Helena Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 ...i svem ovom cirkusu njima treba miting... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 U jednom poznatom filmu je statirao u kukuruzu. Poznat po tome što mu je Jovana Jeremić kupila gaće....https://www.kurir.rs/stars/4028057/jovana-jermic-glumcu-stefanu-usuljaninu-kupila-donji-ves-gace-rasirili-nasred-beogradaПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 On 5/22/2023 at 6:37 AM, Pletilja said: Mislim da AV nije lud, on je pokvaren, loš karakter koji glumi ludilo. I mislim da nam se dogodilo isto što i Nemackoj u 20 veku: poraz u I Sv. ratu, raspad carstva, gubljenje pozicija moći pa time i promena nacionalnog identiteta od pobedničkog ka gubitničkom, trauma do traume. Tako demontirano društvo postaje laka meta hohštaplerima koji su spremni da ližu rane poražene nacije. Nemacka država i nemaćki narod su, nakon II Sv, rata naučili lekciju, priznali svoje zločine i krenuli dalje. Mi još uvek nismo i ako me intuicija ne vara, i nećemo. I zato nije jedini krivac ludilo AV, krivi smo svi mi. Konačno, na delu je ona ofucana ali tako tragičlno istinita sentenca iz antičlkih vremena: svaki narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje. Do naroda je. P.S: U petak sam naletela na 5 autobusa SNS i stala sam u stranu da vidim, konačno, te jude spremne da za sendvic i dnevnicu prodau svoju savest: na skup u Pančevo se išlo porodično, mama, tata i sin, baba, deda i unuk. U muci da ispune zadatu kvotu mesnog odbora, SNS ovci su posegnuli za svojom decom. Opet. Ali zasto tolika povika na te krvave sendvice?! Pa ljudi kad putuju daleko moraju nesto I da pojedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 20 minutes ago, Darth Bane said: Ali zasto tolika povika na te krvave sendvice?! Pa ljudi kad putuju daleko moraju nesto I da pojedu. Obrnuto, ti ljudi, da bi jeli, moraju da putuju daleko. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 6 hours ago, Helena said: ...i svem ovom cirkusu njima treba miting... nemaju šta drugo da ponude, i čaušesku je okupio "milion" pristalica koji su po taktu aplaudirali ali je posle par dana pukla tikva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 28 minutes ago, Perkos2 said: nemaju šta drugo da ponude, i čaušesku je okupio "milion" pristalica koji su po taktu aplaudirali ali je posle par dana pukla tikva Ako se sećaš, počelo je još na tom mitingu, sa skandiranjem protiv njega...bilo je "Vučiću pederu"....a onda je krenulo. P.S. Ostalo mi je u sećanju, kad je zauzeta nacionalna TV, lik sa kalašom daje nekakav intervju i u opštem zanosu, pred TV kamerama, ispali sam sebi metak u nogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 34 minutes ago, Constantin said: Ako se sećaš, počelo je još na tom mitingu, sa skandiranjem protiv njega...bilo je "Vučiću pederu"....a onda je krenulo. P.S. Ostalo mi je u sećanju, kad je zauzeta nacionalna TV, lik sa kalašom daje nekakav intervju i u opštem zanosu, pred TV kamerama, ispali sam sebi metak u nogu. mogu da zamislim kako bi žvalavog strrefio šlog da mu u petak zagrmi "vučiću pederu" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 10 hours ago, Drug Crni said: Ispašću na kraju uber-fan Seke Aleksić Javila se da joj bude par na maturskoj večeri,pa su njen primer sledile još neke javne ličnosti. Da joj budu pratnja i društvo. Voleo bih da verujem kako toj devojčici znači..jer je ovo što su joj priredili drugari vršnjaci odvratno. Štime Ps. Crni, ako će ti biti lakše, zajedno smo Sekini fanovi, nek ide život 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Dejan Vuk Stanković se žali kako je juče napadnut u nekom kafiću. Sipali mu vodu u espreso. Na pitanje da li ih poznaje, odgovorio je odrečno. Naravno, to uredništvu TV Pink nije zasmetalo, da kao napadače, označi pristalice bivšeg režima. Gasi !!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 4 minutes ago, Constantin said: Dejan Vuk Stanković se žali kako je juče napadnut u nekom kafiću. Sipali mu vodu u espreso. Na pitanje da li ih poznaje, odgovorio je odrečno. Naravno, to uredništvu TV Pink nije zasmetalo, da kao napadače, označi pristalice bivšeg režima. Gasi !!! dok mu ne sipaju ricinus ne priznajem napad 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 11 hours ago, Drug Crni said: Ispašću na kraju uber-fan Seke Aleksić Javila se da joj bude par na maturskoj večeri,pa su njen primer sledile još neke javne ličnosti. Da joj budu pratnja i društvo. Voleo bih da verujem kako toj devojčici znači..jer je ovo što su joj priredili drugari vršnjaci odvratno. Ne mora se voleti njena muzika da bi se bio njen fan. Fankinja sam svakog ko učini nešto dobro. Zato, Seko, obožavam te! 🥰 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 šta fali sekinoj muzici, jakih hitova tu ima 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Ima li umetnosti ovde? @uini @Tamburinjo kinda slaps? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 da se na gazeli pustilo dođi i uzmi me, ozbiljna ludnica bi nastala, možda bi se i izdržala cela noć 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Pustiti ovo na protestu i ostajemo celu noć, garantovano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) 6 minutes ago, medobrundo said: da se na gazeli pustilo dođi i uzmi me, ozbiljna ludnica bi nastala, možda bi se i izdržala cela noć Kako su okrpili Gazelu onomad, pre bi bilo Edited May 23, 2023 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Iskreno...ja bih se rado družio s njom, al da ne peva. Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, ali meni se njeno pojanje il ne sviđa, a ona [emoji817][emoji3531]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) Na Skupštini opozicija postavlja poprilično "nezgodna" pitanja. Na pitanje Siniše Kovačevića, da li je neko iz Vlade ili neki ministar bio na neku sahranu nastradaloj deci iz Ribnikara ili Mladenovca i zašto Gašić nije bio prisutan na sahrani policajca iz Mladenovca, komentar Orlića je bio (nije isključio mikrofon) "Ovo je strašno šta rade".....kakvo zlo od čoveka.... Edited May 23, 2023 by Constantin 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) 1 hour ago, Constantin said: zašto Gašić nije bio prisutan na sahrani policajca iz Mladenovca Ja sam ubeđen da sam čuo u nekim vestima da jeste bio u Duboni, na sahrani policajca. Možda grešim, a možda se vesti pišu unapred, kao za helikopter. edit: evo Edited May 23, 2023 by Div Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Ja sam ubeđen da sam čuo u nekim vestima da jeste bio u Duboni, na sahrani policajca. Možda grešim, a možda se vesti pišu unapred, kao za helikopter. edit:evoTu je Bata Santos, odgovorio bi...taman posla da bi to propustio.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Koja kampanja se vrsi za petak. Koliko poznatih licnosti se javilo da se dodje na skup koji organizuje Vucko. Apsurd da se drzi kontramiting protiv nasilja(jer onda fakticki priznajes da podrzavas nasilje), 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Trojica radnika sa hilti bušilica u 11 časova su se dizalicom popeli na krov hale i počeli da demontiraju veliki natpis višegodišnjeg generalnog sponzora kompanije SBB. Kada su videli da ih snima reporter N1 , oni su sišli i sklopili dizalice. https://n1info.rs/vesti/komunalci-skidaju-natpis-sbb-sa-hale-jezero-u-kragujevcu-pred-kongres-sns/ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Zvono by Arduino. 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts