Klotzen Posted yesterday at 10:43 AM Posted yesterday at 10:43 AM To su radikali napravili još kad je preletao iz SRS u SNS.
Šiljokapi Posted yesterday at 10:45 AM Posted yesterday at 10:45 AM Just now, Klotzen said: To su radikali napravili još kad je preletao iz SRS u SNS. Video sam da je iz 2012, nego mi promaklo
fancy Posted yesterday at 11:22 AM Posted yesterday at 11:22 AM Koga detaljno zanima situacija sa NIS i posledice po Srbiju iz ozbiljnog izvora, u spoileru je poduži screenshot. Koga mrzi da čita sve, tl;dr je u par redova koji na početku imaju 2 zvezdice. Spoiler
Volter Posted yesterday at 02:48 PM Posted yesterday at 02:48 PM Damnjan Knežević iz "Narodnih patrola" uhapšen zbog pretnji da će se obračunati s ljudima iz Ćacilenda https://n1info.rs/vesti/uhapsen-damjan-knezevic-iz-narodnih-patrola/ Još jedan prikriveni ćacijevac, s razlogom aktiviran u ovom trenutku. 11
Kooineeperk Posted yesterday at 07:58 PM Posted yesterday at 07:58 PM On 10/23/2025 at 2:14 PM, srlepajce said: Katastrofa, nicija nije do zore Dno dna! No, i spore sveće dogore, i film se prekida! ~ Dj.B.
Bul-Kathos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago i dalje nas na sajmu docekuje seseljev lik na ulazu🫠
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Antiblokaderi danas imaju okupljanje na samo tri lokacije. Kraljevo, Požarevac i Vranje. Čekamo izveštaj MUP-a, biće nešto ovako - Na današnjim okupljanjima na tri lokacije bilo je prisutno 22.235 ljudi. Možete i vi dati svoju prognozu, ako neko pogodi, od mene ima 750 evra. 1 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo na informeru studente koji blokiraju uporedjuju sa Hitlerom i nacistima. 1
DJ_Vasa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 30 minutes ago, Volter said: Antiblokaderi danas imaju okupljanje na samo tri lokacije. Kraljevo, Požarevac i Vranje. Čekamo izveštaj MUP-a, biće nešto ovako - Na današnjim okupljanjima na tri lokacije bilo je prisutno 22.235 ljudi. Možete i vi dati svoju prognozu, ako neko pogodi, od mene ima 750 evra. Malo je to, ja bih rekao da ih je bar pet miliona 2 1
Šiljokapi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 41 minutes ago, Volter said: Antiblokaderi danas imaju okupljanje na samo tri lokacije. Kraljevo, Požarevac i Vranje. Čekamo izveštaj MUP-a, biće nešto ovako - Na današnjim okupljanjima na tri lokacije bilo je prisutno 22.235 ljudi. Možete i vi dati svoju prognozu, ako neko pogodi, od mene ima 750 evra. Ako imaš kintu od kvotovanja, onda važi. 14.553 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago MUP zapravo sve vreme iznosi procene koliko se kilograma antiblokadera okupilo. 2 1
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Htela milicija da ih bude više tako što će da objave u zbiru broj zuba svakog prisutnog, iz nepoznatih razloga brzo odustali od te metodologije 1
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Volter said: Možete i vi dati svoju prognozu, ako neko pogodi, od mene ima 750 evra. Ne nasedajte na ovo. 1 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Evo javljaju u Požarevcu gde šeta i Vučević, 25 hiljada ljudi. 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, Volter said: Evo javljaju u Požarevcu gde šeta i Vučević, 25 hiljada ljudi. A Ma cut?
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Don Dusko said: A Ma cut? Tu je i on, samo pitanje da li zna gde se nalazi. Pre nekog vremena umeste Lebane, on Hlebane, Ani Brnabić se u skupštini obraća sa predsedniče Vlade.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 44 minutes ago, Don Dusko said: Gornja slika 19k, dole oko 839 zgubidana koji slikaju iz posebnih uglova...
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago MUP: Na okupljanjima građana protiv blokada u tri grada 39.600 građana Debelo sam omanuo. Ukapirali da im je mnogo lakše da se organizuju u tri grada nego u 50. Ja ću vam sada kao i uvek dati tačne podatke. Bilo je prisutno 10.021 građana. Od toga 1021 dobrovoljno je došlo. Dnevnica je bila 30 evra, za one koji ne žele da kriju lica kako bi se slikali 50, uz uslov da imaju sve prednje zube. Retki su bili takvi. 1 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Klotzen said: Inforemer je pričao da samo u Vranju ima 60k ljudi 🙂 U Vranje nema laganje.
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Klotzen said: Inforemer je pričao da samo u Vranju ima 60k ljudi 🙂 Vranje ima manje od 60.000 stanovnika. Mogao je bar da zaokruži na milion.
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, DJ_Vasa said: Vranje ima manje od 60.000 stanovnika. Mogao je bar da zaokruži na milion. Ali na biračkom spisku ima više.
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Klotzen said: Inforemer je pričao da samo u Vranju ima 60k ljudi 🙂 Ovo je tačno, u Vranju ima oko 55 hiljada ljudi i još je došlo pet hiljada Mađara iz okolnih sela. 1 1
Recommended Posts