Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kod obozavam njenu muziku sam te izgubio, sori brt. Jos jedna u nizu koja nije mogla da uspe u Kragujevcu pa otisla u Beograd. 

Sto bi rekla Mimi "ovde je ljubav scena tvrda"

• Like 1
  • Ha-ha 10
Posted
13 hours ago, srlepajce said:

Tuzno sta su uradili od policije

Nema sta nisu degradirali 

Au jbt... Pa ja ne verujem. Ovo prođeš otprilike drugi dan u Kamenici.

• Like 1
Posted
6 hours ago, McLeod said:

Kod obozavam njenu muziku sam te izgubio, sori brt. Jos jedna u nizu koja nije mogla da uspe u Kragujevcu pa otisla u Beograd. 

Sto bi rekla Mimi "ovde je ljubav scena tvrda"

Ne mogu da shvatim ozbiljno nekog ko citira turbo žurka blasfemiju, sori nat sori brt.

Posted
58 minutes ago, sasha arsenal said:

On će najviše pokupiti glasova od Nestorovića.Nema šanse da dobaci toliko.

Uh, ne bi se ja bas kladio u ovo. Cim AV padne sa vlasti, eto ti 80% naprednjaka kod njega.

Posted
3 hours ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.c360224bd85dce962aca67da73820a74.png

:classic_love:

Dobila drugarica od Dnevne Doze Beograda na IG, neprovereno, ali nije nemoguće, ne znam zaista: 

"Dragi DDB molim vas, hitno je!
 Želim da proširim ovu vest što je pre moguće u nadi da će se potencijalno sprečiti akcija koju planiraju da sprovedu vezano za proteste u Pionirskom parku i studente 2.0. 
Naime, sprovodi se akcija danas i juče gde lokalni predstavnici vlasti u svim opštinama gde Srbi žive na KiM pozivaju i prete socijalno ugroženima koji imaju bilo kakva primanja od strane R. Srbije, i koji imaju do 30 godina, bez obzira da li su studenti ili ne, da moraju poći u podršku studentima 2.0 i spavati u šatorima, inače će im ista primanja biti ukinuta! Želim da napomenem još jednom da su to većinom naugroženiji slučajevi koji imaju minimalna mesečna primanja (od 20 do 50-tak hiljada rsd)  i bez istih njihova egzistencija je nemoguća! Pritisak na te ljude je ogroman, sutra kreću autobusi i kupe ljude iz svih opština na KiM i vode ih pravo u Beograd!
Još jednom molim vas da se ova vest što brže proširi jer će jedino tako možda odustati od ove sulude ideje."

Posted
10 hours ago, shonke said:

Au jbt... Pa ja ne verujem. Ovo prođeš otprilike drugi dan u Kamenici.

Zar ta škola nije zatvorena?

Ja ne znam da u Srbiji postoji bilo kakva škola za puno školovanje policije, sve su sad kursisti, a to mi je reklo 10ak njih koji iz ambulantne uzimaju prvi papir za kurs.

Posted
5 minutes ago, Helena said:

Zar ta škola nije zatvorena?

Ja ne znam da u Srbiji postoji bilo kakva škola za puno školovanje policije, sve su sad kursisti, a to mi je reklo 10ak njih koji iz ambulantne uzimaju prvi papir za kurs.

Sad sam pogledao, postoji sajt i ima neka vest o upisu u sledeću školsku godinu. Dakle, valjda radi.

Posted
8 hours ago, sasha arsenal said:

On će najviše pokupiti glasova od Nestorovića.Nema šanse da dobaci toliko.

On na kraju mozda zavrsi kod Nestorovica.