Div Posted yesterday at 08:32 AM Posted yesterday at 08:32 AM 2 minutes ago, Helena said: Pristojna Srbija PrisVojna Srbija. 3
Don Dusko Posted yesterday at 08:32 AM Posted yesterday at 08:32 AM Snalaze se sta ces. Nece se reci da kradu.
djura.net Posted yesterday at 09:28 AM Posted yesterday at 09:28 AM Vidim u Novom Pazaru studenti legli na ulice da sprece autobuse da podju, ali policija intervenisala. 1
Helena Posted yesterday at 09:30 AM Posted yesterday at 09:30 AM Moj prvi komšija je BIO vatreni pristalica, 1954. godište i danas nije hteo da ide. Nudili su i novac, odbio je. Nisam ništa pitala. 3
Don Dusko Posted yesterday at 10:05 AM Posted yesterday at 10:05 AM Al sto u informeru ponavljaju ko papagaji najveci skup u istoriji. Hehe 1
Don Dusko Posted yesterday at 11:28 AM Posted yesterday at 11:28 AM Na informeru se studenti koji blokiraju uporedjuju sa najgorim teroristima na svetu. 2
Perkos2 Posted yesterday at 12:01 PM Posted yesterday at 12:01 PM 31 minutes ago, Don Dusko said: Na informeru se studenti koji blokiraju uporedjuju sa najgorim teroristima na svetu. Može li još nešto od njih da iznenadi, ja ih se iznenadio da napišu nešto objektivno
Red Posted yesterday at 12:03 PM Posted yesterday at 12:03 PM Čovek sa obezbeđenja na poslu Vučićevac klasični, gleda i čita Svinjformer, Pink, upija njihove laži i ponavlja, ide po skupovima. Pitali ga ljudi: "je l' ideš u subotu?", kaže on: "ma, jok, daju samo 3500, to neko krade te pare". 😂 1
Drug Crni Posted yesterday at 12:25 PM Posted yesterday at 12:25 PM Iz Sombora je otišlo oko 11 autobusa + nešto privatnih vozila.. 2
handys Posted yesterday at 12:33 PM Posted yesterday at 12:33 PM Municija Pinka i Informera i 'mediji prenose' portala nije nista sto je neko drugi uradio. Oni to pletu iz sebe kao svilena buba, osim kad bi svila bila ono braon. U stvari kao govnovalj, ali da pride sam to proizvodi. Tako da, ne treba se osvrtati. Spoiler Govnovalj's gonna govnovaljing 1
srlepajce Posted yesterday at 01:11 PM Posted yesterday at 01:11 PM 3 hours ago, Don Dusko said: Al sto u informeru ponavljaju ko papagaji najveci skup u istoriji. Hehe Pa jeste 😆
Volter Posted yesterday at 01:23 PM Posted yesterday at 01:23 PM Ne obraćam pažnju na njihov skup. Pogledam samo ovu temu jer znam da ćete preneti neku sprdnju na račun skupa pa da se nasmejem. A smeh je zdrav. 7
McLeod Posted yesterday at 01:39 PM Posted yesterday at 01:39 PM Pukao je skroz. Morace dva sata pre svog govora da ih uteruje u tor da ga slusaju 2
Papanikolesku Posted yesterday at 01:54 PM Posted yesterday at 01:54 PM Voleo bih da delim Mekov optimizam, ali gamad se okuplja i pristiže u velikom broju.. 1
DJ_Vasa Posted yesterday at 01:56 PM Posted yesterday at 01:56 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Voleo bih da delim Mekov optimizam, ali gamad se okuplja i pristiže u velikom broju.. Ko im jebe mater? 2
Papanikolesku Posted yesterday at 01:58 PM Posted yesterday at 01:58 PM Just now, DJ_Vasa said: Ko im jebe mater? Ja, nerviraće me čitav dan ispod prozora. 1
TripleJ Posted yesterday at 02:09 PM Posted yesterday at 02:09 PM 14 minutes ago, Papanikolesku said: Voleo bih da delim Mekov optimizam, ali gamad se okuplja i pristiže u velikom broju.. Pa nije zvalavi dzaba odlagao okupljanje dok nije bio siguran da ce da nakamari dovoljno stoke za tor. 1
Perkos2 Posted yesterday at 02:13 PM Posted yesterday at 02:13 PM Na Žarkovu kod škole Nenadović parkiran dupli gradski bus, nema ih ni to da popune a klinci iz kraja ih pumpaju sa pristojne daljine
Geronimo Posted yesterday at 02:19 PM Posted yesterday at 02:19 PM 55 minutes ago, Volter said: Ne obraćam pažnju na njihov skup. Pogledam samo ovu temu jer znam da ćete preneti neku sprdnju na račun skupa pa da se nasmejem. A smeh je zdrav. Dobra logika, al vrlo tesko izvodljivo... Npr. malopre sam na Mirijevskom video kako utovaruju lopatom nasmejane cigane iz karton sitija u autobus... Sumnjam da ce da ih voze na vrbicu... 2
DJ_Vasa Posted yesterday at 02:20 PM Posted yesterday at 02:20 PM 21 minutes ago, Papanikolesku said: Ja, nerviraće me čitav dan ispod prozora. Druže, istrpi. Uskoro će marva ponovo biti u štalama. 1
Papanikolesku Posted yesterday at 02:21 PM Posted yesterday at 02:21 PM 8 minutes ago, TripleJ said: Pa nije zvalavi dzaba odlagao okupljanje dok nije bio siguran da ce da nakamari dovoljno stoke za tor. Ovoliko ispranih mozgova kupljenih za 50 evra na gomili. Gorak ukus što smo isti narod. 1
Papanikolesku Posted yesterday at 02:27 PM Posted yesterday at 02:27 PM 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Druže, istrpi. Uskoro će marva ponovo biti u štalama. Možda je ružno reći, ali ja bih ljudima starijim od 65 godina zabranio mogućnost izlaska na izbore (uključujući i moje roditelje koji su protiv režima). Nije demokratski, nije ni ljudski, ali oni su svoje izbore napravili, a sad nek puste omladinu da sami kreiraju u kakvom sistemu i društvu žele da žive. 4
Recommended Posts