Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, fancy said:

Ima dosta do toga da ljudi žele da zadrže neki vid normalnosti u svojim mikrokosmosima u kojima žive.

E sad, svaka ovakva njegova akcija sve više prodire i unosi haos i u te mikrokosmose...

Prošao sam predratno stanje i odlično se sećam da ljudi koji ne žele rat svesno prećutkuju situacije koke dovode do rata. Pucalo se u selima oko Đakovice " to je tamo daleko, par fanatika" stradaju ljudi po Drenici " ma to je šuma, koga briga" stradaji ranici na Belaćevcu 15km od centra Prištine" ko zna šta su tražili tamo" puca se po gradu, bacaju bombe, " to je onaj krimanlni geto" "ja tamo ionako ne idem". Kad stignu problemi na vrata neutralnih onda obično oni najviše stradaju.

• Like 5
Posted

Gledam isecke Huljine terapije sinoc na Informeru.

Jos dve tri ovakve seanse od po tri sata i ne treba svedok saradnik, Zvalavi ce sve sam ispricati.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Molina23 said:

U sat vremena 15 puta rekao da treba da ga ubiju plus najava žrtvovanja nekog iz svojih redova. Treba preživeti ovaj jeziv um, ide jesen za nezaborav. 

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-ne-iskljucujem-mogucnost-da-neko-od-nas-bude-ubijen-jer-ne-mogu-da-pobede/

Ne isključujem mogućnost i da pronađe žrtvu i napadača. Poslednji njegovi nastupi govore da mu je ludilo još više naraslo posle povratka iz Kine.

Posted
2 hours ago, Clash said:

Gledam isecke Huljine terapije sinoc na Informeru.

Jos dve tri ovakve seanse od po tri sata i ne treba svedok saradnik, Zvalavi ce sve sam ispricati.

Bukvalno je covek da ne poveruje sta prica a ovi tu pored njega samo sluze da podgreju njegovo ludilooo.