Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, nemanjaol said:

Ja iskreno nisam euforican oko ovih poteza US administracije, posto oni pod Trampom sigurno nece podrzati neku progresivnu politicku opciju.

Oni trenutno po Evropi podrzavaju budaletine ranga Milosa Jovanovica i Nestora.

Ne znam tacno koja im je racunica ovde, ali SAD su za mene u ovom trenutku izrazito negativan spoljnopoliticki akter i iskreno ne ocekujem nista dobro za Srbiju ilu slucaju nekog njihovog politickog uslovljavanja.

Najbolje od svega bi nam bilo da je ovo sve bukvalno licna osveta protiv Vucica za njegova glupiranja i nenogucnost da deliveruje sta je obecao familiji Tramp. A da im necemo biti u fokusu za spoljnopoliticke stvari

Ovo su izglasali i Demokrate, kao što je kolega već rekao, a ne verujem ni da bi podržali budale koje ionako imaju malu prođu, a povrh toga im nije potrebna Putlerova ekipa. Ma koliko Tramp virio iz Putlerovog anusa, sigurno nije blesav da mu na tacni pokloni i guberniju koja ima malo drugačiji geografski položaj, a koju ne može da osvoji kao Ukrajinu.

Edited by DJ_Vasa
Posted

Vreme je za agresivan stav Eu, mene nebi čudilo da on zna šta će biti pa da i zato nije otišao na samit, išao je on uvek i kao prilepak sedao po coskovima, verovatno da ćemo uskoro saznati pravi razlog što nije otišao, niti poslao neko spadalo.

Posted

Ovo što su SAD i EU počele da rade zahteva oštar i brutalan odgovor našeg predsednika Aleksandra Vučića. 

Vreme je da naš predsendik Vučić ODBRUSI Vašingtonu i Briselu, isto onako kao što odbrusuje onim blokaderima što ruše našu državu! 

Nadam se da će to uraditi, jer sada su svi prešli crvene linije, i blokaderi i SAD i EU...

I nek je živ predsednik i kuj ga glasa! 

Posted (edited)
4 minutes ago, Sen said:

Ovo što su SAD i EU počele da rade zahteva oštar i brutalan odgovor našeg predsednika Aleksandra Vučića. 

Vreme je da naš predsendik Vučić ODBRUSI Vašingtonu i Briselu, isto onako kao što odbrusuje onim blokaderima što ruše našu državu! 

Nadam se da će to uraditi, jer sada su svi prešli crvene linije, i blokaderi i SAD i EU...

I nek je živ predsednik i kuj ga glasa! 

Polako...

Prvo treba da ih pobedi u celom svetu, a onda da napiše knjigu o tome kako je pobedio zli Zapad i SAD u paketu. Evo, već je za pisaćim stolom, prvo poglavlje samo što nije stiglo :classic_tongue:

Edited by DJ_Vasa
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Tex_Willer said:

Vreme je za agresivan stav Eu, mene nebi čudilo da on zna šta će biti pa da i zato nije otišao na samit, išao je on uvek i kao prilepak sedao po coskovima, verovatno da ćemo uskoro saznati pravi razlog što nije otišao, niti poslao neko spadalo.

Nije otišao jer je mnogo uvređen.

Uvređen pošto je njegov predlog da ceo zapadni Balkan uđe u EU do kraja decenije odjeban opušteno plus su mu montenegersi fino zavukli.

Takođe uvređen je jer je očekivao da je kozmetika (navodno sređivanje biračkog spiska i nov rem) dok urušava osnove pravne države, je dovoljno za zatvorenje klastera.

Uvređen je pošto CG će uskoro u uniju a Srbija ko zna kad.

Uvređen je i zbog šamara da je Albanija odmah iza CG što se tiče članstva.

Znamo da nas vodi težak ja pa ja, ali do sada je to bio samo u zemlji sad pak to pokazuje i van što nije bio slučaj, sedenje na ćošku, u zadnjem redu, sam ili samo sa suzi, sve je to trpeo ali sad puca po šavovima.

Edited by MeanMachine
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, MeanMachine said:

Nije otišao jer je uvređen pošto je njegov predlog da ceo zapadni Balkan uđe u EU do kraja decenije odjeban opušteno plus su mu montenegersi fino zavukli.

Takođe uvređen je jer je očekivao da je kozmetika (navodno sređivanje biračkog spiska i nov rem) dok urušava osnove pravne države, je dovoljno za zatvorenje klastera.

Uvređen je i zbog šamara da je Albanija odmah iza CG što se tiče članstva.

Drugi pasus može biti realnost, ali prvi i treći nikako, to je sve on znao mnogo ranije, pogotovo za sam ulazak celog zapadnog balkana, gde imamo zemlje koje su na pragu ulaska i nas koji nismo 10% poglavlja zatvorili.

Ali ima nešto iznad u to sam uveren i to će se tek uvideti kroz par dana.

Posted

Ne znam kako je došlo do ovoga, za mene malo i iznenada. Od EU svakako nisam očekivao bilo kakav konkretan pritisak jer em nema mehanizme a i ono što ima dok izglasa na 37 odbora i podkomiteta, ode voz.

Ujka Sem, makar i pod komandom ove almost nazi budale radi to jako brzo i efikasno. Ovaj Zakon o demokratiji na zapadnom Balkanu je bukvalno pisan da mu se ispiša po faci. I ne bio u koži ni njemu ni satrapima oko njega.

Baš nisam očekivao da će mu Ameri zapečatiti sudbinu...a toliko se trudio da ih maže i laže

• Like 3
Posted
34 minutes ago, Don Dusko said:

Cim kaze "prijateljsko" znajte da preti.

A šta ćemo sa ovim 'u suprotnom'? Spominje li možda neke čajeve?

Posted

Sa ovim napretkom Albanije ka EU propala je i ona njegova unija sa MKD i ALB što je planirao. Jedan za drugim, svi njegovi projekti propadaju spektakularno.

Posted

Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi istragu o razgovoru Lučića i Milera

https://n1info.rs/vesti/tok-vodi-istragu-o-razgovoru-lucica-i-milera/

Provladini mediji sinoć su objavili da je sudski veštak, koji je postupao po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, utvrdio da je snimak razgovora između direktora Telekoma Srbija Vladimira Lučića i Junajted grupe Stena Milera montiran. 

:classic_laugh:

Priznali su i jedan i drugi autentičnost snimka, al ko ga jebe, rade kako im se ćefne. 

Posted

To sto smo dosli do toga da Putin prica o nama i nasoj naftnoj kompaniji, to nikako nije dobra vest. Da nam nisam u kozi, ovo ce tesko da izadje na dobro.

• Like 1