March 14, 2023 by uvrnuto 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 46 minutes ago, Snjofko said: Majkl Dzekson - zlocin koji traje. Umesto da svi gledamo u ovakve likove i cudimo se sta je ovo, da se pitamo sta kresti kao zena i igra kao da ima neki poremecaj, sad se kaze da podseca na MJ-a i onda svi kao, aha, vau, svaka cast, vidi stvarno. 15 dana Ne znamo kakvu je nameru imao i šta mu je bio cilj, ali ovo je previše u svakom slučaju. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 23 hours ago, Dobar u piku said: Koji ti imaš kompleks od Partizana, tebi je cak i Tegeltija nabio kompleks. Zato kad je pošteno vi dramite da vas kradu, a kad se igra ragbi onda je sve ok. 20 dana- deljenje dijagnoza forumasu. Imate kvacicu koja ce vas odvesti da vidite i kom. Problem je ovde sto se direktno obraca forumasu(ti i tebi). Duza kazna je zbog toga sto forumas u ova 2-3 meseca ima 4 ili 5 kazni i stvarno se nadamo mi kao moderacija da ce posle ovog bana da promeni nacin i stil pisanja inace se oprstamo trajno. 10 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 3 hours ago, Delija Zabalj said: Sutra moramo da zgazimo janicare u Stark Areni ! Bolja smo ekipa od njih. Ocekujem odlicnu utakmicu i nasu pobedu ! 5 dana. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 51 minutes ago, LakiJeMaloNervozan said: Gde bas sledecu kad gostujete Barseloni... 47 minutes ago, Benito said: Retko kada se svadjam ovde ali ti si decko tezak imbecil, umesto da uzivas u pobedama svog tima jedva cekas da provociras nas ovde. Bas si jadan i bedan mali covek i mnogo mi te zao.. Obojica 10 dana Prvi jer ne zna ništa drugo da napiše već da provocira. Sledeći sličan post za kaznu, makar banalan, će biti trajni. Drugi zbog uvrede. 1 hour ago, PERICA!!! said: Ovo je brate zrelo za lijecenje, a suspenzija i dozivotna. Sta ovako poremecene osobe rade u sportu. 3 dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) 10 hours ago, medobrundo said: Lessort je bolesnik, koji nije u stanju da se kontroliše ni u pobedi, ni u porazu. U Nišu je samilost (a i strah i ko zna šta još) sudija odlučila da ne dobije namernu i isključujuću; dok je večeras, uprkos ubedljivoj pobedi i MVP partiji, transformisao sebe u pobesnelu životinju. Sve u svemu, jasno je da se ne radi o uračunljivoj osobi. Quote z kog razloga je tačno problem poželeti da na siledžiju, koji pokušava da povredi onoga na koga se razjari -- da li saplitanjem ili udarcima u glavu; naleti neko jači ili luđi ko će ga olupati? I šta drugo neko može da poželi, ukoliko zna da sistem svakako neće rebnuti dovoljnu kaznu. Evo, ja ne bih imao ništa protiv da Petrušev ima neku braću nalik Jokićevoj, koja bi sirovinu sačekala i olupala o asfalt. Čovek je napustio granice sporta, po ko zna koji put, jer nema razum koji bi ga tu zadržao (niti višu instancu). Isto smatram da bi bilo sasvim ok i pravedno da se skupilo par igrača Hemofarma i platilo neke mandrile da izlome noge Milojeviću i Lončaru. Ljudi otvarali glave i lomili noseve i prošli lagano, bez bilo kakve sankcije u suštini. Situacija je takva da se isplati biti siledžija. 5 dana Skoro je dobijao kazne i nije popravio izražavanje, pa jača kazna u odnosu na Pericu!!!!!! Edited March 14, 2023 by uvrnuto 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 Quote Ovoj majmunčini treba neko da otvori glavu na ulici. Najebaće nedužni ljudi zbog mongoloida ovog. Biće opet Kalemegdan u junu. Dok ih ove jajare nisu pogurale odučavali smo ih od košarke. @Chaos Is Me - prema dogovoru unutar moderacije, 5 dana za neprimeren upis. To sto je neko moderator nije otezavajuca okolnost jer pravilnik vazi i za njih, jednako kao i za ostale clanove foruma. I moderatori su ljudi i rade ovo potpuno volonterski. Normalno je gresiti. Lose je ako ne shvatis da si napravio gresku. Olaksavajuca okolnost je sto je ovo prvi ispad ikada, sto je odmah uvideo gresku i cak ponudio ostavku na mesto moderatora (sto je jednoglasno odbijeno). Uz to, mislim da svi koji su se izjasnili o incidentu na utakmici imaju slicno misljenje, samo ga treba korektno formulisati. Ponovicu jos jednom - to da li neko treba da bude moderator ili ne, ne odredjuje to da li je kaznjavan vec kako obavlja moderatorski posao. I igrac dobije crveni karton, izadje, a potom igra naredne utakmice kad odsluzi kaznu. Dodatno, javno upozorenje i za @Don Dusko. Iako sam lajk ne mora da znaci da neko 100% podrzava 100% lajkovanog upisa, treba biti obazriv, bas zbog prozivki. Isto vazi i za ostale koji su lajkovali, a videli smo i da su neki obrazlozili kao i @Don Dusko. