Helena Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Taj izuzetak je veći nego što misliš, a i da nije, zasmetalo mi je ta kuknjave penzioneri su krivi za sve. E pa nisu, rekoh da su penzioneri postojali i glasali i pre Vučića. Svi što se ne prepoznaju u ovom što pišem, a kukaju na život sa sedam kora, penzioneri Im nisu adresa.
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Ledd said: Koju susednu državu negira? Nisam upućen. Makedoniju 1
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sve je ovo rezlutat huskacke politike Vucisa koje sprovodi kroz razne DJV-e. Mamu mu jebem da prosti posten svet. 2
Drug Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 7/12/2025 at 5:16 PM, Maharaja said: Što se tiče srpske opozicije, da bude zabeleženo da su PSG i Zeleni juče bili tamo gde treba da budu, i da su se poklonili žrtvama. Da bude zabeleženo i ko nije bio. I LSV. Dobro, oni dolaze svake godine u Potočare 1
MarkoKep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago @Helena Možeš da se trudiš da budeš politički korektna koliko hoćeš, činjenica je da najveći deo Vučićevih glasača jesu penzioneri. Oni čine 30% glasača upisanih u birački spisak u Srbiji a otprilike njih 60% po istraživanjima glasa za sektu. To je oko milion glasova na svakim izborima. Bez tih glasova ne bismo imali problema sa svim ovim i to je prosto tako. 2
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Ova zena je poremecena i to je poznato. Mentalno oboleli i glupi, jbg. Nije mi je zao, ne treba gubiti vreme, ali da smo neka drzava, ona bi bila makar pod terapijama
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Moj post (u odgovor Vasi) se takođe nije odnosio nužno na penzionere. Pisala sam o ljudima koji nemaju mentalni ni emocionalni kapacitet da sagledaju širu sliku i dalje od sopstvene koristi. U smislu ako je meni dobro, primam ok platu i imam krov nad glavom, onda sam "neutralan" i ne zanima me politički život u Srbiji. Takvih ima ne samo među penzionerima, već i među gen X, pa čak i milenijalcima. Ono što jeste realno je da je kod ljudi koji su danas penzioneri takvo mišljenje više i češće podsticano, usled različitih okolnosti. Edited 6 hours ago by DameTime 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: Ova zena je poremecena i to je poznato. Mentalno oboleli i glupi, jbg. Nije mi je zao, ne treba gubiti vreme, ali da smo neka drzava, ona bi bila makar pod terapijama Tako je i ona koja je ubola nožem Dekanku u Nišu vikala "ja imam papir da nisam normalna". Malo previše učestalo za moj ukus da poremećeni mašu sečivima u javnosti. 2
uncletima Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Moja najdraza, apsolutno nikakve veze sa penzijom koju ce joj nepomenik dati, vristi mi na uvce na sve sto je pogresno u nasem okruzenju, ali je spremna da me otera u tri lepe, kad probam da joj objasnim da sa banditima imamo posla. Ume ona cesto da se slozi sa mnom, sve dok se u vodju ne takne. Bice da je to takav sklop, koji je navikao da se vodja o svemu pita, a mi smo poOdavno vec u nekom izbornom sistemu, zar ne?
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 54 minutes ago, MarkoKep said: @Helena Možeš da se trudiš da budeš politički korektna koliko hoćeš, činjenica je da najveći deo Vučićevih glasača jesu penzioneri. Oni čine 30% glasača upisanih u birački spisak u Srbiji a otprilike njih 60% po istraživanjima glasa za sektu. To je oko milion glasova na svakim izborima. Bez tih glasova ne bismo imali problema sa svim ovim i to je prosto tako. Ma bogati, nisam znala. Sad mi daj informaciju zašto je to tako.
Kenozoik Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Danasnji penzioneri, kao i oni pre 20 godina su stasavali i svoje najbolje godine provodili u uslovno neslobodnom okruzenju, atmosferi straha i indoktrinacije. Tada se za pogresnu izgovorenu, a kamo li napisanu rec islo na informativni razgovor ili cak u zatvor. Svaka ulica je imala svog zbira kojeg je nadgledao drugi zbir. Bili upuceni na vlast iz samoodrzanja, prijavljivali druge da ne bi oni bili prijavljeni - vlastima. Decenje i decenije uterivanja straha u kosti ljudima cini svoje. Oni su nepoverljivi prema svemu sto nije vlast. Imali smo gore primere da su ljudi odbijali pomoc jer im je istu obecao - PreCednik. To je to. Penzioner su bili sigurni glasaci svakoj vlasti. 90-tih kasapinu, isto tako demokratakim vlastima nakon promena, sada i danasnjem zlotvoru. Bice i sutra, dokle god ljudi budu zazirali od vlasti. Bicemo nalik normalnoj zemlji tek onda kada vlast pocne da se plasi svog naroda.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam se zaposlila početkom devedesetih a ti penzioneri koje ti pominješ su davno pokojni. Studenti su uspeli da stignu do današnjih penzionera, a opozicija ne može, mogli bi malo i o tome... Inače, tu gde ja radim, računajući stomatologe i apoteku, kotlar i ja jedini nismo sektaši, a ja sam najstarija, on godinu mlađi. Pa ti vidi ko kako još glasa. Dajte tako raščlanite i slabost opozicije. Bez tih glasova ne bismo imali problema sa svim ovim i to je prosto tako. Ulazite u ejdžizam i generalizaciju.
Recommended Posts