Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

On 5/22/2023 at 6:37 AM, Pletilja said:

Mislim da AV nije lud, on je pokvaren, loš karakter koji glumi ludilo.

I mislim da nam se dogodilo isto što i Nemackoj u 20 veku: poraz u I Sv. ratu, raspad carstva, gubljenje pozicija moći pa time i promena nacionalnog identiteta od pobedničkog ka gubitničkom, trauma do traume. Tako demontirano društvo postaje laka meta hohštaplerima koji su spremni da ližu rane poražene nacije. Nemacka država i nemaćki narod su, nakon II Sv, rata naučili lekciju, priznali svoje zločine i krenuli dalje. Mi još uvek nismo i ako me intuicija ne vara, i nećemo. I zato nije jedini krivac ludilo AV, krivi smo svi mi. Konačno, na delu je ona ofucana ali tako tragičlno istinita sentenca iz antičlkih vremena: svaki narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje. Do naroda je.

P.S: U petak sam naletela na 5 autobusa SNS i stala sam u stranu da vidim, konačno, te jude spremne da za sendvic i dnevnicu prodau svoju savest: na skup u Pančevo se išlo porodično, mama, tata i sin, baba, deda i unuk. U muci da ispune zadatu kvotu mesnog odbora, SNS ovci su posegnuli za svojom decom. Opet.

Ali zasto tolika povika na te krvave sendvice?! Pa ljudi kad putuju  daleko moraju nesto I da pojedu.

20 minutes ago, Darth Bane said:

Ali zasto tolika povika na te krvave sendvice?! Pa ljudi kad putuju  daleko moraju nesto I da pojedu.

Obrnuto, ti ljudi, da bi jeli, moraju da putuju daleko.

• Like 13

28 minutes ago, Perkos2 said:

nemaju šta drugo da ponude, i čaušesku je okupio "milion" pristalica koji su po taktu aplaudirali ali je posle par dana pukla tikva

Ako se sećaš, počelo je još na tom mitingu, sa skandiranjem protiv njega...bilo je "Vučiću pederu"....a onda je krenulo.

P.S. Ostalo mi je u sećanju, kad je zauzeta nacionalna TV, lik sa kalašom daje nekakav intervju i u opštem zanosu, pred TV kamerama, ispali sam sebi metak u nogu.

34 minutes ago, Constantin said:

Ako se sećaš, počelo je još na tom mitingu, sa skandiranjem protiv njega...bilo je "Vučiću pederu"....a onda je krenulo.

P.S. Ostalo mi je u sećanju, kad je zauzeta nacionalna TV, lik sa kalašom daje nekakav intervju i u opštem zanosu, pred TV kamerama, ispali sam sebi metak u nogu.

mogu da zamislim kako bi žvalavog strrefio šlog da mu u petak zagrmi "vučiću pederu" 

• Ha-ha 3

10 hours ago, Drug Crni said:

Ispašću na kraju uber-fan Seke Aleksić :lol_2: Javila se da joj bude par na maturskoj večeri,pa su njen primer sledile još neke javne ličnosti. Da joj budu pratnja i društvo. Voleo bih da verujem kako toj devojčici znači..jer je ovo što su joj priredili drugari vršnjaci odvratno.

Štime :s_d: :thumbup:

Ps. Crni, ako će ti biti lakše, zajedno smo Sekini fanovi, nek ide život  :default_coffee:

• Like 1
  • Ha-ha 3

Dejan Vuk Stanković se žali kako je juče napadnut u nekom kafiću. Sipali mu vodu u espreso. Na pitanje da li ih poznaje, odgovorio je odrečno. Naravno, to uredništvu TV Pink nije zasmetalo, da kao napadače, označi pristalice bivšeg režima. 

Gasi !!!

• Ha-ha 3

4 minutes ago, Constantin said:

Dejan Vuk Stanković se žali kako je juče napadnut u nekom kafiću. Sipali mu vodu u espreso. Na pitanje da li ih poznaje, odgovorio je odrečno. Naravno, to uredništvu TV Pink nije zasmetalo, da kao napadače, označi pristalice bivšeg režima. 

Gasi !!!

dok mu ne sipaju ricinus ne priznajem napad

• Like 1
  • Ha-ha 1

11 hours ago, Drug Crni said:

Ispašću na kraju uber-fan Seke Aleksić :lol_2: Javila se da joj bude par na maturskoj večeri,pa su njen primer sledile još neke javne ličnosti. Da joj budu pratnja i društvo. Voleo bih da verujem kako toj devojčici znači..jer je ovo što su joj priredili drugari vršnjaci odvratno.

Ne mora se voleti njena muzika da bi se bio njen fan. Fankinja sam svakog ko učini nešto dobro. Zato, Seko, obožavam te! 🥰 

• Like 3

Na Skupštini opozicija postavlja poprilično "nezgodna" pitanja.

Na pitanje Siniše Kovačevića, da li je neko iz Vlade ili neki ministar bio na neku sahranu nastradaloj deci iz Ribnikara ili Mladenovca i zašto Gašić nije bio prisutan na sahrani policajca iz Mladenovca, komentar Orlića je bio (nije isključio mikrofon) "Ovo je strašno šta rade".....kakvo zlo od čoveka....

Edited by Constantin
  • Like 2
  • Thanks 1

1 hour ago, Constantin said:

zašto Gašić nije bio prisutan na sahrani policajca iz Mladenovca

Ja sam ubeđen da sam čuo u nekim vestima da jeste bio u Duboni, na sahrani policajca. Možda grešim, a možda se vesti pišu unapred, kao za helikopter.

edit:

evo

Edited by Div

Ja sam ubeđen da sam čuo u nekim vestima da jeste bio u Duboni, na sahrani policajca. Možda grešim, a možda se vesti pišu unapred, kao za helikopter.

edit:
evo
Tu je Bata Santos, odgovorio bi...taman posla da bi to propustio.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Trojica radnika sa hilti bušilica u 11 časova su se dizalicom popeli na krov hale i počeli da demontiraju veliki natpis višegodišnjeg generalnog sponzora kompanije SBB.

Kada su videli da ih snima reporter N1 , oni su sišli i sklopili dizalice.

:lol_2:

https://n1info.rs/vesti/komunalci-skidaju-natpis-sbb-sa-hale-jezero-u-kragujevcu-pred-kongres-sns/

• Ha-ha 5