Bul-Kathos Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 hour ago, DJ_Vasa said: Nema to nikakve veze sa inostranstvom. Protesti ne traže ničiju ostavku i nemaju veze sa njegovom funkcijom. Referendum je predstava za sendvičare. Ne samo da ima veze sa inostranstvom, nego referendum figurira kao jedina opcija upravo zbog tog inostranstva. I pri tom, ne misli se tu samo na Vašington, već i na Moskvu i Peking. Da citiram Nikolasa Burnsa, ambasadora SAD u Pekingu, Trampova administracija izgrađuje veze sa predstavnicima vlasti u inostranstvu, ne sa reprezentativnim i formalnim instititucijama; u slučaju Srbije to su Vučić, Mali i Đurić. Ukoliko protiv Vučića u zemlji protestuje duže vreme deo ogorčene javnosti, kad tad će se pojaviti sumnja u to koliko je on politički legitiman za bilateralne razgovore, ne isntitucionalno, već politički. Putin takođe održava lične veze sa predstavnicima vlasti, tako da i u odnosima sa Moskvom Vučiću će biti upitan politički legitimitet. Za CCP mislim da je jasno i bez neke argumentacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago @fancy " Naravno. I ja da svaki dan 24/7 pričam kakav si lopov i monstrum i nečovek pa i tvojim najbližima, a da ti ne možeš A da kažeš na to, veruj mi, svi bi te se odrekli. Preko novina." Gde je dokaz? Pa čak i komšija Mile sa 4 razredna osnovne kaže: Što ih onda ne uhapsi Nisu ni svi matorci piglu kao što se misli.Niti srpsko srce želi ove na vlasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 9 minutes ago, JohnnyDragon said: Pa čak i komšija Mile sa 4 razredna osnovne kaže: Što ih onda ne uhapsi Komšija Mile kaže da je policija i sud i tužilaštvo u Đilasovim rukama i da ne može vučić sve sam. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 27 minutes ago, Bul-Kathos said: Ne samo da ima veze sa inostranstvom, nego referendum figurira kao jedina opcija upravo zbog tog inostranstva. I pri tom, ne misli se tu samo na Vašington, već i na Moskvu i Peking. Da citiram Nikolasa Burnsa, ambasadora SAD u Pekingu, Trampova administracija izgrađuje veze sa predstavnicima vlasti u inostranstvu, ne sa reprezentativnim i formalnim instititucijama; u slučaju Srbije to su Vučić, Mali i Đurić. Ukoliko protiv Vučića u zemlji protestuje duže vreme deo ogorčene javnosti, kad tad će se pojaviti sumnja u to koliko je on politički legitiman za bilateralne razgovore, ne isntitucionalno, već politički. Putin takođe održava lične veze sa predstavnicima vlasti, tako da i u odnosima sa Moskvom Vučiću će biti upitan politički legitimitet. Za CCP mislim da je jasno i bez neke argumentacije. A šta kažu Žalosna Sova i njegov čukundeda vrač? Referendum na koji bi izašli samo sendvičari, na kome bi sendvičari brojali glasove, a koji je još i savetodavnog karaktera, ima manju vrednost od referenduma u Severnoj Koreji. Procenat stanovništva koji je glasao sa vlast, a nije baš toliko veliki, može se videti čak i iz zvaničnih rezultata izbora. Malo bitnije pitanje bi bilo ko ima veću podršku kao ličnost ili stranka, sasvim svejedno, ali mi se čini da taj odgovor i dalje ne postoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 40 minutes ago, JohnnyDragon said: Nisu ni svi matorci piglu Nikad nisam apostrofirao "matorce". Glupost ne bira godine. A da će velika većina nekeitički prihvatiti ono što im mediji serviraju, ne brini, hoće. Tako je jednostavno lakše. Plus, oni koji su prihvatili neke usluge od ovih su, da se ne lažemo, u obavezi da dalje šire gospel. Odlično smišljena mašina za zaglupljivamje, savršena oluja interesa, nezainteresovanosti, sebičnosti, pohlepe i gluposti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Izgleda da su u EPS-u rešili da krenu u akciju: Sindikat u EPS-u doneo odluku o stupanju u štrajk Spominjali smo ovde da može da bude lančane reakcije, a ovo sa EPS-om deluje kao dobar početak i dobar znak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 1 hour ago, shonke said: Komšija Mile kaže da je policija i sud i tužilaštvo u Đilasovim rukama i da ne može vučić sve sam. Moj "komšija Mile" kad ga pitam što ne uhapse Đilasa kada je sve to silne milione pokrao ima originalan odgovor: "to je zbog demokratije, zato neće da ga hapse". A takvih genijalaca je puna Srbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago (edited) Naravno da nisu svi matorci piglu ali činjenica je da oni čine najtvrđe biračko telo koje iskreno voli Vučića. Oni su skromnijih intelektualnih mogućnosti, slabijeg obrazovanja i bez veštine kritičkog mišljenja, i tu nema leka. Ne treba zaboraviti da je Srbija zemlja starih i nalazi se u grupi demografski najstarijih zemalja Evrope i sveta. Neko možda misli da bi problem bio rešen ako bi se RTS "oslobodio" a Pink i Hepi ugasili... Moguće, mada nešto nisam siguran... Izvinjavam se zbog spamovanja ovim videima, neću više dok se ponovo ne trigerujem... Edited 8 hours ago by Sen 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Jebem mu misa, ako smo pre 25 godina "dosli na red" i angazovao se zapad oko nas to je bilo zbog objektivnih okolnosti. Danas zapad niti ima snage niti interesa da nam pomigne, cak i ako ima zanimanja. Mi stalno tripujemo o geostrateskoj bitnosti, a maltene ne postoji nebitnija zemlja u Evropi od nas. I istoku smo nebitni, sad smo mozda malo bitniji Rusima jer su ih svi odjebali, pa su se setili da imaju srpske sizofrenicare koji ginu za njih u Ukrajini i zdusno ih podrzavaju ali van toga mrka kapa. Niti iko odrzava Vucica na vlasti spolja niti ih briga. On je svima pajac i ne fermaju ga uopste, zbog cega i ima svako malo izlive besa. Ali suprotno uvrezenom sentimentu, zapad se ne bavi dovodjenjem proksija, dokle god ne pravimo sranja koja prelaze nase granice, nobody cares. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ja mislio to neka sprdnja o referendumu, otvorim N1 kad ono stvarno Vučić hoće da pravi savetovadni referendum o samome sebi. SNS već spremio plakate i kampanju. Kakva imbecilija 😄 Da su predsednički izbori pa da se izlazi sa jednim kandidatom, i kontrolom svakog BM.... Opozicija samo treba da ignoriše ovo debilesanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts