Eddard Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Picard meets Vecna 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24, 2023 Author Share Posted March 24, 2023 Picard, Worf, 7of9, dr.Crusher, Riker, Geordi LaForge, Ro Laren, Data..... ponovo jasu where no man has gone before ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Da ne zaboravimo da je tu i Moriarti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 3, 2023 Author Share Posted April 3, 2023 Gre`ota sto nije ziv Rene Auberjonois - Odo nedostaje ovoj ekipi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Iako sam mnogo više SW fan,činjenica je da mi je kao klincu mnogo dostupniji bio ST univerzum. Odrastao sam uz ST serijal sa Enterprajzom,sa Patrikom Stjuartom kao kapetanom,sa Datom...uglavnom,nakon nekih pozitivnih kritika na koje sam naleteo i praznim hodom sa serijama koje inače pratim,odlučih da dam šansu "Zvezdanim stazama:Pikard" seriji. Imam nameru da pogledam sve tri sezone. Možete mi poželeti dobrodošlicu na topik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 (edited) Dobrodošao. Preskoči prve dve, nisu ni za šta. Treća je ST:TNG - Veterans’ Edition 🙂 Bolje pogledaj SNW umesto prve dve Picard-a. Edited April 4, 2023 by Eddard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Zar se moze pogledati samo treca sezona,bez gledanja prethodnih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 TNG mi je uvek bila najdraža ST serija, a ove nove nisam uhvatila. Nisam ni sigurna da mi se gledaju ovako matori već je i u filmovima bilo malo bezveze gledati Datu sa borama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Zar se moze pogledati samo treca sezona,bez gledanja prethodnih?Može. Bukvalno nema nijedne dodirne tačke u priči. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Pogledao sam prve dve epizode. Ovo izgleda vrlo ozbiljno. Nije samo produkcijski svetlosnim miljama isped starog serijala,već i u smislu režije, storytellinga itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Prve dve epizode čega 😁? Tj. jesi me poslušao ili nisi 😄? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 (edited) 14 minutes ago, Eddard said: Prve dve epizode čega 😁? Tj. jesi me poslušao ili nisi 😄? Sad kad @Drug Crni kaze prve dve epizode prve sezone. :D Edited April 5, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 2 hours ago, Eddard said: Prve dve epizode čega 😁? Tj. jesi me poslušao ili nisi 😄? hahahaha..poslušao sam te. Gledam treću sezonu. Treća epizoda pokidala..mnogo mi se dopada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 6, 2023 Author Share Posted April 6, 2023 10 hours ago, Eddard said: Prve dve epizode čega 😁? Tj. jesi me poslušao ili nisi 😄? 10 hours ago, Don Dusko said: Sad kad @Drug Crni kaze prve dve epizode prve sezone. 😄 You are not worthy to enter the Sto`Vo`Kor! Let me show You my bathleth. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 Ti si cerko tatin sin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Ja sam, kad je izašla, krenuo da gledam prvu sezonu, i ono je bila uvreda za ST univerzum da se nazove delom ST univerzuma. Prosto mi je nepojmiljivo da su se odjednom opasuljili i krenuli da rade kako valja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 ja uopste ne vidim neki poseban kvalitativni skok izmedju 1/2 i ove sezone picarda ova samo hvata na nostalgiju i to je to kvalitet je isti, uglavnom osrednji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Pošto mi nestaje serija na programu za gledanje kojim redom biste mi preporučili da ih gledam bez obzira što čitam da su neke baš loše. Znam da su međusobno slabo povezane ali reko možda ima neka preporuka kojim redom da ih gledam. Pri tome napominjem da ni onu iz 90-ih nisam pratio, možda sam 10% odgledao kad nema ništa bolje na TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 2 hours ago, Klotzen said: Pošto mi nestaje serija na programu za gledanje kojim redom biste mi preporučili da ih gledam bez obzira što čitam da su neke baš loše. Znam da su međusobno slabo povezane ali reko možda ima neka preporuka kojim redom da ih gledam. Pri tome napominjem da ni onu iz 90-ih nisam pratio, možda sam 10% odgledao kad nema ništa bolje na TV. Probaj prvo sa originalnom serijom, ako budeš mogao. Ne može svako da apstrahuje, iz današnjeg ugla, smešne spec. efekte i kostimografiju. Inače je jako dobra serija. Posle toga idi sledećim redosledom "The next generation", " Deep Space Nine", "Voyager" . Sve počevši sa "ST Enterprise" pa nadalje možeš da preskočiš do "Strange New Worlds" koji jako dobar,odgledaj tu jednu sezonu koja je snimljena, dal će da bude dalje ne znam. Ove tri glavne samo da odgledaš, to ti je tri serije po sedam sezona. Imaš materijala za pola godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 (edited) Pogledao sam 5 epizoda do sad. Picard je potpuni spektakl. Mislim na sezonu 3. Teško mi je da priznam,ali sem Andora,šije za red veličina sve ostale Star Wars serije. Što je prilično poražavajuće za Lucasfilm. Emotivnija,bolje napisana, duhovitija, glumački sjajna, muzički i rediteljski superiorna...čak su i vizuelni efekti bolji. Dopuna posta je treća rečenica prvog pasusa. Edited April 10, 2023 by Drug Crni Dopuna posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Brate Crni, pogledaj SNW, živo me zanima kako će da ti se svidi. Meni je bolja od S3 Picard-a za koplje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Strange New Worlds? Samo sam čuo za to...koliko sezona ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 (edited) 21 minutes ago, Drug Crni said: Strange New Worlds? Samo sam čuo za to...koliko sezona ima? Jedna sezona od 10 epizoda, 15. juna kreće druga. Vredi gledati. Veruj mi, vredi. To ti kaže neko ko jednom godišnje pogleda TOS i TAS. Edited April 11, 2023 by Stiletto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 odgledah pretposlednju epizodu treceg serijala pikija i smorio sam se ko plovak. ukratko odlaze do muzeja brodova da uzmu brod koji nije umrezen sa ostalim brodovima zvezdane flote kako borgovi i chejdzlingsi ne bi mogli da ih prate. i tu u muzeju mozes da vidis anticke verzije enterprajza, zatim vojadzer, enterpraj d (pikijev i tng ekipe enterprajz), defajant i oni tap hvataju se za enterprajz d koji je generalno mnogo losiji brod i od vojadzera a posebno od defajanta. i sad kao neko ko preferira ds9 ocekivao sam da ce i nas da pomenu u seriji ali sem cejdzlinka mutanatako da nismo ni postojali i spasili galaksiju od dominiona. onako samo u prolazu neki brod ili ds9 stanicu ili tunel... ali ni reci o najsjajnijoj generaciji koja je spasila alfu i betu od vecitog mraka. MRK, ni toliko, ovi nesrecnici se uhvatise za enterprajz d. lom i pakao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Dobro, baš teško eksploatisanje TNG nostalgije, ali je epizoda meni bila baš dobra. Jedino što sam zamerio je što je Džek onako lagano zbrisao i još lakše asimilovao. Ali kontam da će imati još neku bitnu ulogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts