Jump to content

Recommended Posts

Posted
40 minutes ago, Volter said:

Da malo zamenim Vasu.

EP u rezoluciji o Srbiji poziva učesnice EXPO 2027 da uzmu u obzir dokaze o raširenoj korupciji vladajućih struktura

https://n1info.rs/biznis/ep-u-rezoluciji-o-srbiji-poziva-ucesnice-expo-2027-da-uzmu-u-obzir-dokaze-o-rasirenoj-korupciji-vladajucih-struktura/

Hvala za dobre vesti, a ja se vraćam da bih dodao još neke zanimljive stavke, čiji je spisak na sledećem linku.

Ovde ga tovare i za Ćacilend, angažovanje kriminalaca za batinanje, proterivanje građana EU, uvrede upućene poslanicima EP, mešanje FSB-a, lošu inspekciju infrastrukture i već navedene stavke, a traže upućivanje misije EU, da političari EU zaoštre retoriku, da se štite progonjeni građani i tome slično.

Kako je krenulo, spisak zamerki ima da bude kao popis stanovništva neke poveće države. Ne znam koliko su čitali spisak kulinarskih postupaka Jove Bakića, ali se čini da je sada krenulo roštiljanje.

• Like 7
  • Love 1
Posted

Dobro su ih potkačili sa ovom rezolucijom u skupštini EU. Ja i dalje ne verujem. Evo na svinjformeru umesto da pričaju o ovome uredništvo brani Vujadina Savića i njegov način života. Već se menja Srbija 🙂

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Pred nama je godišnjice tragedije u Novom Sadu, užasne tragedije. Tragedije se dešavaju, imali smo pre neki dan, nedelako od Sremske Mitrovice, rekao je Vučić, uz ocenu da će neki reći da to nije isto i da je za Novi Sad odgovorna korupcija.

Ni u jednom trenutku nisu dokazali korupciju, već je to mantra koju govore, a narednih dana ću izneti dokaze kako je plaćena i odakle, najavio je on.

Govoreći o 1. novembru, Vučić je rekao da će SNS pokazati pijetet prema žrtvama, uz poštovanje prema svima koji misle drugačije.

Tražićemo odgovornost i pravdu, rekao je on, dodajući da će se pokazati poštovanje prema svima koji misle drugačije, a potom će održati jedan od najvećih skupova na severu Vojvodine, u Novom Sadu.

Teško ludilo. 

Nastavljaju sa kopiranjem. Sada će i ubice da održe kontraskupove 1. novembra. U toku novembra Novosađani neka se pripreme za dolazak hiljadu autobusa i zagađenje grada. 

• Pumpaj! 1
Posted

Cak i ovde daleko od Srbije morao sam da pogledam raspravu uzivo na N1. Posao moze i da saceka malo. 🙂 

Odlicni govori vecine poslanika, ali moram priznati da mi su sokantni govori madjarskog i slovackog poslanika. Zlo nazalost zivi i u EU.

Posted (edited)
38 minutes ago, Klotzen said:

Dobro su ih potkačili sa ovom rezolucijom u skupštini EU. Ja i dalje ne verujem. Evo na svinjformeru umesto da pričaju o ovome uredništvo brani Vujadina Savića i njegov način života. Već se menja Srbija 🙂

Hahahaahhahahaha a da je sa druge strane tovarili bi.Cim ne pricaju i skrecu paznju mora da je mnogo lose po njih.

Klasicno skretanje paznje dobar znak.

Edited by Don Dusko