40Wins Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Iiii jooopet... Tacno ih treba obesiti za jaja ako ova septicka jama nekog povredi. 1
DJ_Vasa Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, Perkos2 said: kreten ionako sve priča kako njemu odgovara, činjenica je da u opštinama na jugu a verovatno nije mnogo bolje ni širom Srbije vatrogasne jedinice su svedene na minimum i loše opremljene, ali zato žandarmerija ima sve u fulu Da, to si u pravu. Ne bi me začudilo ni da im objasne kako su studenti poslali nevreme. A i dalje ćute o onom 'humanitarnom' centru u Nišu...
Perkos2 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago https://niskevesti.rs/jutro-posle-pozara-izgorelo-na-desetine-kuca-vatra-i-dalje-tinja/
srlepajce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago zgrada Petice, blok 63 za vreme korone izgradjena Jbmti zivot 1
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 hours ago, DJ_Vasa said: A za pomaganje u ovakvim situacijama mogu da pomognu i vojne jedinice. Može da pomogne i tzv.ruski humanitarni centar pokraj Niša koji je relativno blizu mestima požara. I pomoćiće, al sutra. Edit: sad vidim da si u narednom postu i sam spomenuo tzv.humanitarni centar
srlepajce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakav debil Svaki dan po nekoliko tvitova o Novaku 🤣 Pumpajjj 1 13
Molina23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Kladim se da ni bolesnik među svojim smradovima nema dovoljno dobrovoljaca za javno pljuvanje po Novaku. Ipak je to Novak, zajebano je. Ali zato je tu splačina na splačinama, dobitnik nagrade zlatni DJV među balegarima - Krlo sa tvitera. Treba ustati, umiti se i biti takvo govno. Edited 10 hours ago by Molina23 8
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vidim da je bolesnik ove pozare iskoristio za svoju promociju...
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 minutes ago, Don Dusko said: Vidim da je bolesnik ove pozare iskoristio za svoju promociju... Sve mi više smrdi da ih je potpirio, došli su mu kao naručeni
nemanjaol Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Perkos2 said: Sve mi više smrdi da ih je potpirio, došli su mu kao naručeni Ajde ljudi ne glupirajte se sa ovim. Napisao sam još juce tokom dana kad sam video kako se razvija situacija da će biti baš zajebano sa požarima. Takvo je stanje u zemlji da ni oni nisu toliko ludi da se sa time zajebavaju. Pominjao sam da i ljudi koji se bave borbom protiv požara sreći pripisuju što se ovako nešto već nije desilo. Umesto da se bavimo teorijama zavere ovo treba da nam bude poziv za budjenje kao drustvu da kapaciteti za borbu proriv pozara moraju da se razvijaju ubrzano. Klima u Srbiji više nije kakva je bila ranije i uslovi kakve smo imali ovog juna će postati mnogo učestaliji nego što su bili. 1
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Osoba koja je spremna na razne gadosti da opstane na vlasti može i da malo uspori reakciju ionako slabe vatrogasne službe. Šta je za njega da žrtvuje par udaljenih sela, imamo posla sa ozbiljnim ludakom kojem ništa nike sveto i koji ima bolesnu potrebu da vlada. Takvi su vrlo opasni ...
DJ_Vasa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Perkos2 said: Osoba koja je spremna na razne gadosti da opstane na vlasti može i da malo uspori reakciju ionako slabe vatrogasne službe. Šta je za njega da žrtvuje par udaljenih sela, imamo posla sa ozbiljnim ludakom kojem ništa nike sveto i koji ima bolesnu potrebu da vlada. Takvi su vrlo opasni ... A zašto bi spaljivao sela u kojima dobija 100% i bez krađe? Ionako može da ih kupi za kilo brašna ako zatreba. Nije mi ni čudno da se takav teren zapali na ovim vrućinama.
goldberg bcd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam dokle ce ljudi da nazivaju SNS "radikalima"? Pa jedan nekadasnji savetnik nekadasnjeg predsednika DS i predsednika Republike Srbije se ovako ponasa, jedan Kena pljuje po Djilasu, jedna Macura koja je vazila za liberalnije clanove DjB je sada u SNS, jedan Sapic je bio u DS, a nakon toga je naprasno otkrio nacionalizam kao predsednik opstine NBG i gradonacelnik BG, jedan Vesic je tamo, jedan Mali itd. Ono sto spaja sve u SNS nije nikakva ideologija nego koristoljublje, zelja za parazitiranjem na racun drzave, zelja za funkcijama, mogucnost da mogu da u zamenu za 100% lojalnosti Velikom Vodji dobiju sta god pozele. Upravo je i Tadiceva najveca greska i bila to sto je pristao da se pravi "umerenija verzija SRS", mada, pitanje je da li je on uopste imao tu nekog izbora. I tu dolazimo do famoznih izbora 2012. i mnogo pomenute teze "niste hteli da glasate protiv Tome 2012., a da ste glasali za lepog Borisa ne bi sada imali ove na vlasti". Zapravo su i Toma i lepi Boris nebitni tu, Vucic je sa 22% na izborima dosao do funkcije PPV i jasan je bio plan da se on ustolici za neprikosnovenog vladara u Srbiji. Uzmimo da je Tadic dobio te izbore 2012. Sta, to bi sprecilo Dinkica i Dacica da se pridruze SNS? Imali bi 2014. premijera Oca Nacije i predsednika Tadica, pazite, Tadica koji je 2014. izjavljivao da nemaju nista protiv da udju u vladu sa SNS, samo mu je SPS smetao. Dakle, imali bi samo malo lepseg i normalnijeg fikusa na mestu predsednika Srbije i Oca Nacije koji stvarno vlada zemljom. SNS i jeste zlo kao iz prosecnih holivudskih filmova u kojima ako losim momcima neutralises lidera, oni se odmah raspadaju. Pa cak je i Star Trek to usvojio sa kraljicom, ideja je da Borg ne moze da postoji bez nje. Zato je potpuno besmileno stalno se vracati u 2012. i pisati "ljudi koji su glasali za Tomu Nikolica", kao da je on uopste bitan, zapravo je i dobro sto je bio neznalica i polupismen jer sto slabiji Vodja to ga je lakse smeniti. Naravno, oni koji su glasali za Vucica 2017. i 2022. su oni koji su, zapravo doprineli unistavanju ovog zemlje i mogucnosti da mafija vlada zemljom sve do Vodjine fizicke smrti.
Recommended Posts