Predragdjape Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 3 minutes ago, vanjabarsa said: dolazim i jamajkemi , zbog kafane, naravno samo ako me puste na srpskoj granici Sredicemo to.. Granica je u pripravnosti u slucaju da dodjes ranije.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, alcesta said: Moraću kad nađem vremena terapije radi da se vratim da čitam opet tu temu, da se oporavim od ovoga svega. Ostao sam bez reakcija ni sam ne znam kako, evo jedno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 4 hours ago, alcesta said: Nisi valjda pročitao svaki post otada na ovoj temi? Ako napisem da jesam,hoces mi verovati? 2 hours ago, Milica said: Isti decaci na istom mestu sa cika Dacom pre 9 godina I dan-danas se secam tog meca..jedna od Novakovih najubitacnijih partija ikada..ostavio je Dacu na nekih 5 gemova u mecu..bukvalno besprekorna igra..terminator mode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 8 minutes ago, berti said: Ako se izvuce iz ovoga, vodim u Mrak kafanu, gurmani znaju za taj raj. Ne mora da osvoji, samo da se izvuče Sad sam guglao, nemaju žive muzike. A baš sam htio nešto predložiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Bogdan Obradović vs Srđan Đoković. Ko je po vama bolji PR? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, svi pjevaju said: Sad sam guglao, nemaju žive muzike. A baš sam htio nešto predložiti Klopa vrh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 10 minutes ago, berti said: Ako se izvuce iz ovoga, vodim u Mrak kafanu, gurmani znaju za taj raj. Ne mora da osvoji, samo da se izvuče Jel i gastose? Ne jedem puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, berti said: Klopa vrh Muzika moze i na yt, klopa je bitna.. Kafana je mrak. Nevidjeno. Zakupi kafanu za vox92 drustvo. Da ispratimo finale AO i Djokovica kako dize pehar.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 2 minutes ago, CheshireCat said: Bogdan Obradović vs Srđan Đoković. Ko je po vama bolji PR? Obradović Srđan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Džaba vam planiranje kafane kad za tu priliku još nemate validni QR code Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 1 minute ago, Milica said: Jel i gastose? Ne jedem puno Naravno! Just now, Marko said: Džaba vam planiranje kafane kad za tu priliku još nemate validni QR code Nabavljamo sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ja cu da ponesem poster Novaka u prirodnoj velicini, ostali - dogovorite se.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 2 minutes ago, Milica said: Jel i gastose? Ne jedem puno Cccc, kako to tamo uspevaš? Ja kad vidim primo piatto, secondo piatto i tako dalje, nije mi jasno kako iko ostane mršav... i svaki put se vratim sa viškom kila 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 1 minute ago, alcesta said: Cccc, kako to tamo uspevaš? Ja kad vidim primo piatto, secondo piatto i tako dalje, nije mi jasno kako iko ostane mršav... i svaki put se vratim sa viškom kila Pa kad se stigne do 10th piatto, svako bi se vratio sa viskom kg.. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 A ja čak ni testeninu ne volim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 2 minutes ago, alcesta said: Cccc, kako to tamo uspevaš? Ja kad vidim primo piatto, secondo piatto i tako dalje, nije mi jasno kako iko ostane mršav... i svaki put se vratim sa viškom kila Jedem samo primo, a kolace ovdasnje ne volim i to je to. Ja se ugojim kad dodjem u Srbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Nisam ispratio ali..kako je nadal usao u aus 31.12, a bio pozitivan 20.12? Zar nije pravilo da mora 14 dana bar, nezavisno da li si vakcinisan? Verovatno je bilo ali ne postizem procitati sve, 90% jesam 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, Losmi17 said: Nisam ispratio ali..kako je nadal usao u aus 31.12, a bio pozitivan 20.12? Zar nije pravilo da mora 14 dana bar, nezavisno da li si vakcinisan? Verovatno je bilo ali ne postizem procitati sve, 90% jesam 😂 @Darth Steva 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 Quote Nisam ispratio ali..kako je nadal usao u aus 31.12, a bio pozitivan 20.12? Zar nije pravilo da mora 14 dana bar, nezavisno da li si vakcinisan? Verovatno je bilo ali ne postizem procitati sve, 90% jesam 😂 pa i on nesto muckao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 13 minutes ago, Losmi17 said: Nisam ispratio ali..kako je nadal usao u aus 31.12, a bio pozitivan 20.12? Zar nije pravilo da mora 14 dana bar, nezavisno da li si vakcinisan? Verovatno je bilo ali ne postizem procitati sve, 90% jesam 😂 Ovo je Pilic izjavio, kako mu nije jasno da o tome niko ne prica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 1 minute ago, svi pjevaju said: @Darth Steva Njemu necu da postavim neka misli da je i Nadal prejebao sistem a da oni jure samo Novaka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Pa on se vakcinisao....vise puta tokom karijere 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) Nadal je iskusno usao preko drugog grada i samim tim sjebao sistem! 4 minutes ago, ZiS said: Pa on se vakcinisao....vise puta tokom karijere 😜 Uglavnom u levicu. Prirodni vitamini. 😀 Edited January 11, 2022 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 a i skratili broj dana za karantin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Nisu ista pravila u Spaniji. Njima je kraci karantin i kad dobijes negativni test ides. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts