Jump to content

Recommended Posts

Posted
47 minutes ago, Barkley#34 said:

Uostalom, ova objava iznad prenesena od studenata poljoprivrednog je takođe sramotna pa se ne priča stalno o njoj. Više mi razvlačenjem po mrežama dopumpamo svaku glupost nego sama vlast.

Pa mislim da nije isti nivo odgovornosti za mlade ljude bez političkog iskustva, koji su u svemu ovome spletom okolnosti, i za nekog ko je godinama u politici i pretenduje na vlast.

47 minutes ago, Barkley#34 said:

I da, Edarde, kako se to tačno "udaljava iz politike"? 

Nemam pojma, tako što neće imati podršku naroda? S tim da smo mi u zajebanoj poziciji jer ako želimo da skinemo nenadležnog, moramo sve da ih podržimo. For the time being.

Posted
32 minutes ago, Eddard said:

Nije. Marinika je debil. U više navrata pokazala. Ovim zakucala.

Ali nebitno je. Problemi njene kombi stranke sa rejtingom nisu naši problemi, mada ne verujem da će ga izgubiti zbog ove izjave. S druge strane, korisno je da je malo isprovocirala nacoše među studentima. Evo koliko mogu da priložim:

GxWbiFfXsAA7y-D?format=jpg&name=medium

Ne znam šta kaže tnjiter jer bez naloga ne mogu da pratim baš mnogo, ali video sam i ovaj link:

Ovde je čak i Oskar brani, otprilike na 0:45.

Dobro je da njena kombi stranka izgubi malo i od onih što ne vole nacoše i od onih koji smatraju da (ne)svesno radi za režim. Za opoziciju je korisno da se malo proseje pre izbora, da izbaci budale i sluge režima na vreme, a vremena za to i dalje ima.

Posted
44 minutes ago, DameTime said:

Meni nije do toga što asistiraju nenadležnom, nego što se posle ovakvih situacija iznova setim ko treba da vlada posle njega... Odavno nisam na nivou svisuisti, ali mi se svakako kenja od njih.

Pa ništa, vladaće "mladi ljudi bez političkog iskustva" i ljudi sa liste koji takođe nisu iz te priče pa ćemo tek da vidimo šta su gubljenja i nesnalaženja.

Je l' treba da podsetim na sve gafove bivših predsednika SAD (o sadašnjem ne vredi ni govoriti), premijera i predsednika evropskih država pa da vidimo šta su blamiranje i budalštine na kub?

Ajmo opet, Marinika i njena stranka imaju ozbiljnih političkih grešaka u svom CV-u. Ako su zaslužili da budu politički skrajnuti to je zbog tih grešaka i to samo ako dovoljno ljudi to prepozna a ne ako ja to želim. Mi se par dana vrtimo oko najnebitnije izjave, neki su u javnosti propustili priliku da prećute ili da se oglase na razumniji način od nje, šteta je napravljena, hajde da je ne produbljujemo.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ovde je čak i Oskar brani, otprilike na 0:45.

Da li si osvojio sekundu da pogledaš snimak i vidiš koliki je AI.

Gledaj od početka, a naročito od tih čuvenih 45 sec - veze nema tekst s onim što priča.

Posted (edited)
4 minutes ago, fancy said:

Da li si osvojio sekundu da pogledaš snimak i vidiš koliki je AI.

Gledaj od početka, a naročito od tih čuvenih 45 sec - veze nema tekst s onim što priča.

A kako se zna da je u pitanju veštačka inteligencija? Valjda može da potvrdi neko ko je gledao na TV.

Imajuću u vidu dosadašnje usluge režimu i manjak prirodne inteligencije kod štrajkačice glađu, ona i drug đido bi komotno mogli da pređu u SNS, kao i pola bivše im stranke.

Edited by DJ_Vasa
Posted

Ja sam samo preneo, a ionako kažu da je VI sve što im se ne sviđa. Ako taj tjniter to dozvoljava, treba ga lepo zabraniti.

A kako god okrenemo, Đido radi za režim i bez tih sranja.

Posted

Zamisli tek da koristi TikTok 😂

45 minutes ago, Barkley#34 said:

Ajmo opet, Marinika i njena stranka imaju ozbiljnih političkih grešaka u svom CV-u. Ako su zaslužili da budu politički skrajnuti to je zbog tih grešaka i to samo ako dovoljno ljudi to prepozna a ne ako ja to želim. Mi se par dana vrtimo oko najnebitnije izjave, neki su u javnosti propustili priliku da prećute ili da se oglase na razumniji način od nje, šteta je napravljena, hajde da je ne produbljujemo.

