Jump to content

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, Don Dusko said:

Na informeru se studenti koji blokiraju uporedjuju sa najgorim teroristima na svetu.

:ranting:

Može li još nešto od njih da iznenadi, ja ih se iznenadio da napišu nešto objektivno

Posted

Čovek sa obezbeđenja na poslu Vučićevac klasični, gleda i čita Svinjformer, Pink, upija njihove laži i ponavlja, ide po skupovima. Pitali ga ljudi: "je l' ideš u subotu?", kaže on: "ma, jok, daju samo 3500, to neko krade te pare". 😂

• Ha-ha 1
Posted

Municija Pinka i Informera i 'mediji prenose' portala nije nista sto je neko drugi uradio. Oni to pletu iz sebe kao svilena buba, osim kad bi svila bila ono braon. U stvari kao govnovalj, ali da pride sam to proizvodi. Tako da, ne treba se osvrtati.

Spoiler

Govnovalj's gonna govnovaljing

• Thanks 1
Posted

Ne obraćam pažnju na njihov skup. Pogledam samo ovu temu jer znam da ćete preneti neku sprdnju na račun skupa pa da se nasmejem. A smeh je zdrav. :smiley53:

• Like 7
Posted
14 minutes ago, Papanikolesku said:

Voleo bih da delim Mekov optimizam, ali gamad se okuplja i pristiže u velikom broju.. 

Pa nije zvalavi dzaba odlagao okupljanje dok nije bio siguran da ce da nakamari dovoljno stoke za tor.

• Like 1
Posted
55 minutes ago, Volter said:

Ne obraćam pažnju na njihov skup. Pogledam samo ovu temu jer znam da ćete preneti neku sprdnju na račun skupa pa da se nasmejem. A smeh je zdrav. :smiley53:

Dobra logika, al vrlo tesko izvodljivo... Npr. malopre sam na Mirijevskom video kako utovaruju lopatom nasmejane cigane iz karton sitija u autobus... Sumnjam da ce da ih voze na vrbicu...

• Like 2
Posted
8 minutes ago, TripleJ said:

Pa nije zvalavi dzaba odlagao okupljanje dok nije bio siguran da ce da nakamari dovoljno stoke za tor.

Ovoliko ispranih mozgova kupljenih za 50 evra na gomili. 

Gorak ukus što smo isti narod. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, DJ_Vasa said:

Druže, istrpi. Uskoro će marva ponovo biti u štalama.

Možda je ružno reći, ali ja bih ljudima starijim od 65 godina zabranio mogućnost izlaska na izbore (uključujući i moje roditelje koji su protiv režima). Nije demokratski, nije ni ljudski, ali oni su svoje izbore napravili, a sad nek puste omladinu da sami kreiraju u kakvom sistemu i društvu žele da žive. 

• Like 4