Jump to content

Recommended Posts

Posted

Veliki Bil Belicek 🤮

Kako takvi treneri mogu da donose ovako sulude odluke? Igras protiv Cikaga koji je tim medju najgorima u ligi po odbrani od trcanja i ti za ceo mec zoves besmislenih i bednih 14 trcanja!? Nakon ovakvih stvari sport mi se ogadi vise i od ovih novih pravila.

Posted
7 minutes ago, Darth Steva said:

Odnosno, Brady se nece penzionisati bar jos 5 godina :classic_biggrin:

Tampa bas lose izgleda, Bowles ne zna gdje bije.

Napad im je uzasan, ogranicen a odbrana razbijena. Odigraju svega 1/4 kompetativnog fudbala, ostalo ispod svakog nivoa. 

Ne znam samo zasto tako malo koriste Fournetta. 

Sreca im je pa igraju u diviziji u kakvoj igraju pa stizu da isrpave stvari, inace potop. 

Posted
18 minutes ago, Xpert said:

Mac nije nista bolji od osrednjeg backupa. Bas je ocito da od njega nece biti nista.

Najviše je do Patricie. Nema on šta tu da radi kao ofanzivni playcaller. 

Posted

McDaniels dobija otkaz nakon ovog razvaljivanja i vraćamo ga kući, a Patricia-u lansiramo u orbitu.
Posted
12 minutes ago, Xpert said:
18 minutes ago, P-51D said:

McDaniels dobija otkaz nakon ovog razvaljivanja i vraćamo ga kući, a Patricia-u lansiramo u orbitu.

Šaljemo ga sa sve mašnicom na glavi.

Šalu na stranu, ja sam inače protiv brzih promena i mislim da treba nekome dati vremena da uspostavi svoj sistem. Ali činjenica je da Carr pod McDanielsom igra najslabile u karieri, a i cela ekipa igra ispod svojih mogučnosti.

Sezona je izgubljena, to je sad več jasno. Treba mu dati vremena barem do kraja sezone, ali neki napredak mora da se pokaže. Priče o rebuildinzima ne piju vodu, jer ovaj tim več ima neki kvalitet i trebao bi da se bori za playoff spot.

Posted
11 hours ago, Darth Steva said:

Kakav classic u Atlanti 😂

NFC South… sta reci.

Upravo odgledao pregled meca, nestvarno sta se izdesavalo, a slag na torti je Pineiro, ako nije dobio otkaz jos u svlacionici onda ne znam sta reci. Covek masi extra poen za pobedu na kraju regularnog dela a potom i FG sa 32 jarda u produzetku, takodje za pobedu :ajme:

• Like 1
Posted

Kakav lud transfer dan danas. Ne pamtim ovoliko dešavanja u danu deadline-a od kada pratim ovaj sport.

Prvo Karolina odbija dva first roundera za Brian-a Burns-a od strane Ramsa. Zatim Detroit šalje možda i najboljeg igrača T.Enda T.J. Hokensona divizijskom rivalu Minesoti. Posle Čikago trejduje pikove koje je juče dobio za Roquan Smitha u Pitsburg u zamenu za Chase Claypool-a.  Na kraju Majami daje prvu rundu i kusur Denveru za Bredlija Čaba. Kažem "na kraju" a vrlo verovatno neće biti kraj. Verovatno će u idućih dva sata i kusur biti još nešto. 

• WOW 1