Jump to content

Recommended Posts

Posted

Otkrivamo: Razgovor Dušana Borkovića i Branka Malovića o raspodeli novca

(AUDIO) Andrej mi je rekao: Nemoj da te neko manta

https://radar.nova.rs/drustvo/borkovic-malovic-andrej-vucic-razgovor/

Inače, Branko Malović je jedan od najvećih krvnika SNS-a. Godinama maltretira ne samo protivnike njegovog šefa, nego i naprednjake. On je glavni za sve krimose Pančeva.

U međuvremenu je presadio kosu, hoće da bude lepši.

Posted
1 hour ago, Volter said:

Inače, Branko Malović je jedan od najvećih krvnika SNS-a. Godinama maltretira ne samo protivnike njegovog šefa, nego i naprednjake. On je glavni za sve krimose Pančeva.

Jedan od glavnih Vučićevih operativaca, organizuje ove što rade kampanje, krimose i batinaše za pohode po celoj Srbiji.

Na temu tog razgovora:

• Like 1
Posted
6 hours ago, McLeod said:

Ti Pazarci (bar neki) su nosili EU zastavu, ali su ih kolege iz BG "zamolili da ih sklone". Sad, u ovom marsu. Jedan decko, sad ne mogu da ga nadjem, je okacio svoju sliku sa zastavom na svoj profil.

Da nije ova slika? Ili nešto slično?

G4fqXlIXYAA16c3?format=jpg&name=largežž

Nešto iz ovog veka:

G4gSjxmXIAAehRf?format=jpg&name=large

Vrh! :Hail:

• Like 7
  • Pumpaj! 2
Posted
50 minutes ago, Chaos Is Me said:

Rekao bih po fizionomiji da su ovaj Branko Malović i Branislav Malović, izvršni direktor Air Serbia, braća. Naravno, i Branislav je stoprocentna sns njuška.

Jeste, Branko se malo izmenio posle presađivanja kose:

11.png

Džabe i dalje mu je njuška ružna.

Posted
1 hour ago, ras kass said:

Dal povuci novac iz banke dok ne udare sekundarne sankcije?!

Ni malo naivna situacija. U mom okruzenju nekoliko ljudi je povuklo novac iz banke.

Posted (edited)
1 hour ago, Klotzen said:

O kakvim sankcijama je reč ?

O sankcijama NISu i bankama povezanim sa njim. Prakticno samo Postanska stedionica.

U sustini, novac ce uvek moci da se podigne na salterima, ali kartice i bankomati vrlo lako mogu da budu proslost.

E, da, poprilican broj proverilaca je zatrazio svoj novac od NISa ovih dana, a druge banke gledaju da vise nemaju posla sa njima, bas zbog sekundarnih sankcija. Dakle krediti stizu na naplatu. Banke se odricu novca od kamata, samo da vise nemaju posla sa NISom. Jedino je Stedionica u 'procepu'.

Edited by djura.net
Posted
16 minutes ago, Barkley#34 said:

Nastavak priče o Borkovićima, postaje zanimljivo:

Samo neka pumpa.

Ali cisto da ne zaboravimo, ni godinu dana nije proslo od razvoda, Andrijana se kao bivsa sportistkinja i manekenka upustila u poslovne vode i dobila veze i vezice zahvaljujuci suprugu a prvenstveno SNSu, a sad pere ruke i hoce da nastavi business as usual bez njega i bez SNSa.

Nece to moci tako kako je zamislila.

• Like 8
Posted
28 minutes ago, Barkley#34 said:

Nastavak priče o Borkovićima, postaje zanimljivo:

Piše u tekstu da je kum Vladimir (Vlada) Jovanović, moguće da je u pitanju onaj krimos - Vlada Japanac.

• Like 2
Posted (edited)

Meni je iz cele ove priče najzanimljivija tvrdnja da postoji na desetine takvih snimaka.

Što vrlo verovatno implicira da oni svi snimaju jedni druge i da možda postoje i stotine snimaka slične sadržine sa raznim akterima. Kad se bude približio kraj pa kad krene da se ojbavljuje sve redom u pokušaju da se spasu. Mislim to je nešto za šta ljudi sumnjaju još odavno, ali ovo mu sad daje dodatni publicitet.

Neće od SNS ostati ni dugmići.

Ja bih da sam na mestu studentskog prokreta počeo polako da puštam signale kako je uskoro poslednji voz za ljude da se spasu i da pređu u svedoke saradnike, ali ne bih baš poštovao ta obećanja za amnestiju kad se sve završi 😈

Edited by nemanjaol
  • Like 16
  • Pumpaj! 1
Posted

Pajtić je pričao da je Vesić još u demokratama pravio bukvalno kataloge svih članaka i informacija o svim politički bitni protivnicima. Zaključio je da je ovaj sigurno nastavio to da radi i u novom društvu, posebno jer su ovi mnogo stvari radili bahato, lako su se skupljale informacije.

Nije iznenađenje da se u politici svako štiti informacijama i snimcima praktično svih ostalih igrača. 

Meni je ipak najveći utisak ta deformisanost psihe koju pojedini dožive kad ulete u velike sumnjive pare. Ova priča me podseća na svedočenje bivše žene Siniše Malog kako je on isto ovako prolupao kad su se otvorile mogućnosti za neverovatnu zaradu.

• Like 8
Posted
3 hours ago, nemanjaol said:

Ja bih da sam na mestu studentskog prokreta počeo polako da puštam signale kako je uskoro poslednji voz za ljude da se spasu i da pređu u svedoke saradnike, ali ne bih baš poštovao ta obećanja za amnestiju kad se sve završi 😈

Mnogi bi to hteli i sada ali još uvek je prisutan strah, jer ovaj režim je poput kriminalne organizacije. Kada ih sikterišemo sa vlasti i bude li se ovog puta zaista desilo ono što nije 6.oktobra, bez obzira što znamo o kakvim gangsterima se radi, mislim da ćemo se tek šokirati kada se bude otkrile sve njihove drp kombinacije. Naravno, neke će biti i teško otkriti. Novac koji dele među sobom, kao i za sve ostale stvari, ko zna na kakve je načine obezbeđen. 

Posted

Pogledao sam ovo za Bačulova. Ako nije AI, čovek je 100% idiot ili radi za hulju. Neverovatno glup način na koji je on mislio da privuče pažnju na sebe.

Posted
7 minutes ago, Klotzen said:

Pogledao sam ovo za Bačulova. Ako nije AI, čovek je 100% idiot ili radi za hulju. Neverovatno glup način na koji je on mislio da privuče pažnju na sebe.

Pre ce biti da je ucenjen.Njegova karijera kao opozicionara je gotova.No sto je dobro da su ga brzo potrosili.