Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koga detaljno zanima situacija sa NIS i posledice po Srbiju iz ozbiljnog izvora, u spoileru je poduži screenshot.

Koga mrzi da čita sve, tl;dr je u par redova koji na početku imaju 2 zvezdice.

Spoiler

Screenshot-20251024-131153-Telegram.jpg

Posted

Antiblokaderi danas imaju okupljanje na samo tri lokacije. Kraljevo, Požarevac i Vranje. Čekamo izveštaj MUP-a, biće nešto ovako - Na današnjim okupljanjima na tri lokacije bilo je prisutno 22.235 ljudi.

Možete i vi dati svoju prognozu, ako neko pogodi, od mene ima 750 evra. :smiley53:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
30 minutes ago, Volter said:

Antiblokaderi danas imaju okupljanje na samo tri lokacije. Kraljevo, Požarevac i Vranje. Čekamo izveštaj MUP-a, biće nešto ovako - Na današnjim okupljanjima na tri lokacije bilo je prisutno 22.235 ljudi.

Možete i vi dati svoju prognozu, ako neko pogodi, od mene ima 750 evra. :smiley53:

Malo je to, ja bih rekao da ih je bar pet miliona :lol_2:

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
41 minutes ago, Volter said:

Ako imaš kintu od kvotovanja, onda važi. 14.553

• Like 1
Posted

Htela milicija da ih bude više tako što će da objave u zbiru broj zuba svakog prisutnog, iz nepoznatih razloga brzo odustali od te metodologije :smiley2:

• Ha-ha 1
Posted
21 minutes ago, Don Dusko said:

A Ma cut?

Tu je i on, samo pitanje da li zna gde se nalazi. Pre nekog vremena umeste Lebane, on Hlebane, Ani Brnabić se u skupštini obraća sa predsedniče Vlade. :classic_laugh:

Posted

MUP: Na okupljanjima građana protiv blokada u tri grada 39.600 građana

Debelo sam omanuo. Ukapirali da im je mnogo lakše da se organizuju u tri grada nego u 50. Ja ću vam sada kao i uvek dati tačne podatke. :smiley53: Bilo je prisutno 10.021 građana. Od toga 1021 dobrovoljno je došlo. Dnevnica je bila 30 evra, za one koji ne žele da kriju lica kako bi se slikali 50, uz uslov da imaju sve prednje zube. Retki su bili takvi.

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted
15 minutes ago, Klotzen said:

Inforemer je pričao da samo u Vranju ima 60k ljudi 🙂

Vranje ima manje od 60.000 stanovnika. Mogao je bar da zaokruži na milion.

Posted
4 minutes ago, DJ_Vasa said:

Vranje ima manje od 60.000 stanovnika. Mogao je bar da zaokruži na milion.

Ali na biračkom spisku ima više. :classic_biggrin:

Posted
27 minutes ago, Klotzen said:

Inforemer je pričao da samo u Vranju ima 60k ljudi 🙂

Ovo je tačno, u Vranju ima oko 55 hiljada ljudi i još je došlo pet hiljada Mađara iz okolnih sela.

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1