Perkos2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 hours ago, fancy said: Ima dosta do toga da ljudi žele da zadrže neki vid normalnosti u svojim mikrokosmosima u kojima žive. E sad, svaka ovakva njegova akcija sve više prodire i unosi haos i u te mikrokosmose... Prošao sam predratno stanje i odlično se sećam da ljudi koji ne žele rat svesno prećutkuju situacije koke dovode do rata. Pucalo se u selima oko Đakovice " to je tamo daleko, par fanatika" stradaju ljudi po Drenici " ma to je šuma, koga briga" stradaji ranici na Belaćevcu 15km od centra Prištine" ko zna šta su tražili tamo" puca se po gradu, bacaju bombe, " to je onaj krimanlni geto" "ja tamo ionako ne idem". Kad stignu problemi na vrata neutralnih onda obično oni najviše stradaju. 6
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gledam isecke Huljine terapije sinoc na Informeru. Jos dve tri ovakve seanse od po tri sata i ne treba svedok saradnik, Zvalavi ce sve sam ispricati. 2
Molina23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U sat vremena 15 puta rekao da treba da ga ubiju plus najava žrtvovanja nekog iz svojih redova. Treba preživeti ovaj jeziv um, ide jesen za nezaborav. https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-ne-iskljucujem-mogucnost-da-neko-od-nas-bude-ubijen-jer-ne-mogu-da-pobede/
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Molina23 said: U sat vremena 15 puta rekao da treba da ga ubiju plus najava žrtvovanja nekog iz svojih redova. Treba preživeti ovaj jeziv um, ide jesen za nezaborav. https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-ne-iskljucujem-mogucnost-da-neko-od-nas-bude-ubijen-jer-ne-mogu-da-pobede/ Ne isključujem mogućnost i da pronađe žrtvu i napadača. Poslednji njegovi nastupi govore da mu je ludilo još više naraslo posle povratka iz Kine.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Clash said: Gledam isecke Huljine terapije sinoc na Informeru. Jos dve tri ovakve seanse od po tri sata i ne treba svedok saradnik, Zvalavi ce sve sam ispricati. Bukvalno je covek da ne poveruje sta prica a ovi tu pored njega samo sluze da podgreju njegovo ludilooo.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://n1info.rs/vesti/mup-na-skupovima-gradjana-protiv-blokada-vise-od-144000-gradjana-najvise-na-vozdovcu/ Just now, Volter said: MUP: 144 000 ljudi. Najviše na Voždovcu 20 000.
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne mogu da skupe ljude ni sa povećanim dnevnicama pa moraju ćaci formulu puta 3 još i da dupliraju.
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za bg su prvo izbacili cifru od 12k pa posle naduvali sve samo da bude vise nego prvi put.
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zvala je medju svojim okruzen sa dvadeset ljudi iz obezbedjena u krugu od pet do deset metara. Koliko ih imao jos okolo boga pitaj. Kazem obezbedjenje jer mislim da nisu sve Kobre. Pogledajte negde snimak sa pocetka, ne ove sminkane snimke kad daje izjave. Ovako nesto nisam video ni Putin ni Eskobar da rade medju svojim pristalicama. Ovde imate duzi snimak
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Sto ga prati DJV kao verni cuko. A baska sto je Zvala izgleda opet pijan kao cep. 2
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Clash said: Zvala je medju svojim okruzen sa dvadeset ljudi iz obezbedjena u krugu od pet do deset metara. Koliko ih imao jos okolo boga pitaj. Kazem obezbedjenje jer mislim da nisu sve Kobre. Pogledajte negde snimak sa pocetka, ne ove sminkane snimke kad daje izjave. Ovako nesto nisam video ni Putin ni Eskobar da rade medju svojim pristalicama. Ovde imate duzi snimak Svestan je on da ga i tu niko ne podnosi, ali mora da izađe na ulicu da ohrabri još šačicu "ljudi" koja mu je ostala pa još malo i da cugne da bude i on sam malo hrabriji. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A sto je sve izrezirano kada dolaze ljudi i deca da se slikaju... Ja se pitam kolika je cena svega ovoga...
MeanMachine Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, Clash said: Zvala je medju svojim okruzen sa dvadeset ljudi iz obezbedjena u krugu od pet do deset metara. Koliko ih imao jos okolo boga pitaj. Kazem obezbedjenje jer mislim da nisu sve Kobre. Pogledajte negde snimak sa pocetka, ne ove sminkane snimke kad daje izjave. Ovako nesto nisam video ni Putin ni Eskobar da rade medju svojim pristalicama. Ovde imate duzi snimak Za Putina postoje dokazi da su "pristalice" ustvari razni držani službenici ili njihovi najbliži često se radi o zaposlenima u organima bezbednosti. 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Diktatori ne rizikuju, naravno da im prilaze "službenici" koji glume obične građane. 2
Clash Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 19 minutes ago, MeanMachine said: Za Putina postoje dokazi da su "pristalice" ustvari razni držani službenici ili njihovi najbliži često se radi o zaposlenima u organima bezbednosti. Sve stoji ali ne pricam o njima. Ova kolicina nabildanih momaka u obezbedjenju za koje se iz aviona vidi da su sano obezbedjenje, da mogu biti samo to i nista drugo je vrlo retka, skoro ne postoji u Evropi kod politicara.
Perkos2 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 5 minutes ago, Clash said: Sve stoji ali ne pricam o njima. Ova kolicina nabildanih momaka u obezbedjenju za koje se iz aviona vidi da su sano obezbedjenje, da mogu biti samo to i nista drugo je vrlo retka, skoro ne postoji u Evropi kod politicara. Pa nema u Evropi političara kao što je hulja 1
djole Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 1 hour ago, Clash said: A baska sto je Zvala izgleda opet pijan kao cep. Mislim da je ono neki jaci koktel lekova da ga nekako odrze. 2
Recommended Posts