Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Čvarkov said:

Ali na biračkom spisku ima više. :classic_biggrin:

Ja računam da mi pradeda i čukundeda i dalje glasaju. Prvi je umro pre oko 50 godina, drugi nešto ranije, ali drže se. :lol_2:

12 minutes ago, Smrtokapa said:

Ovo je tačno, u Vranju ima oko 55 hiljada ljudi i još je došlo pet hiljada Mađara iz okolnih sela.

Igen, igen... Nego, jesu li napravili gulaš i odigrali neki čardaš?

Posted
Spoiler

Budi musko/zena, pa reci, doktore: Koliko kosta jos taman rehabilitacije, nakon operacije na mozgu, a ne posle 4. dana ambulantnom kuci na promenu pelena da je saljes...
Sad bi valjda trebalo da sledi koliko sam zahvalan sto radite ono za sta se se Hipokratu zakleli?

PS. Saznacu, kad-tad ime neurogologinje u marun opremi, sa prijemnog iz Panceva, jer da nije bilo njene ljubaznosti, ne bi ni do ambulantnih stigli, a kamoli do prijema na VMA, a tamo: Horori - sabirni centar nabedjenih kvekera, kojima je u glavi sta ce jesti, piti, jebati, a ne leciti.  

• Tuzno 1
Posted
Spoiler

Od 1980 do 2025 koliko mu to u platama i penzijama dodje, naravno sve se spiska u majcicu Srbiju + redovno placanje socijalnog... pa, picka vam materina, treba majka da vija neke tete po selu pelene i zavoje da joj menja.

GOVNA!

Posted

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu, među njima i dete

https://n1info.rs/vesti/tri-osobe-poginule-u-saobracajnoj-nesreci-na-novom-beogradu/

Velika tragedija. Ma koliko čovek bio oprezan u vožnji, uvek može naleteti na njega neka budala, i na kraju kao u ovom slučaju budala uvek preživi, a nevini stradaju. Nakupilo se budala, idiota koji bahato vože, u gradu samo kad pogledate kako se parkiraju jasno vam je da se ne jebe živa sila. Al ovakvi bahati idioti lako mogu da se dovedu u red da ima volje. Imamo pojedince koji ma koliko nesreća izazvali i kazni imali, voze i dalje dok ne ubiju nekog. 

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 4
Posted
9 minutes ago, Barkley#34 said:

https://birn.rs/insajderi-otkrivaju-tajne-kol-centara-u-beogradu/?twclid=236ywwqsagtceg0d3vkmt3wrdo

Koliko mi je ovo strašno. 

Dodatno, pokazuje otkud pare u Srbiji i kako je ovaj režim omogućio sve vrste mutljavina od koje imaju finansijsku korist a usput obezbeđuju plate nekim klincima. Kada bi se ovo zatvorilo, bukvalno bi se i finansijski i socijalno osetilo u zemlji.

Nije ovo samo kod nas.Ima i u Albaniji.Sl sema pigbutchering sema.

Posted
16 hours ago, Volter said:

MUP: Na okupljanjima građana protiv blokada u tri grada 39.600 građana

Debelo sam omanuo. Ukapirali da im je mnogo lakše da se organizuju u tri grada nego u 50. Ja ću vam sada kao i uvek dati tačne podatke. :smiley53: Bilo je prisutno 10.021 građana. Od toga 1021 dobrovoljno je došlo. Dnevnica je bila 30 evra, za one koji ne žele da kriju lica kako bi se slikali 50, uz uslov da imaju sve prednje zube. Retki su bili takvi.

Bio si bliži da pogodiš😂. Ali procenu iznosi Oskar, on vidi trostruko kad popije (a morao je malo da gucne da se ne bi šlogirao od praznine prostora) tako da sam ipak ja bliži. Međutim, poziv je glasio na procenu MUP-a. Znači ti si bliži. Ali da ne komplikujemo, realno je oko 3000 zajedno u sva 3 grada, ja objavljen podatak uvek podelim sa 10. Ipak sam ja bliži.:default_sofa:

16 hours ago, DJ_Vasa said:

Vranje ima manje od 60.000 stanovnika. Mogao je bar da zaokruži na milion.

Došli i svi Mađari

• Like 1
Posted

Sramotni "marš na četiri točka" i dočekivanje blokadera u gradovima kroz koje prolaze, od strane organizovanih pristalica blokaderske politike, jasno pokazuju profil ličnosti koja se takvim idejama divi - neskriveni mrzitelj Srbije. 

Na sreću, takvih nema mnogo - pa je tako na dočeku blokadera u Kraljevu bilo najmanje Kraljevčana, dok su mnogi u taj grad to veče došli organizovano i iz drugih mesta - kako bi stvorili privid da Kraljevo podržava blokadere.

Zajebali su se Ludakovi mediji. Prvo postavili snimke kako ljudi igraju i da je to sramota jer su krenuli na komemorativni skup, al se na snimcima video veliki broj ljudi. E onda su dodali i ovo da su dovedeni iz drugih mesta.