Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

4 minutes ago, DameTime said:

Legende, bravo breee :thumbsup:

Jooojjjjjj! Poješću se jer sam zaboravio da ovo isto kažem pre nekoliko sati.

Imam jednog drugara taksistu koga sam danas video na stanici u kraju i sam mi je rekao da je stvar rešena, tj. da će ići u Kragujevac. Išao je u Novi Sad i kaže da će vrlo rado da vozi i na kraj sveta ako treba.

3 minutes ago, Helena said:

DJV & ekipicaN1389 prilično likuje po Tviteru, zbog prodaje te UG.

Ne znam što mi toliko iskaču, nikom nisam pisala pumpaj i jahaćemo vas :classic_rolleyes:

Ma neka skiče, šta nas briga. Uskoro će da plaču i da kmeče.

• Like 2
  • Love 1

Posto ste pomenuli ovu emisiju na N1... Cuta je na pocetku emisije rekao da je danas sahranjen Milos Srejovic Sreja, aktivista Ekoloskog ustanka, koji je bio na svim protestima, pocev od Reve i Rakite, pa do ovih studentskih protesta sada.

Umro je u 39. godini zivota dok je prodavao aktivisticke majice od kojih je sav prihod isao studentima u blokadi kragujevackih fakulteta.

https://ritamgrada.rs/kragujevac/in-memoriam-milos-srejovic/

Inace moj drug, kojeg znam od obdanista i koji je ziveo u mom soliteru jedno vreme.

Iako mi nije bio u prvom krugu prijatelja, isli smo zajedno i na koncerte, i na proteste i na stoni tenis i rostilj i mnoge druge aktivnosti.

Iskonski dobar i zabavan, prostodusan covek, karakteristicnog glasa i stasa, pun zivota. Iza njega ostala je supruga i dvoje male dece.

Neka ti je laka zemlja Srejo! 🌹

• Love 2
  • Tuzno 10

2 hours ago, JohnnyDragon said:

Ja barem takve povratne informacije imam iz Srbije, ljudi žele da smene ludaka ali kažu da je alternativa očajna. 

Bez ikakve ograde i okolišanja, budi svestan da su ti koji te tako obaveštavaju iz SNS filma.

Ako to prihvataš zdravo za gotovo i još nastaviš to da propovedaš - sistem AVa te je stavio na mesto na kome žele da su im svi podanici.