Ne bih da produbljujem svakako, ali valjda imamo pravo da prokomentarišemo?

Sve okej, samo nemoj da nas pravi budalama kako nije znala šta piše, a tu reč je stavila pod navodnike. I da se to poredi sa upotrebom reči oluja u meteorološke svrhe tj. da se stvar banalizuje, kako bismo se pravili da nije ispala glupa.

• Like 3
Posted
19 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ja sam samo preneo, a ionako kažu da je VI sve što im se ne sviđa. Ako taj tjniter to dozvoljava, treba ga lepo zabraniti.

A kako god okrenemo, Đido radi za režim i bez tih sranja.

Nije VI, gledao sam uzivo.

• Thanks 1
Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

I da, Edarde, kako se to tačno "udaljava iz politike"? 

Marginalizovanje. Kao npr. Vuk Jeremić, napraviš dovoljno gluposti da za tebe glasa rodbina i goldberg i voila, nema te više na sceni. Tako će i ova.

Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Pa ništa, vladaće "mladi ljudi bez političkog iskustva" i ljudi sa liste koji takođe nisu iz te priče pa ćemo tek da vidimo šta su gubljenja i nesnalaženja.

Je l' treba da podsetim na sve gafove bivših predsednika SAD (o sadašnjem ne vredi ni govoriti), premijera i predsednika evropskih država pa da vidimo šta su blamiranje i budalštine na kub?

A vidi, ako gledamo tviter( a tu je obicno i najveca polemika) studenti su odigrali preostro i djonom ali nista slabije nisu odradili ni Djilasovi botovi. Da, na tviteru ima pun kurac njegovih botova, koji nemilice polivaju po studentima i svakome kome se ovo ne svidja.

A ni Marinika se nije potrudila da bar pojasni i relaksira stvari.

Slazem se da je mnogo buke ni oko cega bitnog.

• Like 1
Posted
44 minutes ago, Eddard said:

Tako će i ova.

Realno, jedina agenda SNS svih ovih 13 godina i jeste bilo upravo to. 

I u tome su big time uspeli :thumbsup:

Posted
49 minutes ago, Eddard said:

Marginalizovanje. Kao npr. Vuk Jeremić, napraviš dovoljno gluposti da za tebe glasa rodbina i goldberg i voila, nema te više na sceni. Tako će i ova.

Sve pet, samo što ako do toga dođe neće ovaj tvit biti razlog.

39 minutes ago, Clash said:

Da, na tviteru ima pun kurac njegovih botova, koji nemilice polivaju po studentima i svakome kome se ovo ne svidja

To je tek posebna sorta.

Posted
19 minutes ago, fancy said:

Nećemo sad da se pravimo Toše i da zanemarimo činjenicu da je sama tome u velikoj meri doprinela. Nek proba još jedan štrajk glađu, možda ovaj put uspe.

17 minutes ago, Barkley#34 said:

Sve pet, samo što ako do toga dođe neće ovaj tvit biti razlog.

Naravno, the sum of all things.

Posted
58 minutes ago, Clash said:

Slazem se da je mnogo buke ni oko cega bitnog.

Nije mnogo buke oko nebitne stvari, vec je tvit bukvalno zato i postavljen.

Da bi izazvao ovakvu reakciju i napravio ovu polemiku.

Ajde da se ne pravimo mutavi. NIKO ko je u javnom zivotu i politici onoliko koliko je Marinika ne moze biti toliko glup. 

Znaci ako nije glupa onda je to uradila sa umisljajem.

Isto je uradila i sa onim slika i slaj aplikacijom, i time u javnosti diskreditovala mnoge zanimljive i intrigantne stvari koje su tamo bile.

Ako ne radi namerno onda je toliko glupa i politicki netalentovana da ne zasluzuje nikad ni da prismrdi nekoj javnoj funkciji.

U svakom slucaju koja god da je opcija u pitanji SSP ne zasluzuje da dobije bilo ciii glas

• Like 1
Posted
27 minutes ago, fancy said:

Čemu ova pasivna agresija, to što smatramo da je neko iz opozicije budala i(li) postupio budalasto/glupo, ne znači da pratimo SNS agendu. Ako ćemo već u tom pravcu, oni se nenadležnom nameštaju na tu agendu već 13 godina.