Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 3/29/2025 at 6:01 PM, delgado said:

Ovo je jedan jako, jako tuzan covek. 

On 3/29/2025 at 6:18 PM, delgado said:

Pa zbog tebe pacenika mene posle da banuju 100 puta. Ti si ovde najsmesniji i najjadniji lik, karikatura od coveka i klasican ћаци. Botino raspala.

On 3/29/2025 at 6:27 PM, delgado said:

Tako Dusko, sad mi lepo cepi jednu bananu od 2-3 nedelje, a nastavi da cutis i povlacis se pred ovim botom koji userava temu i tera ono malo ljudi sto je ostalo. 

15 dana

U januaru je jednom forumašu poručio da mu poduva stojka, u februaru drugom forumašu napisao da je toksična gnjida i isfrustrirani Kobelit i sada u martu trećem forumašu ovo, sve na NBA topiku... Nadamo se da će se po povratku smiriti i prestati da vređa ljude, u suprotnom sledeći put ide duplo duži ban, pošto mu je istorija puna sličnih prekršaja. 

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted
On 3/28/2025 at 10:26 PM, BattleBender said:

Sta kosarka?

Real Madrid je latmus test za ljudsku etiku.

Jednom nisam izaso u grad jer ortak hteo da krene i jedan lik što navija za Real.

Moze mene da žulja i Liverpul i Partizan, na kraju dana svi mintreba da budemo ljudi. I da mislimo da je Real Madrid zlo.

5 dana- Nije uredu ovako pisati...Zamenite samo ime kluba za onaj koji volite tipa CZV ili Par pa kako bi izgledalo?

+

On 3/28/2025 at 11:15 PM, BattleBender said:

Kenjdrik bio, kenjdrik osto.

5 dana- igranje sa nickom u stilu da se uvredi forumas.

Znaci: 5+5=10 dana.

• Like 2
Posted
9 hours ago, Gaga said:

Jebu te steroidi,smanji malo

6 hours ago, Gaga said:

Sve super,manje frustracija i biće sve ok.Svi te prate svugde da se nasmeju kad vide tvoj post.

5 hours ago, Gaga said:

Nema veze sa Jokarom,nego si smarac koji lupa gluposti jer ga ne gotivis,onda počneš da vredjas,jbg,manje frustracija,a prate te svi da se nasmejemo.Sve najbolje,tebra

7 dana

6 hours ago, Zli Gli said:

Ne znam koji si ali posto pratis, da javim da je super, hemija nula, prodaja kola ide pun gas, zene me obozavaju jos vise otkako su krenule ove sede... Kako si ti, jebes li sta i zasto ne?

6 hours ago, Zli Gli said:

Kaze stalker smarac nekome da je frustriran jer nije fan Jokica, zanimljivo

Izadji malo i probaj muvati nesto, oslobodi se, manje ces pratiti tudje zivote i ispadati slepac medju narodom

5 hours ago, Zli Gli said:

Ja sam uvek bio kulturan, zamoli ovog neznanog junaka kome smeta sto nismo svi fanovi Jokare a vidis i da pomno prati moj rast i razvoj i na drugom forumu sto je poprilicno bolesno

4 hours ago, Zli Gli said:

Da li je Edvards trebao da zavrsava u dva navrata er je pre toga pogadjao sve zivo? Jeste, dakle istina.

Da li cu sad da opravdam to sto si napisao da vredjam, iako inace nije tacno a pogotovo ne prema nebitnim likovima poput tebe? Naravno da hocu jer si mentolcina ocigledno.

Duvaj ga.

10 dana

• Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...