Helena Posted January 3 Share Posted January 3 Branila sam se i branila, al ne vredi. Idem kod očnog u petak, mislim da je katarakta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 3 Share Posted January 3 Branila sam se i branila, al ne vredi. Idem kod očnog u petak, mislim da je katarakta Ti i ja bi bili dobra kombinacija da otputujemo negde. Ja spavam dok vozim, ti ne vidiš...[emoji23]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 3 Share Posted January 3 Asocirao me ovaj film...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 4 Share Posted January 4 RETKO dobar film sa još ređe genijalnim zapletom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 4 Share Posted January 4 9 hours ago, Fat Zadd said: Zbog toga si presao blize centru, u parkic kod ekonomskog 😛 Tu su migranti - to je tvoj reon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 4 Share Posted January 4 Ajmo, djevojke, koja od vas se seca? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted January 4 Share Posted January 4 1 hour ago, Kronostime said: Ajmo, djevojke, koja od vas se seca? Joj, bili su neki albumi koji su kruzili, u kojima si trebao napisati omiljenu boju, peva-ca/icu, ko ti se svidja ... Nesto kao: U srce sam te zakljucala ne mozes izaci, a kljucic sam izgubila ne mogu ga naci :) I ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 4 Share Posted January 4 Hm, Moskva 80, Crvena zvezda medju znackama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 4 Share Posted January 4 7 hours ago, Kronostime said: Tu su migranti - to je tvoj reon. Znas ti odlicno o cemu pišem i vremenskom okviru na koji se odnosi 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 4 Share Posted January 4 1 minute ago, Fat Zadd said: Znas ti odlicno o cemu pišem i vremenskom okviru na koji se odnosi 😛 Moja lokacija je malo istocnije odatle - na Vozdovcu. Tu kod Ekonomskog svracaju samo prolaznici kroz i ovi sto tek dolaze u Beograd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 4 Share Posted January 4 5 minutes ago, Kronostime said: Moja lokacija je malo istocnije odatle - na Vozdovcu. Tu kod Ekonomskog svracaju samo prolaznici kroz i ovi sto tek dolaze u Beograd. bate be...pa i Voždovac ima granice...omo naslanja se na Kumodraž...a Zuce je daleeeko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 4 Share Posted January 4 2 minutes ago, Constantin said: bate be...pa i Voždovac ima granice...omo naslanja se na Kumodraž...a Zuce je daleeeko bate be.... i Ripanj spada u Vozdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 4 Share Posted January 4 4 minutes ago, Kronostime said: bate be.... i Ripanj spada u Vozdovac. Ono jes, tako....sećam se da sam igrao jednom u Ripnju, protiv Minela, Kup utakmicu....lepa livadica beše ravna i široka...dušu sam ispustio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 4 Share Posted January 4 Bilo je onih situacija u J(n)A gde dolazi neko, kroz priču ga pitaš: Odakle si? Iz Beograda? Pa 'al bas iz Beograda ili iz okoline? Ovaj iz okoline, iz Barajeva? Pa dobro, bas iz Barajeva ili okoline? Iz okoline, iz Manica, Guberevca, zaboravio već... rekoh, brze ja stignem do mog sela, sa sve GSP-om do BAS-a. @Constantin mi smo jednom izmedjuostalog igrali u Jagnjilu, nezaboravni dozivljaji, vidis predele koji su izuzetno lepi, koje nikada u zivotu ne bi posetio 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) 6 hours ago, Kronostime said: Ajmo, djevojke, koja od vas se seca? Ja, još uvek imam ovaj album. 5 hours ago, Dragan said: Joj, bili su neki albumi koji su kruzili, u kojima si trebao napisati omiljenu boju, peva-ca/icu, ko ti se svidja ... Nesto kao: U srce sam te zakljucala ne mozes izaci, a kljucic sam izgubila ne mogu ga naci 🙂 I ovo Kao i par kutija sa salvetama. Nije vam ovo za gerijatriju Edited January 4 by DameTime dopuna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 4 Share Posted January 4 Ja sam čini mi se bila prestara za ovo, to je bilo nešto Sara Džejn!? Ali čuvam leksikon iz 8. I ludo je šta smo sve pisali Simpatija, omiljena boja, pesma, jelo... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 4 Share Posted January 4 Sara Kej - album sa pocetka `80ih. Matore djevojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 4 Share Posted January 4 Onda nisam bila prestara, moracda je bilo skupo-msm svi ržti albumi su bili ko vrag skupi, al ovo mora da je bilo baš, čim mi moji nisu dali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted January 5 Share Posted January 5 23 hours ago, Kronostime said: Ajmo, djevojke, koja od vas se seca? Sta seća? Jos uvek imam! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 5 Share Posted January 5 E a ja imam kataraktu, nek čestita ko želi Na GO do 2.2. pa bolovanje dok se dođe na red za surdđeri. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 5 Share Posted January 5 12 minutes ago, Helena said: E a ja imam kataraktu, nek čestita ko želi Na GO do 2.2. pa bolovanje dok se dođe na red za surdđeri. Jedno ili oba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 5 Share Posted January 5 Oba, ali desno može da čeka, levo je baš problem. Osećam se ko da me zviznuo čekićem u glavu, nikako da sažvaćem to. Kataraktu bi trebalo da imaju ljudi sa 112.5 godina ne ja u šestoj deceniji TOoo BABAAA 😐🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 5 Share Posted January 5 1 minute ago, Helena said: Oba, ali desno može da čeka, levo je baš problem. Osećam se ko da me zviznuo čekićem u glavu, nikako da sažvaćem to. Kataraktu bi trebalo da imaju ljudi sa 112.5 godina ne ja u šestoj deceniji TOoo BABAAA 😐🤣 De bre, ne napinji se. Ja sam tek zakoračio u 6, dec i kaže mi doktor, a evo i ja tebi prenosim...sve to ljudi imaju, boluju od toga, samo što je kod tebe malo ranije došlo Ne sekiraj se....bićeš kao nova ... za kratko vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 5 Share Posted January 5 Ti si vrlo ljubazan, ali mi ipak treba vremena da sažvaćem ovo. Znala sam za jedno, ali nisam mislila da je i na drugom. Eto, srce oće , guza klokoće 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 5 Share Posted January 5 2 minutes ago, Helena said: Ti si vrlo ljubazan......... Pa kaže, jesam.....ja kad pošaljem nekog u PM...brinem se da li je i kako stigao tamo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts