Klotzen Posted yesterday at 06:29 PM Posted yesterday at 06:29 PM 5 hours ago, Clash said: Kaže Vučko : - Taj eksploziv je bio razorne moći, to bi bilo snage kao da je Iskander pogodio deo gde je ventil. Znači 4 kg eksploziva = Iskander Brate mili... Možda je mislio i na Gas u cevi. Doduše nisam proveravao da li bi i Gas eksplodirao u tom scenariju.
Clash Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 13 hours ago, Klotzen said: Možda je mislio i na Gas u cevi. Doduše nisam proveravao da li bi i Gas eksplodirao u tom scenariju. Ma šta on može da misli, kako može da poredi 4 kg eksploziva sa cca 500 kg koliko Iskander nosi. Nego ovko je efektnije, svi su čuli za Iskander.
Milutinov Tata Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15. maj - 15. avgust 2027. - Игра(ј) за човечанство: спорт и музика за све 1
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Onda je sve jasnotm ...po meni.. Ići će najpre na gašenje nezavisnih televizija, što če biti ogroman, najjači udarac našoj strani,a potom raspisati izbore. Oni će biti održani svakako pre EXPO-a jer će nakon njega i tzv.neutralcima postati jasno kakva je to prevara. A lova će već svakako biti namaknuta, više nego dovoljna za još jedan krug debele izborne korupcije (čitaj: da masno podmaže sve koje treba) Svi ovi projekti koje je sada započeo ili najavio u Beogradu su u svrhu toga, jer Beograd je ključan: Tiršova 2, Savski most, neka pruga do aerodroma npr. Tako Psiho "zatvara" Beograd, za kojeg ponavljam da uopšte nisam siguran da ih mi dobijamo (i pored ubeđivanja forumaša)
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) U Beogradu on nema ni 30% trenutno sa sve SPSom. Moze on da ga zatvara kako hoce, infrastrukturnim projektima ne moze da "podmaze" dovoljno. Da moze, izbori bi bili jos pre godinu dana. Edited 4 hours ago by McLeod 1
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Drug Crni said: Onda je sve jasnotm ...po meni.. Ići će najpre na gašenje nezavisnih televizija, što če biti ogroman, najjači udarac našoj strani,a potom raspisati izbore. Oni će biti održani svakako pre EXPO-a jer će nakon njega i tzv.neutralcima postati jasno kakva je to prevara. A lova će već svakako biti namaknuta, više nego dovoljna za još jedan krug debele izborne korupcije (čitaj: da masno podmaže sve koje treba) Svi ovi projekti koje je sada započeo ili najavio u Beogradu su u svrhu toga, jer Beograd je ključan: Tiršova 2, Savski most, neka pruga do aerodroma npr. Tako Psiho "zatvara" Beograd, za kojeg ponavljam da uopšte nisam siguran da ih mi dobijamo (i pored ubeđivanja forumaša) Nisam siguran da će 'neutralcima' biti jasno da je prevara ako samo budu mogli da gledaju RTS/Informerovsko izveštavanje o događaju. Pre mislim da bi njima EXPO značio u kampanji, pošto bi mogli da naprave spin na svoju priču kako je to bio najveličanstveniji Expo ikada. Kao da će najveći deo njihovih glasača uopšte da ide tamo. Mislim da su argumenti za ranije održavanje izbora pre svega opasnost od većih ekonomskih problema i krize, kao i promena u Mađarskoj i gubitak glavnog saveznika u vidu Orbana. Inače Telekom otvara Newsmax Poljska. Vest na euractivu je nešto u fazonu Serbian backed 'far-right' media channel to open in Poland.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Onda je sve jasnotm ...po meni.. Ići će najpre na gašenje nezavisnih televizija, što če biti ogroman, najjači udarac našoj strani,a potom raspisati izbore. Oni će biti održani svakako pre EXPO-a jer će nakon njega i tzv.neutralcima postati jasno kakva je to prevara. A lova će već svakako biti namaknuta, više nego dovoljna za još jedan krug debele izborne korupcije (čitaj: da masno podmaže sve koje treba) Svi ovi projekti koje je sada započeo ili najavio u Beogradu su u svrhu toga, jer Beograd je ključan: Tiršova 2, Savski most, neka pruga do aerodroma npr. Tako Psiho "zatvara" Beograd, za kojeg ponavljam da uopšte nisam siguran da ih mi dobijamo (i pored ubeđivanja forumaša) Njegova koalicija u Bg nema iznad 400k( veliko je pitanje da li i toliko u ovom trenutku), ali daj tu 1,1-1,2m ljudi da izadje( to je bas kriticna masa), to bi bio strašan posao i fin zalog za peglanje istočne i južne Srbije( u kojoj će zbirno manje izaći ljudi nego u Bg i to dobrano manje).
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 hours ago, Drug Crni said: Ići će najpre na gašenje nezavisnih televizija, što če biti ogroman, najjači udarac našoj strani,a potom raspisati izbore. Ovo je sve toliko daleko otišlo da svaka njegova gadost izaziva veći revolt sa naše strane i daje ljudima dodatni motiv da istraju u ovoj borbi. Gašenjem nezavisnih medija neće naterati našu stranu da bulji u Informer, Pink, RTS i gutaju njihove laži. N1 je na početku ovih protesta imao veliku gledanost zbog prenosa skupova, izveštavanja sa šetnji, dočeka studenata, letnjih pičvajza na ulici. Ipak, njegov problem su društvene mreže. Kolika je njihova moć vidi se i po ovom skupu ispred rektorata gde se zahvaljujući društvenim mrežama brzo sve proširilo i imali smo veliki broj ljudi na skupu. Što se tiče informacija imao si sada ove lokalne izbore gde si svaku gadost režima i rezultate sa biračkih mesta mogao videti prvo na društvenim mrežama. Tako da Nepomenik gašenjem nezavisnih medija ne može uticati na promenu mišljenja i rezultate na izborima. Edited 1 hour ago by Volter 1
Recommended Posts