Keira Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Nije ni Mugurusa cvećka, što se ponašanja prema koleginicama tiče. Ova Julija jeste specifična persona, ali ona fura svoj stil i savršeno je ne zanima šta če drugi da pričaju ili misle o njoj. Šta je bilo se romansom Muguruse i Vavrinke, to nije nešto potrajalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2022 Author Share Posted May 11, 2022 valjda nije. elem, koja je ovo fora da jedina osoba na gotovo praznom stadionu koja nosi masku je ovaj medicinski radnik koji kao ukazuje pomoc Norriju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 sad je decko arthur borges , neki dizajner tom forda Quote “I’m like a gangster on court, but like an angel off court.” - Putintseva 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Mislim da sam videla i u MC i Madridu da medicinari nose masku prilikom MTO igrača.Možda je to ostalo kao pravilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2022 Author Share Posted May 11, 2022 (edited) 14 minutes ago, double fault said: sad je decko arthur borges , neki dizajner tom forda lep su par, ovaj joj mnogo bolje izgleda od Wawrinke. (ovo je promena kao kad je Caro Rorija zamenila sadasnjim muzem) Edited May 11, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Kad smo kod parova, Beretini ima novu frajlu, model i influenserka Meredith Mickelson Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 ajaoj sa tim modelima i influenserkama, pa jos sko su tetovirane cak mi je i onaj rori simpaticniji jel neko gleda simonu, nesto joj ne ide odkad je sa muratogluom ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Gde si se njega setila Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 @wwwwga se setila , ja njega nisam mogla ocima da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 7 minutes ago, wwww said: lep su par, ovaj joj mnogo bolje izgleda od Wawrinke. (ovo je promena kao kad je Caro Rorija zamenila sadasnjim muzem) Izgleda bolje I od Garbine.A i dizajner Tom Forda nije mala stvar .😂Pun pogodak za nju ,rekla bih.Pre neki dan naletim na slike Lajoviceve devojke.Doktorka.Prelepa,deluje prirodna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 14 minutes ago, Милица said: Kad smo kod parova, Beretini ima novu frajlu, model i influenserka Meredith Mickelson Reveal hidden contents Večina tih influenserki koje se lepe za tenisere barem ove mladje generacije izgleda isto. Da nisi napisala čija je mogli bi pomisiliti Sinerova, devojka Aleksandra Zvereva. Po meni bolji par je bio sa Ajlom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2022 Author Share Posted May 11, 2022 Spoiler slazem se za influencerke meni je Ajla bila mnogo nesto namrgodjena, mracna i negativna. Simona je bila u totalnom autu vec duze vreme, sad se kao pokusava da vrati. Ovo sto sam ja gledala od meca jednostavno nema ni jedno oruzje osim trcanja, a i nije nesto bas uspesno setala protivnicu. Colins zna da zvekne loptu, a i ima jos neke udarce (iako joj kretanje na sljaci nije bas najjaca strana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 citam bas sad da je si mo na trcala, trcala, trcala .... a i sama je rekla da je prosle godine razmisljala da prekine karijeru.i ovaj angazman muratoglua je mozda poslednji pokusaj da nesto znacajnije uradi pre penzije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 50 minutes ago, Милица said: Kad smo kod parova, Beretini ima novu frajlu, model i influenserka Meredith Mickelson Hide contents Nesto je opasno “nakrivo” sa muskim svijetom. Ili sa zenskim. Ne mogu da skontam sta je posljedica a sta uzrok. Masa tih influenserki..k’o da ih neko klonira..navija i pusta u “eter”. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2022 Author Share Posted May 11, 2022 (edited) Nisam gledala Anisimovu skoro, vidim da ima sasvim fine rezultate, zna da isprasi protivnice. Bice zanimljivo pogledati je protiv Colins. A takodje Igu protiv Azarenke. Moze biti drame i suza. Bianca se kao vratila, mada ono malo sto sam je videla kako igra cini mi se da ipak nije prirodna na sljaci. Sutra protiv iskusne Petre Martic (od koje se svasta moze ocekivati: i da odlicno odigra i da se totalno raspadne). Neki daju Bianci totalno ulogu favorita, ja nesto nisam sigurna. Sabalenka i Pegula bi moglo biti interesantno (u zavisnosti od toga u kom modu je Sabalenka). Putintseva protiv Jabeur, moze biti zanimljivo. Zao mi sto je Lejla ispala, ni ona nikako da dodje sebi posle USO. Mada verujem da jos sljaka ne odgovara. Nego, Brooksby izbacio Gofana. Nisam to ocekivala. Ide na Ruuda, a pobednik na Nadala (dobro, treba da pobedi Shapovalova, ali zar neko misli da nece). Zanima me kako bi Nadal reagovao na Brooksby-ja. A Ruud ce da se preda na startu (i onako trenira u njegovoj akademiji, nije fora da pobedi vlasnika - nece mu dozvoliti da se vrati). Edited May 11, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Obavezno odgledati do kraja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Mislim da Brooksby , kao klasican HC counter puncher, nema nikakvo oružje da se ozbiljinje suportstavi Nadalu na šljaci . Naročito što on i nema iskustvo na istoj. Zajedno sa kvalifikacijama za RG prošle godine odigrao 8 mečeva na ATP nivou. Tako da Nadal ima laganicu do SF. Šapu koji je već imao fajt sa publikom će ista da uništi, ne bude li ćutao i nabacivao Nadalu zicere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Zaboravih da dodam, Šapovalova bi njegov tim morao posavetovati da smiri reakcije. Verujem da su nakon tog incidenta gde je urlao na publiku da j**no zaveže, prelaska preko mreže u protivnikovo polje sudije dobile instrukcije. Ne bi me čudila ni diskvalifikacija za neki manji incident Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2022 Author Share Posted May 11, 2022 sudije su vec dobile instrukcije da poostre kaznjavanje (smao sto je to jos uvek poprilicno selektivno). Negde provitah da je Shapo zavrsio saradnju s Delgadom upravo posle tog incidenta (to je bio komentar na twiteru, mozda su saradnju zavrsili ranije). U svakom slucaju, ne cini mi se da je ta saradnja bas nesto bila plodonosna. Moze biti da je Shapovalov bio jedna od onih koji su kontaktirali Vajdu da im bude trener. elem, ne znam da li smo ovo stavljali: Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Opa, pobedili i Giron i Bruksbisa, lepi rezultati za njih i americki sljakasti tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 U kakvoj god da je formi Vava ja bas ne volim da da vidjam u Novakovom delu zreba 😬 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 12, 2022 Author Share Posted May 12, 2022 New record of turnout in a single day: 36,803 spectators. With an overall collection that has already largely exceeded that of all of 2019, the last one played with 100% capacity, this edition of # IBI22 is about to go down in history as that of records Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Iga imala 2 brejka zaostatka, 3 0 za Azarenku, ipak dobila prvi set sa 6 4. U drugom izdominirala, rezultat 6 1. Dakle 25. pobeda u nizu za Poljakinju 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts