Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, freethrow said: Nisam siguran. Videćemo ubrzo. Ponavljam, same rezolucije EP su ništa, stalno se usvajaju neke. Politiku vodi Komisija. Opet, ovakav ton rezolucije iza koga su stali čak i ovi iz EPP govori o opštoj klimi u političkim strukturama u EU što je dobro. 2
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nemam šta smislenije da poručim danas. Oj dužine i širine...
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ја сам се питала шта ће учинити пред први новембар. Извео је мајсторију, то му признајем.
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 52 minutes ago, Barkley#34 said: Ponavljam, same rezolucije EP su ništa, stalno se usvajaju neke. Politiku vodi Komisija. Opet, ovakav ton rezolucije iza koga su stali čak i ovi iz EPP govori o opštoj klimi u političkim strukturama u EU što je dobro. Nije samo do tona, svasta tu pise i sada je zvanicno usvojeno, crno na belo. Juce su pominjali i ciljane sankcije na neke funkcionere, ne znam da li se naslo u usvojenoj rezoluciji danas. Svakako si u pravu da politiku vodi Komisija, ali sve je to deo politickig procesa i politicke igre. EP mu tu dodje kao aktivista koji gura Overtonov prozor. Ovakva tezolucija ce dati zaledjinu i Komisiji da malo zaostri svoju poziciju, kao sto si rekao, podrska EPP-a jasno signalizira promenu vetrova 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Slažem se. Nisam se precizno izrazio, pod tonom sam mislio i na sadržaj. 1
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako izuzmemo cirkus u Ćacilendu, u koji mogu da poveruju samo oni sa IQ jednakim broju cipela, vidim da je uspeo da gurne prst u oko EP dok se rezolucija nije ni ohladila: Oglasio se Vučić o Rezoluciji Evropskog parlamenta: Poslanike EP nazvao patološkim lažovima i teško obolelima Da se podsetimo, u stavci br. 16 piše ovo: Quote Osuđuje u najjačim mogućim izrazima verbalne napade najviših srpskih zvaničnika na poslanike Evropskog parlamenta nakon njihovog učešća u studentskim protestima ili izjava; najistaknutiji primer uključuje napad predsednika Vučića na poslanike iz grupe Zeleni/EFA 5. septembra 2025. Ovog puta je uspeo da uvredi „samo” oko 450 i kusur poslanika, koliko je glasalo za rezoluciju. Neka samo tako nastavi, to je korisno. 3
Pletilja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Da je pucac neki fini dekica pa da poverujem, ovaj uhapseni je foto robot Cacija, ima dil sa rezimom za debele pare, mozda mu malo umanje nadnicu jer je previsoko pucao u coveka, dogovor je - pucaj u noge, teba nam ziv za sliku iz bolnice.... Ko zna, mozda nam se sprema uvodjenje vanrednog stanja jer nemaju odgovor na 1 Novembar. Edited 1 hour ago by Pletilja
Volter Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Već postavljaju nove šatore. Posle ovog ''terorističkog napada'' vidi se reakcija države na licu mesta, tu su samo dva pripadnika policije. Dobro su sve oni osmislili, bez obzira na lošu režiju, na to što posle pola sata policajac ispituje osumnjičenog, što se Nenadležni oglašava i presuđuje, njima su cilj njihovi glasaći i ubrizgavanje nove doze ludila. Već je danas izjavio kako očekuje masovne proteste kao reakciju. Napisao sam dobro osmišljeno, hm, msilim bre ovo može osmisliti samo poremećen čovek spreman na sve da zaštiti svoj kriminalni režim. Potez očajnog ludaka koji se ne miri sa tim da nikakvi potezi ne mogu sprečiti ovaj talas nezadovoljstva. Neke stvari treba ignorisati i ne reagovati, prepustiti da sami sebe zakopaju svojim ludilom. Nisu nam potrebni ni kontraskupovi, pustiti ćacijevce neka šetaju.
DJ_Vasa Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago U osnovnoj školi sam imao dramsku sekciju koja je delovala kao Brodvej u odnosu na ovu današnju predstavu. 1
Šiljokapi Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Uviđaj i zaštita mesta napada propo. Još onda je Psiho uradio uviđaj
Tex_Willer Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Vidim nigde se ne piše za Zaječar, velika pobeda, verujem da gube ponovljene izbore tamo. 1
Volter Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 2 minutes ago, Tex_Willer said: Vidim nigde se ne piše za Zaječar, velika pobeda, verujem da gube ponovljene izbore tamo. Quote „Dobili smo presudu Višeg suda u Zaječaru, u kojoj je navedeno da se usvaja žalba naše koalicije Promena u koju verujemo i poništava se odluka Skupštine Zaječara o potvrđivanju mandata odbornika od 24. septembra ove godine“, kazao je Goran Kalčević iz pravnog tima te koalicije. Ignorisaće oni i ovi odluku.
Šiljokapi Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Meni se čini da će biti izbora, vrv u januaru ili februaru. Kod mene u selu Nestorovi opet otvorili kancelariju, to rade samo pred izbore par meseci pa zatvore. Inače, ti Nestorovi kod mene, svi su iz sekte.
Mina D. Harker Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 2 hours ago, Helena said: Ја сам се питала шта ће учинити пред први новембар. Извео је мајсторију, то му признајем. Велкм бек, ćirilična Helena 😃 Ja bih ove gluposti samo ignorisala, pa neka izgore u sopstvenom igrokazu.
Tex_Willer Posted just now Posted just now Istočna Srbija je najveći problem promena, ali on i tamo je uzeo 50% zajedno sa kofercetom, tako da ja sam ubedjen da oni nemaju iznad 40% uz sve mahinacije. Jug I zapad su apsolutno protiv njega, na severu je slično kao na istoku nažalost( sela su tu problem, u mnogim mestima tu ima i dalje iznad 60%). Ključ je da ljudi iz gradova masovno ustanu i glasaju, pre svega grupacije od 18 do 30g...
Recommended Posts