Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

6 minutes ago, Smrtokapa said:

Ovaj srednji tvit je potpuno u pravu.

Napad na Vučića je napad na najutvrđeniji položaj ove vlasti. A šta se radi sa fortifikacijama? Zaobiđu se.

Sve vreme ide spin vlasti: ovo je protiv Vučića, Vučić je ispunio ili će ispuniti zahteve, Vučić odobrava ili ne odobrava, Vučić će da raspiše referendum o tome da li narod veruje Vučiću...

Vampir. Ne davati mu izvor hrane.

Ne bih da se pravim pametan, ali još odavno sam izjavio da je opoziciji jedan od većih problema što su opsednuti Vučićem.

Studenti su uradili ono što su matori morali da urade još odavno. Treba ga ignorisati ili ismevati, uz to da se odasvud šalje poruka da je nebitan.

• Like 10

I opet neki sportista nije odigrao onako kako ja mislim da treba pa sam se ja nasao uvredjen i ozlojedjen.

Ja Novakova sportistu izuzrtno postujem, mislim da je u top 10 ne tenisera, nego sportista.

Medjutim ne bih ga voleo videti u politici ni blizu. Sa njegovim stavovima van sporta, vakcine, piramide, alternativne istorije, grlimo drvece mi ne uliva ni mrvu poverenja za bilo sta u politici.

E sad druga  je stvar sto Srbi po starom nepromenjivom obrascu traze mocnu figuru koja ce poneti baklju slobode i odvesti ih u bolju buducnost. Ako oni imaju Vucica za to onda i mi moramo imati nekoga a gde ces boljeg od Nola.

Nole je inteligentan i zna da on nema sta datrazi u politici. Gde trebas kao i u sportu, da znas pravila, da znas nepisana pravila, da skautiras protivnika, da znas ko se za sta pita. 
A pogotovo nece pristati da bude samo zastino lice a da se nista ne pita.

Zato mi je bezze da iko od njega ocekuje  nesto pa kad on to ne isporuci da ga pljucnemo.

Da ne ulazim u to koji su njegovi politicki stavovi i da li se poklapaju sa borbom protiv Zvale.

Jokic je najbilji kosarkas na svetu, potpisao podrsku za SNS a ne dobija ni blizu pljuvanja kao Novak.

Prica nije morao ni ovo ako nije dao otvorenu podraku je isto onako na nivou izneverenih ocekivanja. Kao kad mi je devojka kriva sto joj se ja ne svidjam pa pricam svima da je ona kurva.

• Like 7

58 minutes ago, DameTime said:

@nemanjaol, moje mišljenje je upravo suprotno, ako se zadovoljimo ovim mrvicama Novakove podrške, kroz 10-15 godina će neko opet pokušati da nas jebe i iskoristi selebritije poput njega i Karleuše za nekakav uticaj. Zajebi to, treba mu pokazati gde mu je mesto, a ljubav prema sebi nek potraži na terapiji.

Uf

Ja se nadam da si, za pocetak, svesna da:
- 40% ovih studenata je tu da odlozi neke ispite i da kupi sebi vreme.
- 30% je tu da preko platforme opozicionizma gradi lecni identitet, ili radi ovo zato sto misli da je to kul, i vidi da i ostala 2,3 prijatelja rade to
- 20% kroz par godina nece biti u Srbiji, sta god da se desi (pa i smena vlasti) sutra ce bez osvrtanja i efforta da odu (nista lose nemam protiv toga)
- 8% posto njih su ili troleri, kojima je do nekakvog event-a, ili su to ljudi koji ce sutra postati ovo sto je sada SNS, a mozda bi i danas za malo para. U ovu grupu dobrim delom ulaze i oni iz prve 2
- 2% ce biti oni koji ce stvarno nesto hteti da se promeni. I ako ne promeni nas zivot, bice ovo sto smo mi sad po forumu. Dosta njih iz tih 2% ce da skrenu od svakodnevne frustracije, nezadovoljstva i cega sve ne. I dobar deo njih ce zaliti sto nisu bili u onoj grupi od 20% jer je zivot tako laksi... ko jebe Srbiju

To su mnogo sitnije mrvice.

Ako se dese promene, nadam se da neces biti razocarana kad se ispolji ova moja pausalna distribucija. Koja jeste pausalna i odokativna, ali ne daleko od realne.
Ne mozemo mi sad da se oslanjamo samo na tih 2%

Edited by BattleBender
  • Like 2

Pa kaže: "Nole je inteligentan i zna da on nema šta da traži u politici."

FB-IMG-1734604429371.jpg

Jokić je govance od preko 100kg koje pored stotina miliona dolara rekamira kladionice, ali makar ne serenda o pravima crnaca u Americi, o šumi Amazona...a onda ovde ćuti kao cava na orgijanje mafije, ma i grli se sa njima i pojavljuje u predizbornom spotu.

Jokić ne truje da smo narod najstariji, ne promiviše bolesnika Deretića... 

Edited by Utopista
  • Like 2

1 minute ago, Utopista said:

Pa kaže: "Nole je inteligentan i zna da on nema šta da traži u politici."

FB-IMG-1734604429371.jpg

Jokić je govance od preko 100kg koje pored stotina miliona dolara rekamira kladionice, ali makar ne serenda o pravima crnaca u Americi, o šumi Amazona...ne truje da smo narod najstariji, ne promiviše bolesnika Deretića...

U politici sam mislio kao stvarno bavljenje politikom a ne objave na drustvenim mrezama.

1 hour ago, robespierre said:

Đoković je nesumnjivo inteligentan čovek,  ne može se biti najbolji u nečemu bez izuzetne inteligencije. Nažalost, inteligencija nije u direktnoj korelaciji sa mudrošću i saosećanjem. Naprotiv, mudrost i saosećanje obrnuto su proporcionalni dozom taštine koju nosilac IQ sa sobom nosi. 

Odlično rečeno.

@DameTime Napisao je objašnjenje Sprivel iznad. Novak je umešan u "krvave ruke". Njegov novac je uložen u duboku korupciju u Srbiji.

1 minute ago, Clash said:

U politici sam mislio kao stvarno bavljenje politikom a ne objave na drustvenim mrezama.

Pa čekaj Clash, mogao je ovako napisati Podržavam studente i staviti sliku sa protesta.  

Zar nisi video njegove fotografije sa najvećim ološima političke scene? Jbt ja da imam deseti deo njegove love izvadio bih onu stvar i pomokrio bi se po tim Vulinima, Vučić ima i ostalim olišima.

Mislim ni ovako nisam daleko od toga. A njega pored mnogo love štiti i to što je svetski poznat. Mene sutra da udare automobilom i ubiju, pričalo bi par mojih ortaka, a za njega bi skočilo pola sveta da samo jednu pretnju dobije.

A evo ja sada kažem a vreme će pokazati pa će se neko setiti - ima on i te kako političke ambicije i to će se dosta brzo pokazati.

Meni su iskreno smešne obe radikalne pozicije: i ovi koji se nešto lože da ovi protesti donose ne znam ni ja šta i da se nazire kraj vladavine monstruma i njegovih robova, ali i ovi koji se tripuju da se baš ništa ne dešava. Naravno da će među studentima biti budućih sns-ovaca (ili šta već bude pandan tome sutra), Čeda Jovanovića, Belih preletačevića, gradilaca ličnih agendi i čega sve ne, ali da se nešto dešava i da to vrlo nervira mentalnog bolesnika i svitu - mislim da je nepobitno. Ono što mi se jako sviđa kod ovih studentskih protesta je poprilično odsustvo srbovanja, kosovarenja, mitomanije i sličnih relikata perioda od pre 20.veka, i to je nešto za početak. 

Što se Noloa tiče, u početku sam bio u fazonu da je klasično jaje i slabiji od kisele vode sa ovom svojom PR objavom, ali sve više sam stava - od koga je, dobro je, može da se iskoristi za neke dobre stvari. Slažem se da stav najboljeg udarača loptice reketom na svetu ne bi trebalo da bude nešto relevantno, ali u takvim vremenima živimo i nije to samo kod nas slučaj, više vredi kad neki Lempron ili Kim Kardašijan nešto podrže nego čitav konglomerat univerzitetskih profesora i celokupan naučni kadar Amerike i Engleske.

• Like 4

Just now, Utopista said:

Zar nisi video njegove fotografije sa najvećim ološima političke scene? Jbt ja da imam deseti deo njegove love izvadio bih onu stvar i pomokrio bi se po tim Vulinima, Vučić ima i ostalim olišima.

E jebiga, pa nije to baš tako. Novak jeste nezavisan, ali imaš tu celu svitu ljudi koji su povezani sa kriminogenom državom, počevši od Jelenine mini hidroelektrana keve preko njegovog oca i strica. Svi oni moraju da se sližu sa Vučićem, a to uslovljava Novakovu pitomu narav pri javnim istupima.

1 minute ago, JPM said:

E jebiga, pa nije to baš tako. Novak jeste nezavisan, ali imaš tu celu svitu ljudi koji su povezani sa kriminogenom državom, počevši od Jelenine mini hidroelektrana keve preko njegovog oca i strica. Svi oni moraju da se sližu sa Vučićem, a to uslovljava Novakovu pitomu narav pri javnim istupima.

Aha. Pa dobro onda. Eno meni tetka ima koristi od kartela - tako da jebiga biću i ja pitom prema njima.  A i guraju lovu u Zvezdu i Parizan a ja obožavam basket.