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 (edited) 7 hours ago, Gudura said: Moderacijo srami se! Banujete admine za nesto sto je sramota za sport i sto javno ukazuju na to. KK Partizan je sramota za sport kao takav, gomila gadova i obrisa ljudskih bica, cast izuzecima (Exum i Papapetru), na celu sa vasim guruom, najvecim svih vremena, koji je jedna gnjida i bedni izgovor za ljudsko bice, a ustvari moralni patuljak, kockar luzer i nekaznjeni ubica bez trunke savesti. Zelim vam sve najgore kao klubu, sa sportske i ljudske strane, a meni neka je srecna banovina, ne sumnjam da cete ovaj post obrisati u skladu sa demokratskim principima, koji obitavaju u vasim bolesnim glavama. Kakva drzava takav i klub gde je glavni baja funkcioner vladajuce bolesne sekte. Sve najgore vam zelim 30 dana Ne, nećemo ga obrisati, već će ovde biti, pa se nadam da ćeš se i ti nekad sramiti ovoga što si pisao. Edited March 14, 2023 by uvrnuto 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 10 hours ago, Patriota iz kauca said: Isti scenario kao prošle godine sa Trifom. Da se baci senka na pobedu. Tamo sve divni, počevši od flopera sa brojem 7 (koji btw nije dobio namernu za onu sekiricu na Lesoru), Dobrić koji nabija lakat u leđa Egzumu i Randu sa tarzankom koji konstantno provocira klupu. Ko sto reče kolega iznad, kod Lesora kad krene nitro ide boost svega. Ne može da hvata sve, lomi obruče, razgrće okolo i da ljubi ruke dok ga biju. Lesor je legenda, guraj majstore do titule! 5 dana 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 (edited) 17 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Lesor ce ukanaliti Partizan u finalnoj seriji samo tako. Mark my words. Lik je hodajuca krivicna prijava i mentalni bolesnik. 15 dana Opomena pred trajni u slučaju ozbiljnijeg prekršaja, zbog istorije kažnjavanja. 13 hours ago, Perkos2 said: Hvala najtofejnijem treneru što sprema igrsče da udaraju na srpskog reprezentativca. Hvala i prvovrnčanom što im je omogućio da ponovo mogu da otimaju,tuku,pljuju i vređaju. Za mene Zvezda je dobila košarkaški meč a za ovo drugo ćeraćemo se ... 5 dana podmetanje, dizanje već postojećih tenzija Edited March 14, 2023 by uvrnuto 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 (edited) 28 minutes ago, Nelson Bighetti said: Odjebi. 40 minutes ago, Nelson Bighetti said: Sunce mu poljubim. Pa nema nam spasa. Osetljive dusice ce otvarati lobanju i deci, po svemu sudeci. Kako vas bre nije sramota. 30 dana i poslednja opomena Zbog obraćanja forumašu, podmetanja i istorije kažnjavanja. 35 minutes ago, СтелаРоса said: Lesorova izjava povodom jucerasnjih desavanja: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Q_16ogyl4Xk Reveal hidden contents prihvatam ban 30 dana i poslednja opomena 15 hours ago, Decembarski said: Govno je govno i tu popravke nema. 3 dana Edited March 14, 2023 by uvrnuto 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Evo ovo je mentalni sklop prosječnog navijača CZ. Ovo čak nije ni obrisano. Da ne bude da je jedini, ima ohoho postova gdje se piše da Željko ovo namjerno radi. Ovo je zadnji do kog sam stigao pa sam ugasio topic, ne znam koji mi je kurac trebao i da odem tamo. Valjda da vidim ima li ijedan čisto košarkaški post a da nije krađa, tuča, sudije, SNS govna, i sl. Po broju upisa i lajkova zabrinjavajuća je količina mržnje i uvreda koja se tamo nekažnjeno prosipa, pa bar da se pobrisalo nešto od toga. Ustvari, sad kad razmislim vjerovatno je nešto i obrisano a ovo je preostalo nakon toga. Deprimirajuće. I sad ja treba sutra da nešto diskutujem sa ovim perkosom i sličnim perkosima o bilo čemu. Važi. 5 dana Možda se svašta moglo pročitati, ali nemojmo generalizovati. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 (edited) 17 minutes ago, LightWeight said: Posto mi je obrisan upis iz nepoznatog razloga posto neke ocigledno boli istina a vidim da uskracuju drugima da pisu svoje misljenje i ako nije bilo uvreda ni jedne ruzne opet cu napisati sve pa ti brisi SAOPSTENJE JE MOGLO BOLJE DA SE NAPISE ALI NA ONO STO JE URADIO MAGARAC LESOR NE TREBA CUTATI NARUCITO ZATO STO JE BILO PLANSKI URADJENO CEKAO JE KRAJ UTAKMICE DA NAPADNE I UDARI PETRUSEVA PETRUSEV JE KRENUO KA KLUPI I ONO NIJE BIO NIKAKAV OBRACUN U ZARU BORBE VEC KLASICAN NAPAD A ONIM BACAKANJEM PO PODU JE LESOR POKAZAO DA JE SVE TO BILO ISPLANIRANO MNOGO PRE POCETKA UTAKMICE POSTO JE SAMO TRAZIO ALIBI ZA NAPAD NA NEKOG IZ ZVEZDE 20 dana i stvarno poslednja opomena pred trajni Pametnom dosta Edited March 14, 2023 by uvrnuto 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts