Dzo23 Posted April 15 Posted April 15 Ne znam sta budalasa ovaj Gozi? Očigledno da nema pojma ko je psiho čim ničim izazvan saziva tv duel.
Volter Posted April 15 Posted April 15 1 hour ago, Clash said: Ne znam ovaj Goci bend koliko je u materiji ovdasnjoj ali politicar je, na celu je EU demokrata ne bi trebao da bude veverica. Ali ne znam da li se susretao sa ovakvim. Zvala bi na svako pitanje vrteo svoje, pola sata bi nabrajao svaki semafor koji je napravljen, pola sata bi nabrajao koliko imamo graska i sardina vise od bilo koga i onda bi proglasio pobedu od 56:0. Bila bi fora da mu sad ponudi duel na Informeru, ali bez moderatora, samo jedan na jedan. Ali gde god kad bi se sreli Zvala bi veslao svoju suplju pricu u maniru svog ucitelja Seselja kad ga novinar pita a gde pise da je to tako bilo kaze Seki u knjigama. U kojim knjigama? Pa u mojim knjigama. Terao bi on po svom. On je neko ko je i predvidljiv. Tačno bih znao na koja sva pitanja bi se pravio lud, pripremio bih snimke i posle svake laži ga demantovao. Naravno da to ne bi imalo nikakvog uticaja na njegovo biračko telo, naravno da bi njegovi medijski lakeji lajali da je to sve montaža, ali bi bilo lepo videti ga u studiju kako crveni i nervozno se smeška. Da li je ovo odluka novog rukovodstva ili možda nisu želeli da njemu ispunjavaju želju pa kad mu se ćefne tada da gostuje, 'bem li ga. S druge strane, on je 14 godina bežao sa duela, sada u ovom periodu dueli sa njim ne bi ništa doneli, to što bi se neko sa naše strane možda bio poražen u tom duelu, ne bi uticalo na bilo koga od nas da promenimo mišljenje, niti u obrnutom slučaju. Ponavljam jedino zadovoljstvo videti ga uzjogunjenog. Prethodnih dana primetio sam da je ponovo upao u jedan period kad ne zna šta će sam sa sobom, nervozan i ne zna gde bije. Danas opet neki cirkus sa skupštinom i nije mi jasan ovaj deo opozicije zašto učestvuje u njegovim hoću-neću igrama.
Klotzen Posted April 15 Posted April 15 Pozvaće ga hulja na duel na TV Informer a tamo će finu sačekušu da mu nameste. 1
fancy Posted April 15 Posted April 15 (edited) Super Ego skandal mi iskače i iz frižidera, neko je ozbiljno zalegao da se to vrti svugde i na svakom koraku... Malopre vrtim dokono Instagram kad... https://www.instagram.com/reel/DXIBy_tAv3D/ Edited April 16 by fancy
Perkos2 Posted April 15 Posted April 15 3 hours ago, Dzo23 said: Ne znam sta budalasa ovaj Gozi? Očigledno da nema pojma ko je psiho čim ničim izazvan saziva tv duel. Ne znam ni koga zanima duel sa huljom bilo da je iz Srbije ili EU, hulja treba sa bude u zatvoru i da mu se sudi za kriminal, ubistva, kršenje ustava, i još puno toga 7
Volter Posted April 16 Posted April 16 Otkrivamo: Deficit budžeta početkom aprila dostigao 818 miliona evra i oborio sve rekorde Minus u državnoj kasi duplo veći nego u vreme korone https://radar.nova.rs/ekonomija/deficit-budzeta-srbije-korona-rdr-109/ 2 2
Volter Posted Monday at 07:53 AM Posted Monday at 07:53 AM Quote Danas će komesarka za proširenje Marta Kos na saslušanju u Evropskom parlamentu o spoljnim poslovima saopštiti da Evropska unija zamrzava 1,5 milijardi evra namenjenih Srbiji zbog kontroverznih reformi pravosuđa koje je Beograd usvojio u januaru, piše briselski Politiko. Očekuje se da će komesarka Kos naglasiti da Beograd neće dobiti ni cent od EU grantova namenjenih usklađivanju sa Unijom sve dok Venecijanska komisija Saveta Evrope ne objavi mišljenje o srpskim reformama, što se očekuje do kraja ovog meseca. 5 1
HAMMER Posted Monday at 10:51 AM Posted Monday at 10:51 AM upotrebice to hulja protiv evropske unije. plasirace pricu da nas ne vole i rade protiv nas. vidim scenario.
Čvarkov Posted Monday at 04:12 PM Posted Monday at 04:12 PM Ovoj su morali da prepravljaju par jedinica da bi išla na popravni. U svakom gradu je tako. Tuga.
Volter Posted Monday at 06:02 PM Posted Monday at 06:02 PM Ovaj je povilenio, junači se ovde a najobičnija pičketina. Nije se tu zastavio: Totalno su prsli od trenutka kad je Orban sikterisan. 2
Tex_Willer Posted Monday at 09:41 PM Posted Monday at 09:41 PM 1 hour ago, Don Dusko said: hahahahah Ja kad me dok sam bio dete stariji isteraju sa basketa
Volter Posted Monday at 10:26 PM Posted Monday at 10:26 PM Predrag Terzić smenjen sa mesta predsednika GO SNS u Kraljevu https://n1info.rs/vesti/predrag-terzic-smenjen-sa-mesta-predsednika-go-sns-u-kraljevu/ Smenili Jajaru. Previše je izgleda drpio. Inače, ovaj Malović što je došao sa Glišićem je u senci, a jedan je od najvećih njihovih monstruma. Dobar drugar sa Andrejom.
Div Posted yesterday at 03:32 AM Posted yesterday at 03:32 AM 5 hours ago, Volter said: Predrag Terzić smenjen sa mesta predsednika GO SNS u Kraljevu https://n1info.rs/vesti/predrag-terzic-smenjen-sa-mesta-predsednika-go-sns-u-kraljevu/ Smenili Jajaru. Previše je izgleda drpio. Inače, ovaj Malović što je došao sa Glišićem je u senci, a jedan je od najvećih njihovih monstruma. Dobar drugar sa Andrejom. Nije drpio previše, nego nije podelio pošteno sa ekipom, nema više poštenih lopova. Kad god neko ode, iz bio kog razloga, ostavka, smena, božja volja, nađu oni goreg da ga zameni. Ne zna dokle to može da ide, sve mislim da nema gorih ali oni nađu. 2
fancy Posted yesterday at 06:10 AM Posted yesterday at 06:10 AM 9 hours ago, Don Dusko said: hahahahah 👇 Spoiler 1
Volter Posted yesterday at 02:05 PM Posted yesterday at 02:05 PM (edited) Snimak je verovatno nastao prošle godine. A evo i objašnjenja: Maltretirali su ljude, radili šta su hteli, sve dok nisu naišli na tvrdo. Njih desetak je prebilo aktivistu Miloša Teofillovića zbog čega su ljudi popizdeli i izašli na ulicu. Javno su ih raskrinkali, retko se kasnije pojavljivali da bi danas neki bili u zatvoru, neki u bekstvu. Onog iza ovog Mirkovića koji šamara, stigla je karma. Verovatno vam je poznat njegov slučaj zbog kojeg nije izlazio iz kuće, sad je na robiji i glanca kenjare. Edited yesterday at 02:08 PM by Volter 3
Klotzen Posted yesterday at 05:11 PM Posted yesterday at 05:11 PM Ministar kulture odbornici opozicije : "Možete da me povučete za generalštab !" Kada pomislite da ne može niže demantuju nas u sekundi. Jovanov toliko morbidan da neću ni da ga citiram. 6
Tex_Willer Posted yesterday at 06:36 PM Posted yesterday at 06:36 PM Balegar Jovanov Parandilovicu spominje prelazak pruge, a upravo prilikom istog otac mu je izgubio život. 4 1
MeanMachine Posted yesterday at 07:37 PM Posted yesterday at 07:37 PM Jovanovu nesto ozbiljno trese kavez. Deluje bas da se trudi da pokaze koliko je veran svom gazdi ko da ima osecaj da ce ga gazda pustiti niz vodu. Nije uopste nemoguce da SVM sad krene SNS da uslovljava da nece da vide antimadjare a Jovanov je tu prvak... 2
Drug Crni Posted yesterday at 08:10 PM Posted yesterday at 08:10 PM Pitanje je momenta kada će Govanov da krene sa fašizmom prema Mađarima u Vojvodini..kao i sa neprijateljskom retorikom prema severnom susedu.. 1
DJ_Vasa Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM 27 minutes ago, Drug Crni said: Pitanje je momenta kada će Govanov da krene sa fašizmom prema Mađarima u Vojvodini..kao i sa neprijateljskom retorikom prema severnom susedu.. Ne verujem da bi smeo da se igra takvim stvarima. Danas je Hulja razgovarao sa Mađarom, a poslovne saradnje ipak ima. Kada bi mu taj napravio problem na tom polju, verujem da bi ga odmah razrešili svih stranačkih funkcija, optužili sa širenje međunacionalne mržnje i spakovali iza rešetaka u roku od odmah, plus to iskoristili da pokažu da nema nedodirljivih.
Perkos2 Posted yesterday at 08:49 PM Posted yesterday at 08:49 PM Neće ništa uraditi a da mu hulja ne odobri 1
JohnnyDragon Posted yesterday at 09:20 PM Posted yesterday at 09:20 PM 7 hours ago, Volter said: Snimak je verovatno nastao prošle godine. A evo i objašnjenja: Maltretirali su ljude, radili šta su hteli, sve dok nisu naišli na tvrdo. Njih desetak je prebilo aktivistu Miloša Teofillovića zbog čega su ljudi popizdeli i izašli na ulicu. Javno su ih raskrinkali, retko se kasnije pojavljivali da bi danas neki bili u zatvoru, neki u bekstvu. Onog iza ovog Mirkovića koji šamara, stigla je karma. Verovatno vam je poznat njegov slučaj zbog kojeg nije izlazio iz kuće, sad je na robiji i glanca kenjare. Jbt , gde vi živite 😐 USrb isto since '89.
Drug Crni Posted yesterday at 10:19 PM Posted yesterday at 10:19 PM 1 hour ago, DJ_Vasa said: Ne verujem da bi smeo da se igra takvim stvarima. Danas je Hulja razgovarao sa Mađarom, a poslovne saradnje ipak ima. Kada bi mu taj napravio problem na tom polju, verujem da bi ga odmah razrešili svih stranačkih funkcija, optužili sa širenje međunacionalne mržnje i spakovali iza rešetaka u roku od odmah, plus to iskoristili da pokažu da nema nedodirljivih. Vaso, pa gde ti živiš? Podrazumeva se da bi to išlo uz odobravanje Ludog Kralja Ibija..ja to svakako očekujem. Pre ili kasnije. Samo je pitanje vremena. Svi će oni sve više da se vraćaju na "osnovna podešavanja". (Sm)radikalska
Recommended Posts