Ma zapravo živeo Vučić!   ❤️

Just now, Utopista said:

Aha. Pa dobro onda. Eno meni tetka ima koristi od kartela - tako da jebiga biću i ja pitom prema njima.  A i guraju lovu u Zvezdu i Parizan a ja obožavam basket.

Ma zapravo živeo Vučić!   ❤️

Ne obravdavam ga, samo ti kažem koji su mu motivi. Svakako čovek nije moralno na nivou ovim izjavama, ali nije ga mnogo ni briga.

Ne treba očekivati od njega bilo šta više. On nije ni vezan za život ovde.

• Like 1

Da li studentima znaci i ovo sto je Novak napisao? Ja mislim da im znaci i da bi ga sutra svi do jednog sa ovacijama docekali. Oni se pitaju, oni guraju ove promene, oni su jedino čega se mrcina uzasno boji. Ne moze da ih kupi, ne moze da ih ucenjuje otkazima, pozicijom u firmi...

• Like 3

31 minutes ago, Clash said:

I opet neki sportista nije odigrao onako kako ja mislim da treba pa sam se ja nasao uvredjen i ozlojedjen.

Ja Novakova sportistu izuzrtno postujem, mislim da je u top 10 ne tenisera, nego sportista.

Medjutim ne bih ga voleo videti u politici ni blizu. Sa njegovim stavovima van sporta, vakcine, piramide, alternativne istorije, grlimo drvece mi ne uliva ni mrvu poverenja za bilo sta u politici.

E sad druga  je stvar sto Srbi po starom nepromenjivom obrascu traze mocnu figuru koja ce poneti baklju slobode i odvesti ih u bolju buducnost.

On nije samo obican sportista, on je srpska Tejlor Svift, a videli smo kako je bilo od presudne vaznosti (doduse nije tako bilo,

ali su njenom objavom svi bili ushiceni) za Kamalu Haris i njene sanse na izborima jer hej Tejlor Svift je podrzala Kamalu.

Vazno je, vrlo je vazno kada Serena Vilijams i Tejlor Swift izjave da podrzavaju kandidata. Mi drugog konja za trku nemamo.

Ne, nema opravdanja za ovaj n jegov kukavicluk.

• Like 1

11 minutes ago, Utopista said:

Pa čekaj Clash, mogao je ovako napisati Podržavam studente i staviti sliku sa protesta.  

Mislim ni ovako nisam daleko od toga. A njega pored mnogo love štiti i to što je svetski poznat. Mene sutra da udare automobilom i ubiju, pričalo bi par mojih ortaka, a za njega bi skočilo pola sveta da samo jednu pretnju dobije.

A evo ja sada kažem a vreme će pokazati pa će se neko setiti - ima on i te kako političke ambicije i to će se dosta brzo pokazati.

Mogao je poslati jednog brata da donese sokove studentima, ono fazon jedan brat u cetnike drugi u partizane, mogao je organizuje molitvu za studente sa onim svojim guruima u piramidama u Visokom, mogao je svasta nesta.

I opet dolazimo do izneverenih ocekivanja. 
Zasto ocekujemo nesto od nekoga ko oli nema kapacitet da shvati sta se desava ili ima ali je njemu dobro i nece da talasa ili ga naprosto zaboli kurac za nas ovde.

Izbaci chatbot podrsku za sve svoje fanove na oba plliticka spektra i teraj dalje.

Btw. Nole se ponasa kao i vecina nase dijaspore koja se muci u mrskim Nato zemljama i pati po fejsu i instagramu za rodnom kucom i sljivikom jer smo narod najstariji ali ne misle nesto jos da se vrate rodnoj grudi.

• Like 3

1 minute ago, berti said:

Da li studentima znaci i ovo sto je Novak napisao? Ja mislim da im znaci i da bi ga sutra svi do jednog sa ovacijama docekali. Oni se pitaju, oni guraju ove promene, oni su jedino čega se mrcina uzasno boji. Ne moze da ih kupi, ne moze da ih ucenjuje otkazima, pozicijom u firmi...

Nadam se da su studentui ipak pametniji pa im nije potrebna mudrost jednog multimilionera da im on objasnjava kako  i kuda Srbija

treba da ide. Mosh misliti, studenti bi ga docekali ovacijama!!!

4 minutes ago, Selina said:

Nadam se da su studentui ipak pametniji pa im nije potrebna mudrost jednog multimilionera da im on objasnjava kako  i kuda Srbija

treba da ide. Mosh misliti, studenti bi ga docekali ovacijama!!!

A ti mislis da bi ga izviždali i oterali?

3 minutes ago, Selina said:

On nije samo obican sportista, on je srpska Tejlor Svift, a videli smo kako je bilo od presudne vaznosti (doduse nije tako bilo,

ali su njenom objavom svi bili ushiceni) za Kamalu Haris i njene sanse na izborima jer hej Tejlor Svift je podrzala Kamalu.

Vazno je, vrlo je vazno kada Serena Vilijams i Tejlor Swift izjave da podrzavaju kandidata. Mi drugog konja za trku nemamo.

Ne, nema opravdanja za ovaj n jegov kukavicluk.

U politici nista nije slucajno.

Ako zelis neciju podrsku moras raditi na tome, ne mozes cekati da dodje sama od sebe.

• Like 1

36 minutes ago, BattleBender said:

Uf

Ja se nadam da si, za pocetak, svesna da:
- 40% ovih studenata je tu da odlozi neke ispite i da kupi sebi vreme.
- 30% je tu da preko platforme opozicionizma gradi lecni identitet, ili radi ovo zato sto misli da je to kul, i vidi da i ostala 2,3 prijatelja rade to
- 20% kroz par godina nece biti u Srbiji, sta god da se desi (pa i smena vlasti) sutra ce bez osvrtanja i efforta da odu (nista lose nemam protiv toga)
- 8% posto njih su ili troleri, kojima je do nekakvog event-a, ili su to ljudi koji ce sutra postati ovo sto je sada SNS, a mozda bi i danas za malo para. U ovu grupu dobrim delom ulaze i oni iz prve 2
- 2% ce biti oni koji ce stvarno nesto hteti da se promeni. I ako ne promeni nas zivot, bice ovo sto smo mi sad po forumu. Dosta njih iz tih 2% ce da skrenu od svakodnevne frustracije, nezadovoljstva i cega sve ne. I dobar deo njih ce zaliti sto nisu bili u onoj grupi od 20% jer je zivot tako laksi... ko jebe Srbiju

To su mnogo sitnije mrvice.

Ako se dese promene, nadam se da neces biti razocarana kad se ispolji ova moja pausalna distribucija. Koja jeste pausalna i odokativna, ali ne daleko od realne.
Ne mozemo mi sad da se oslanjamo samo na tih 2%

Ako je tako, koji ih kurac onda podržavamo?

Borba nema smisla ako ne veruješ u promenu.

• Like 5

6 minutes ago, berti said:

A ti mislis da bi ga izviždali i oterali?

Nece biti u takvoj situaciji jer Novak sad bas nema vremena da se bavi tako efemernim stvarima

u smislu nekog dolaska. On dolazi samo kada mu Vucic garantuje ovacije.

2 minutes ago, DameTime said:

Ako je tako, koji ih kurac onda podržavamo?

Borba nema smisla ako ne veruješ u promenu.

Da, ruzan je taj post. Zasto bi studenti isli na ulice da bi odlozili ispite. Sta uoposte znaci odlozen ispit?

6 minutes ago, Clash said:

Ako zelis neciju podrsku moras raditi na tome, ne mozes cekati da dodje sama od sebe.

Pa radilo se na Novakovoj podršci, prozivali su ga po internetima.

Što je sasvim okej, koristi se ta njegova slabost da mu je potrebna validacija od svih pa i od ovih što ga pljuju. Da nije tako ne bi ni ovu objavu "sastavio".

• Like 2

5 minutes ago, Selina said:

Nece biti u takvoj situaciji jer Novak sad bas nema vremena da se bavi tako efemernim stvarima

u smislu nekog dolaska. On dolazi samo kada mu Vucic garantuje ovacije.

Da, ruzan je taj post. Zasto bi studenti isli na ulice da bi odlozili ispite. Sta uoposte znaci odlozen ispit?

Da li mislis da bi ga oterali i izviždali ako bi se pojavio?

3 minutes ago, Smrtokapa said:

Pa radilo se na Novakovoj podršci, prozivali su ga po internetima.

Što je sasvim okej, koristi se ta njegova slabost da mu je potrebna validacija od svih pa i od ovih što ga pljuju. Da nije tako ne bi ni ovu objavu "sastavio".

Gledas li ti ove amerikanske serije, ne mere to preko interneta. Neka koliba( al raskosna) u nekoj divljini i uz kamin i single malt star bar 30 godina. U cetiri oka.

• Like 1

1 hour ago, DameTime said:

Samo još ovo i od mene. 

Čitam na Twitteru, žena piše kako je razredna njene ćerke zapretila neopravdanim izostancima ako izađu na protest. Mala joj kupila sendvič i otišla na blokadu.

E to se zove imati jasan stav i ne plašiti ga da se iskažeš (a suočen si sa realnim posledicama). Te osobine ima devojčica od 16-17 godina, a odrastao čovek od 37 nema. Neka ide brat na terapiju da reši tu potrebu da ga svi vole, a mi ćemo se svakako boriti bez njega.

Što ne znači da ne možemo da ga prozovemo jer je beskičmenjak bez stava.

Smeška sam stavio zbog kupovine sendviča da ne dođe do zabune

• Like 1