Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 35 minutes ago, JPM said: Ako vas ovih 13 meseci nisu ničemu naučili evo sažetka. NEĆE BITI KRIV NIKO! Tačno. Nekada smo pričali da ovde mora nešto tragično da se desi, da bi država reagovala. Sada bilo šta da se desi, režim se trudi da to zamaskira i tera dalje, jer kao što reče bivši premijer Vučević - nije važno da li je poginulo 15 ljudi, 155 ili 1555, njihov drp sistem mora da funkcioniše. 2
freethrow Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 100 din osnivački kapital iz 2017, J.P. iz Kosovske Mitrovice, 1 osoba... 5
ras kass Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 11/26/2025 at 10:55 AM, NMX said: Janaf uveren da će NIS dobiti licencu, Stejt department navodno već dao pozitivno mišljenje Bude li se ovo desilo, eto psihopate večeras na turneji 4 skakaonice televizije, RTS, Ćirilica, Informer, Pink da objasni kako je Srbija mudrom politikom balansiranja između velikih sila uspela da sačuva suverenitet, energetsku stabilnost i ne naruši vekovno prijateljstvo sa braćom Rusima. Evo stigla samo sto nije. Vec smo usli u rezim sankcije su nasa sansa i bice goriva dok ga ne bude. 1
MeanMachine Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 hours ago, Dzo23 said: Čega se god dotaknu raspada se. Glupo je više bilo šta komentarisati. Ovaj video većina gerijatrije neće viditi, ali će sigurno pogledati kako zla opozicija hoće da sruši šatore u ćacilendu. A i da vide biće im servirano kako su Djilas ili Aleksić potkopali ulice da bi se okrivila vlast. Ne vrjedi... Pomirio sam se s činjenicom da smo kao narod (većinski) stoka, i da tačno ne zaslužujemo ništa bolje. A i kad vide video branice Vučića kako on ne može biti odgovoran za sve ili će se praviti blesavi. Moj drugar i njegova tašta koja je na informer infuziji. Pokazuje joj snimak gde se vidi da žandar je udario policajca u civilu, tašta kaže ja tu ništa ne vidim...ne kaže a nisu ga studenti udarali ne već ja ništa ne vidim... Edited 4 hours ago by MeanMachine 2 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 31 minutes ago, MeanMachine said: A i kad vide video branice Vučića kako on ne može biti odgovoran za sve ili će se praviti blesavi. Moj drugar i njegova tašta koja je na informer infuziji. Pokazuje joj snimak gde se vidi da žandar je udario policajca u civilu, tašta kaže ja tu ništa ne vidim...ne kaže a nisu ga studenti udarali ne već ja ništa ne vidim... Kad sam ja pokazao taj snimak nekima iz moje familije tvrdili su - a ne, nije mu ona modrica zbog ovog udarca, ranije su ga studenti udarili. Ne vredi, više veruju Vučiću nego svojim očima. Da kaže da je danas četvrtak a ne petak, i u to će verovati. Zato i ne gubim vreme više, a teško je nekad ostati smiren i ne reagovati na sve one gluposti koje čujem od njih. Edited 4 hours ago by Volter
MeanMachine Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 26 minutes ago, Volter said: Kad sam ja pokazao taj snimak nekima iz moje familije tvrdili su - a ne, nije mu ona modrica zbog ovog udarca, ranije su ga studenti udarili. Ne vredi, više veruju Vučiću nego svojim očima. Da kaže da je danas četvrtak a ne petak, i u to će verovati. Zato i ne gubim vreme više, a teško je nekad ostati smiren i ne reagovati na sve one gluposti koje čujem od njih. Drugar je odlucio da vise ne ide u tazbinu, zeni je rekao odvezem te ako ostajes krace prosetacu i svratiti u kafic ako ostajes duze odbacim te i vratim se kuci, pa me zovi da te pokupim. Potpuno ga razume i ona i svastika, svastika koja zivi sa njima je u fazonu totalno su im isprani mozgovi veruju tv nego cerkama. A da vole da provociraju sto je najgore od svega. Nikad on ne pocinje prvi u vezi politike cak je i izbegavao da se ukljucuje u raspravu ali zadnji put je jbg pukao. Trebali reci da su 1990tih bili za zlobu i da su ubedjeni da nam ceo zapad decenijama radi o glavi... Ja mu samo kazem steta sto si pukao a sad se desava generalstab, pa imao bi priliku da ih ti provociras samo tako. Edited 3 hours ago by MeanMachine 4
djura.net Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 hours ago, freethrow said: 100 din osnivački kapital iz 2017, J.P. iz Kosovske Mitrovice, 1 osoba... Mora da su Radoicicevi neimari, onda nije ni cudo sto su radili bez dozvole. Edited 2 hours ago by djura.net
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, MeanMachine said: Drugar je odlucio da vise ne ide u tazbinu, zeni je rekao odvezem te ako ostajes krace prosetacu i svratiti u kafic ako ostajes duze odbacim te i vratim se kuci, pa me zovi da te pokupim. Potpuno ga razume i ona i svastika, svastika koja zivi sa njima je u fazonu totalno su im isprani mozgovi veruju tv nego cerkama. A da vole da provociraju sto je najgore od svega. Nikad on ne pocinje prvi u vezi politike cak je i izbegavao da se ukljucuje u raspravu ali zadnji put je jbg pukao. Trebali reci da su 1990tih bili za zlobu i da su ubedjeni da nam ceo zapad decenijama radi o glavi... Ja mu samo kazem steta sto si pukao a sad se desava generalstab, pa imao bi priliku da ih ti provociras samo tako. Mislim da najviše popizdim kad čujem savete tipa: "treba popričati sa svakim, možda može da se dopre do njih, ako im se lepo objasni, bla, bla, bla...". Ima nekih koji su labavi ali veliki procenat njegovih vernika su bukvalno ziloti. Sve može da se dovede u pitanje, deca, unuci, sunce, mesec, leto, zima... ali on ne. Taj drugar je najpametniji, ne treba se trošiti niti trovati sebe ni sekund. 4
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam uspeo da preobratim ženinu babu. Kaže ja ne tražim ništa, ako donesu paket - uzeću, ali znam šta ću da zaokružim. Imamo još jedan siguran glas. 8
Edinburgh Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovako su pocele vesti N1: "Usled obilnih padavina, doslo je do obrusavanja dela puta kod Centra izvrsnosti u Kragujevcu..." A nije doslo zbog nemara, zaobilazenja propisa, radova bez dozvole i van projekta, loseg projekta ako ga je i bilo, nego je za sve kriv sneg koji se brzo topi???? A zatim, zovu onog Nisliju Dasica, NGO inzenjera da im on kaze sta treba da se radi, i jos cujemo krajnje opasno resenje da se rupa napuni brzo-vezujucim betonom.... - taman da pokrene jos vece kliziste i da cela zgrada ode. Dokle bre, postoji GF u Beogradu, iskljucivo katedre za konstrukcije i za fundiranje - ako zelite pravo misljenje to je prava adresa. Eto, kad i sa TV-e koja treba da bude sunce slobode u ovoj zemlji cujemo nesto sto lici na gluposti, tesko je verovati da nam ima spasa... 1
Edinburgh Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da najviše popizdim kad čujem savete tipa: "treba popričati sa svakim, možda može da se dopre do njih, ako im se lepo objasni, bla, bla, bla...". Ima nekih koji su labavi ali veliki procenat njegovih vernika su bukvalno ziloti. Sve može da se dovede u pitanje, deca, unuci, sunce, mesec, leto, zima... ali on ne. Taj drugar je najpametniji, ne treba se trošiti niti trovati sebe ni sekund. Sto, moze ovako: Vidi baba, ti ces da odapnes, a mi cemo u NATO... 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Čvarkov said: Ja sam uspeo da preobratim ženinu babu. Kaže ja ne tražim ništa, ako donesu paket - uzeću, ali znam šta ću da zaokružim. Imamo još jedan siguran glas. Da angažujem tebe da ubediš neke iz moje familije, platiću koliko košta, jeste da sam utanjio sa lovom ali može onako drugarski na dođem ti. 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 37 minutes ago, Volter said: Da angažujem tebe da ubediš neke iz moje familije, platiću koliko košta, jeste da sam utanjio sa lovom ali može onako drugarski na dođem ti. Za takve usluge ne traži se naknada. ❤️ 1
Recommended Posts