Čvarkov Posted Saturday at 11:30 AM Share Posted Saturday at 11:30 AM Samo da im ne prognozira polaganje ispita. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 11:32 AM Share Posted Saturday at 11:32 AM Mek ne prognozira, on vidi dalje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 11:39 AM Share Posted Saturday at 11:39 AM Ekskluzivno! Evo kako zapravo izgleda Mek: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 11:43 AM Share Posted Saturday at 11:43 AM 45 minutes ago, Beonegro said: Ne znam da li si imao namjeru da napišeš to, ali meni ovo zvuči kao da vučića možemo da srušimo samo paktirajući sa najgorim dijelom njegovog zločinačkog udruženja. Ceniš da su Službe deo udruženja i podredjene Vodji i njegovim klovnovima koje on postavlja na čelo istih? Ja na to gledam kao na simbiozu dva odvojena centra moći kojima su se interesi većinom poklopili ... Rekao bih da Službe prilično lagodno funkcionišu bez ikakvog nadzora brat bratu zaadnjih 40 godina, verovatno i mnogo duže ... nekada im se (finansijski) interesi poklope sa trenutnim političkim vrhom pa imaš primer Vučića, nekada ne pa imaš primer Djinjića ... I danas verujem da je jedan od većih razloga za pad Miloševića bilo njegovo uklanjanje Stanišića sa čela DB ... Svakako, voleo bih da jednoga dana neko napiše ozbiljnu knjigu o istoriji Službi u periodu od 1945 da danas ... svašta interesantno bi tu imalo da se pročita ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Saturday at 11:48 AM Share Posted Saturday at 11:48 AM https://n1info.rs/vesti/vodic-za-subotnji-skup-u-kragujevcu-da-ne-lutas-na-sretenje/?fbclid=IwY2xjawIdW8NleHRuA2FlbQIxMQABHU7CjX9juaDoha6W_7SbkhKUqxuCmAkw9eHX--NOR65Q43xUNwEVITpc4w_aem_QE2SC5Htc5j4pS_gTujVlg Водич за данас. Све има: путања, паркинзи, где су такси станице - све лепо објашњено. Мени лично је било јако корисно, надам се да ће бити још некоме. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Saturday at 11:51 AM Share Posted Saturday at 11:51 AM (edited) 21 minutes ago, mare80 said: Ceniš da su Službe deo udruženja i podredjene Vodji i njegovim klovnovima koje on postavlja na čelo istih? Ja na to gledam kao na simbiozu dva odvojena centra moći kojima su se interesi većinom poklopili ... Rekao bih da Službe prilično lagodno funkcionišu bez ikakvog nadzora brat bratu zaadnjih 40 godina, verovatno i mnogo duže ... nekada im se (finansijski) interesi poklope sa trenutnim političkim vrhom pa imaš primer Vučića, nekada ne pa imaš primer Djinjića ... I danas verujem da je jedan od većih razloga za pad Miloševića bilo njegovo uklanjanje Stanišića sa čela DB ... Svakako, voleo bih da jednoga dana neko napiše ozbiljnu knjigu o istoriji Službi u periodu od 1945 da danas ... svašta interesantno bi tu imalo da se pročita ... Mislim da ne postoje odvojeni centri moći. Ukoliko se bavimo četvorenjem dlake, prije bih rekao da je vučić eksponent službe, nego da su to odvojeni centri moći. Takođe, nisam stopostotno ubijeđen u priču o finansijskim interesima, ne kažem da je to nebitno, ali mislim da je bitnija njihova suštinski antidemokratska i socijalno konzervativna ideološka orijentacija. Edited Saturday at 12:05 PM by Beonegro 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Saturday at 11:56 AM Share Posted Saturday at 11:56 AM 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 11:58 AM Share Posted Saturday at 11:58 AM U ostalim vestima ... Ponovo pokušavamo da proizvedemo struju od blata ... https://vreme.com/vesti/nova-ekonomija-tent-sagoreva-blato-i-kamenje-pa-struja-mora-da-se-uvozi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Saturday at 12:02 PM Share Posted Saturday at 12:02 PM 1 minute ago, mare80 said: U ostalim vestima ... Ponovo pokušavamo da proizvedemo struju od blata ... https://vreme.com/vesti/nova-ekonomija-tent-sagoreva-blato-i-kamenje-pa-struja-mora-da-se-uvozi/ Zar hapšenjem Grčića taj problem nije riješen? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 12:05 PM Share Posted Saturday at 12:05 PM 1 minute ago, Beonegro said: Zar hapšenjem Grčića taj problem nije riješen? A šta ako taj proces jednom uspe,pa Grčić patentira pronalazak i postane miliarder ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Saturday at 12:06 PM Share Posted Saturday at 12:06 PM Just now, mare80 said: A šta ako taj proces jednom uspe,pa Grčić patentira pronalazak i postane miliarder ... Šta će mu to kad je zahvaljujući stranci već milioner? 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted Saturday at 12:22 PM Share Posted Saturday at 12:22 PM https://www.facebook.com/share/v/18Aeuqo88L/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Saturday at 12:34 PM Share Posted Saturday at 12:34 PM 31 minutes ago, mare80 said: U ostalim vestima ... Ponovo pokušavamo da proizvedemo struju od blata ... https://vreme.com/vesti/nova-ekonomija-tent-sagoreva-blato-i-kamenje-pa-struja-mora-da-se-uvozi/ Kako uopšte neko dođe na ideju da, u nedostatku uglja ili čega već što se normalno jelte loži u termoelektrani, kaže - e, nemamo uglja, daj bato napuni kamion blatom i kamenjem pa ćemo to da ubacimo u peći? Pre nego što proglasim to toliko retardiranim potezom, koliko i mogućnost da ja ovoj babi koju treba sad da operišem, umesto kuka ugradim bilijarsku kuglu, ima li nekog logičnog objašnjenja zašto bi stručnjaci to radili? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Saturday at 12:51 PM Share Posted Saturday at 12:51 PM 13 minutes ago, Eddard said: ima li nekog logičnog objašnjenja zašto bi stručnjaci to radili? Pretpostavljam da je u pitanju jalovina skinuta sa ugljenokopa, u kojoj ima i nešto uglja, vjerovatno kad je relativno suva kako-tako gori, i vjerovatno to stalno rade zato što ne kopaju dovoljno uglja, do problema uvijek dolazi zimi, kad je jalovina, osim što je sama po sebi niskokalorična, još i jako mokra. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 12:53 PM Share Posted Saturday at 12:53 PM 16 minutes ago, Eddard said: Kako uopšte neko dođe na ideju da, u nedostatku uglja ili čega već što se normalno jelte loži u termoelektrani, kaže - e, nemamo uglja, daj bato napuni kamion blatom i kamenjem pa ćemo to da ubacimo u peći? Duga priča, traje još od onih poplava 2014 ... Ukratko mešavina nestručnih kadrova i straha od nadredjenih ... Inače, u zadnjih par meseci ceo onaj Grčićev kadar koi je uzrokovao havarije na sistemu od pre dve-tri godine je vraćen na rukovodeće pozicije u "Kolubari",naravno svi osim samog Grčića ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 01:01 PM Share Posted Saturday at 01:01 PM 1 hour ago, Čvarkov said: To Vucic u popravnom domu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Saturday at 01:10 PM Share Posted Saturday at 01:10 PM Jak transparent: 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Saturday at 01:10 PM Share Posted Saturday at 01:10 PM 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted Saturday at 01:11 PM Share Posted Saturday at 01:11 PM 36 minutes ago, Eddard said: Kako uopšte neko dođe na ideju da, u nedostatku uglja ili čega već što se normalno jelte loži u termoelektrani, kaže - e, nemamo uglja, daj bato napuni kamion blatom i kamenjem pa ćemo to da ubacimo u peći? Pre nego što proglasim to toliko retardiranim potezom, koliko i mogućnost da ja ovoj babi koju treba sad da operišem, umesto kuka ugradim bilijarsku kuglu, ima li nekog logičnog objašnjenja zašto bi stručnjaci to radili? Upravo zato. Jer su "strucnjaci"😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted Saturday at 01:25 PM Share Posted Saturday at 01:25 PM Uživo ispred sedišta SNSa u Kragujevcu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Saturday at 01:29 PM Share Posted Saturday at 01:29 PM (edited) Je li ovo SOLITER? Ne znam Kragujevac pa da pitam. Edited Saturday at 01:30 PM by Clash 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Saturday at 01:45 PM Share Posted Saturday at 01:45 PM 52 minutes ago, Beonegro said: Pretpostavljam da je u pitanju jalovina skinuta sa ugljenokopa, u kojoj ima i nešto uglja, vjerovatno kad je relativno suva kako-tako gori, i vjerovatno to stalno rade zato što ne kopaju dovoljno uglja, do problema uvijek dolazi zimi, kad je jalovina, osim što je sama po sebi niskokalorična, još i jako mokra. Ne gori, mora da se poliva naftom, bar je takvo objasnjenje bilo um vreme havarije...em uvozimo struju, em trosimo naftu na - blato. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Saturday at 01:51 PM Share Posted Saturday at 01:51 PM Jel ovo samo moj utisak ili je manje ljudi u KG od očekivanog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Saturday at 01:51 PM Share Posted Saturday at 01:51 PM 37 minutes ago, Clash said: Molim pojasnjenje: da li je ovo regularna jedinica nase vojske, ako jeste, koj ce moj oni danas u Kragujevcu? Kako da razumem? Mislim, lepo bi bilo da to znaci ono sto mi se mota po glavi ....ali generli se pitaju...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 01:55 PM Share Posted Saturday at 01:55 PM 4 minutes ago, Pletilja said: Ne gori, mora da se poliva naftom, bar je takvo objasnjenje bilo um vreme havarije...em uvozimo struju, em trosimo naftu na - blato. Poliva su mazutom kada stigne u TENT ... Inače, problem sa lošim kvalitetom uglja i masovnim korišćenjem mazuta je postojao barem od 2017, to znam iz prve ruke ... Sve je počelo posle poplava 2014 kada je lično Vučić pritiskao rukovodstvo Kolubare da se što pre nastavi sa iskopom uglja kako bi se "napumpao" BDP ... Kopovi još nisu bili do kraja sanirani,niti je otkrivka odradjena kako treb + ugalj je i onako bio lošeg kvaliteta ... poltroni i partijski kadrovi u vrhu "Kolubare" naravno nisu ni smeli da pomenu Vodji te probleme iako je i onom najprostijem rudaru na poljima bilo jasno da se sprema katastrofa ... Tako da ,Vučić je direktno odgovoran za kolaps,Grčić je samo saučesnik ... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts