Arnajevac Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Tabela na kraju regularnog dela. Srećno svima u PO! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Dosadašni rezultati u PO 1/4 Finale: Kinder Surprise 2-10-1 Upswing Eagles Team Šelić 7-4-2 Blue Pockets Dubocica Nisu to igraci 5-7-1 Team Josif Team Shone 5-7-1 Echo 419 1/2 Finale: Team Šelić 5-6-2 Upswing Eagles Team Josif 4-9-0 Echo 419 Koliko sam razumeo, u B ligu smo se kao finalisti plasirali @mr clutch i ja, a ostale čekaju odustajanje nekoga iz B lige. Srećno u finalu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Pred početak sezone nije bio nikakav dogovor koliko takmičara ulazi u b ligu. Po meni bi bilo ok da u viši rang ulaze finalisti plus prvi u regularci. Takva su pravila bila u višim ligama kad sam učestvovao. Obrni, okreni @Arnajevac I ja ulazimo u viši rang jer smo to zaslužili svojim učinkom u regularci i PO. Rivalu prepuštam ulogu favorita jer teško da ću moći parirati u skoku i dd učinku bez Dejvisa i Nurka. U regularci je bilo 1:1 I pobednik će definitivno biti najjači igrač u ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Svakako finale 2 najbolje ekipe u ligi. Biće zanimljivo, mislim da bi tebi prevagu mogao da donese Kajri koji se skroz vratio, dok meni Simmons koji je bio u sličnoj situaciji nije nikada ni zaigrao. I mala ispravka, u regularnoj sam jednom ja dobio i jednom je bilo nerešeno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Opa, Neklač se vraća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Cestitke, momci. Ocekivao sam da prolazite u finale iako vidim da ste na tom putu obojica imali po jedan tesan duel . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Pobrkao sam. Druga je bila x. Ali meni je to bilo kao pobeda jer sam zadržao prvo mesto. 10 hours ago, Dracarys said: Opa, Neklač se vraća Na mala vrata. Bez ikakve pompe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Finale: Echo 419 7-6-0 Upswing Eagles Echo 419 🏆 Moglo bi se reći da je bilo zanimljivo finale, na kraju nam je obojici ostao po jedan TD na klupi - meni Quickley, tebi Pokuševski. Čestitke na odličnoj sezoni @mr clutch, vidimo se u B ligi. Na kraju krajevu u debitantskoj sezoni osvajam titulu i time sam veoma zadovoljan, u ovakvom formatu od 12 ekipa gde je svako mogao da dobije svakoga, uspeo sam da napravim ekipu koja u svakoj nedelji ide na makar 7 kategorija. Što se tiče same lige, moram da kažem da je u isto vreme bila i zanimljiva i nezanimljiva, svi su imali dobre ekipe, ali nije bilo prostora za puno "znanja" što se kaže. Na kraju su i odlučili FA, gde je bilo vrhunskih igrača. Sledeće godine očekujem mnogo zanimljiviju ligu sa 20 ekipa i napad na A ligu. Pozdrav svima! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Čestitke na trofeju. @Arnajevac Bio si bolji i ubedljiv tokom cele nedelje, ali na kraju zamalo preokrenem u nadoknadi vremena. PPM mi je za dlaku izmakao (0.01) i to je kolona koja je mogla pobedu da mi donese. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted April 4, 2022 Author Share Posted April 4, 2022 (edited) Cestitke @Arnajevac i @mr clutch na zasluzenom plasmanu u B ligu, konstantni rezultati tokom cele sezone. Edited April 4, 2022 by Lmx 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) Hocemo li i mi nesretnici iz C lige nesto da glasamo oko IR, broja nedelja i sl.? 🤯 Otvorio sam nam topic 😀 Edited September 27, 2022 by leki bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts