Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Otkrivamo: Razgovor Dušana Borkovića i Branka Malovića o raspodeli novca (AUDIO) Andrej mi je rekao: Nemoj da te neko manta https://radar.nova.rs/drustvo/borkovic-malovic-andrej-vucic-razgovor/ Inače, Branko Malović je jedan od najvećih krvnika SNS-a. Godinama maltretira ne samo protivnike njegovog šefa, nego i naprednjake. On je glavni za sve krimose Pančeva. U međuvremenu je presadio kosu, hoće da bude lepši.
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 15 minutes ago, djura.net said: Na kog vlasnika mislis? Na ovog svedjanina sto je sa rusom osnovao firmu. Edited 2 hours ago by ras kass
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Don Dusko said: Bitno je. Da znamo za kasnije za sta ce da ih teretimo. He he. Ove nove bljuvotine ne mogu da stanu u treći tom optužnice. Otvaramo četvrti
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Volter said: Inače, Branko Malović je jedan od najvećih krvnika SNS-a. Godinama maltretira ne samo protivnike njegovog šefa, nego i naprednjake. On je glavni za sve krimose Pančeva. Jedan od glavnih Vučićevih operativaca, organizuje ove što rade kampanje, krimose i batinaše za pohode po celoj Srbiji. Na temu tog razgovora: 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rekao bih po fizionomiji da su ovaj Branko Malović i Branislav Malović, izvršni direktor Air Serbia, braća. Naravno, i Branislav je stoprocentna sns njuška.
303 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 6 hours ago, McLeod said: Ti Pazarci (bar neki) su nosili EU zastavu, ali su ih kolege iz BG "zamolili da ih sklone". Sad, u ovom marsu. Jedan decko, sad ne mogu da ga nadjem, je okacio svoju sliku sa zastavom na svoj profil. Da nije ova slika? Ili nešto slično? žž Nešto iz ovog veka: Vrh!
Volter Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 50 minutes ago, Chaos Is Me said: Rekao bih po fizionomiji da su ovaj Branko Malović i Branislav Malović, izvršni direktor Air Serbia, braća. Naravno, i Branislav je stoprocentna sns njuška. Jeste, Branko se malo izmenio posle presađivanja kose: Džabe i dalje mu je njuška ružna.
Recommended Posts