Skyglider Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Edited January 30, 2023 by Skyglider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Kaubojima bi bolje bilo da su nogobuljirali Mekartija i dali Kelenu Moru HC job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Koliko puta se u NFL istoriji desilo da se u SB nadmeću dva afroamerička kvoterbeka? Jel nula puta? @Ding Hao Mor je za četiri godine staža, gledajući ukupnu statistiku, vodio napad koji je u tom periodu statistički bio drugi u ligi, iza Mahomsa i Čifsa, I sad kad se uporede Mahoms i Preskot, izgleda da je dasa uradio prilično dobar posao. Zaista čudna odluka tate i sina Džonsa. Edited January 30, 2023 by Nek grmi jako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 35 minutes ago, Nek grmi jako said: Koliko puta se u NFL istoriji desilo da se u SB nadmeću dva afroamerička kvoterbeka? Jel nula puta? Da, ovo je prvi put u istoriji da će u Super Bowlu u obe ekipe startni kvoterbekovi biti Afro-Amerikanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Kul. Eto još jednog kurioziteta, uz kuriozitet po kome je Hurts favorit u odnosu na Mahomsa... A to da je neko rekao za Hurtsa pre početka sezone, poslali bi ga pravo u ludnicu. Ima tu još nešto što sam zaboravio da pomenem kada sam navodio zašto pratim Vegas, a pratim ga i zato što je reč o svojevrsnom korektivnom elementu kada se radi o mojoj skormnoj spoznaji pojedinih fenomena u vrhunskom američkom profesionalnom sportu. Primera radi, nikada ne bih ni pretpostavio da Mahoms neće biti favorit u SB posle MVP sezone i takvih dosadašnjih dostignuća, čak i ako samo stoji na nogama i baca iz džepa. A upravo se to sada dešava (iako je hendikep skliznuo od sinoć sa 2,5 na 1,5 za Filu), što me dovodi do sledećeg preispitivanja - koliko poena vredi pojava MVP kvoterbeka na terenu ako je zdrav i prav? Da li je to 3,5 poena, 5,5, 7,5 ili više, odnosno koliko vredi sa sponajom da je trenutno na "vi" sa svojim vlastitim skočnim zglobom? I u kojoj meri bi Iglsi bili favoriti kada bi se odstranila dva startna QB i kad bi se hipotetetički vrednovali samo ostali igrači? Da li to znači da bi u tom slučaju imali i TD prednosti? Svakako stoji i to da se ne zna nivo povrede Mahomsa, budući da niko iz kampa Čifsa, logično je, neće saopštiti koliko je ozbiljno, da li može da trči samo direktno već će moći i lateralno i koliko će mu povreda zgloba smanjiti vreme izbačaja lopte i ograničiti zonu komfora, to jest dozvoliti mu da produži drajv kad ga pritisnu... Ali, eto, iako mi je vlastito krhko znanje o NFL prilikama sugerisalo da Hurts ne može da bude favorit u odnosu na Mahomsa, Vegas me je lako demantovao. Edited January 30, 2023 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) lepo vece na burrowheadu valjda mahomsa malo bolje oprave za SB pa da gledamo jos jednu tesnu tekmu Edited January 30, 2023 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Čim sam sinoć video da ne može da baca unapred, prvo što sam pomislio jeste Tomi Džon operacija. To operišu najčešće bezbol igrači, mahom MLB startni bacači i reliveri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 9 hours ago, Skyglider said: Ne znam kakvo vam je stanje u cap-u ali Brady deal deluje kao no-brainer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Nije tako jednostavnon. Šta će sa Lance-om u tom slučaju. Puno su toga uložili u vidu draft kapitala, da bi samo rekli "jebiga ne ide". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Iglsi su za Venca dali 2 pika 1. runde, 1 pik 2. runde i 1 pik 3. Plus su mu dali ogroman ugovor i godinu dana kasnije preuzeli najveći dead cap u istoriji NFL samo da ga se reše što pre.I sad su u Superboulu 2 sezone kasnije.Poenta je da ne pogrešiš duplo. Prvi put kad izabereš igrača i drugi put kad ne želiš da priznaš da si pogrešio. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 IMO, Lance je i dalje macka u dzaku… neka sedi na klupi i bori se za #2 sa Brockom dok je Tomica tu a za 2024. videce Ninersi da li da ga zadrze ili da ga tradeuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) 16 hours ago, Skyglider said: Da, ovo je prvi put u istoriji da će u Super Bowlu u obe ekipe startni kvoterbekovi biti Afro-Amerikanci Ne znam kako se Mahomes opredeljuje, i koji je medijski/javni konsenzus... Ali ono, eye test definitivno kaže malo drugačije 😁 Vidi se da je čovek mix i to je to. Zaista je nebitno, ali mi jeste smešno sa narativ i vesti strane Whatever... Edited January 31, 2023 by Marko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 On 1/30/2023 at 4:47 PM, Nek grmi jako said: Koliko puta se u NFL istoriji desilo da se u SB nadmeću dva afroamerička kvoterbeka? Jel nula puta? Da li ce se stvarno desiti 2023-e? Da pitamo NY Times? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Lopovi, lopovi https://www.si.com/nfl/bengals/allbengals-insiders-plus/nfl-rules-analyst-gene-steratore-confirms-chiefs-held-bj-hill-on-game-sealing-play Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Jel to govnarko opet shatro najavio penziju? Attention whore 2.0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Ajmo opklade, koliko će dugo da traje ova penzija pre nego što objavi ponovo da se predomislio i da se vraća naredne sezone? Moj tip, mesec dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 I prošle godine je u ovom periodu pred Super Bowl objavio penziju. Sad će preuzeti ovu nedelju kad nema puno tema. Plus mu je juče bila premijera filma "80 for Brady".Biće on u SF49 ako krene Lens loše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Ne vjerujem, ovo je kraj. GOAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Momak zbog kojeg sam citavog zivota preispitivao svoju seksualnu opredeljenost. GOAT 🙇♂️ Hvala za sve trenutke srece. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Pa čekajte, razveo se od Gisele samo da bi odigrao jednu sezonu u kojoj je ispao u prvom kolu playoffa !? Nema tu logike, vraća se ovaj za nekoliko nedelja mmw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Drama kvin. Uživanje je bilo gledati kako ga sekuju u ovoj sezoni, bilo bi lijepo da se nastavi i u narednoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Šta da ti kažem, koliko su puta sekovali Montanu, Marina, Elveja? Prošlo 40 godina, te cifre se niko ne seća. Ali svi pamte i dalje koliko titula imaju. Za 30-40 godina tadašnji klinci će prstom pokazivati na nas starkelje i govoriti "jebote, ovi su gledali jednog Brejdija uživo!" 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts