ćušpajz Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 dada, bacio sam neki hoopshype link iz sredine avgusta gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 U jbt Bledsoe! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 ne znam zasto ovaj frenk dzekson batica iz xdetroita nema klub, solidan prangijator i tako neki makoluma za siromahe Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Da, i Kemba je u Detroitu. Uvek me fascinira koliko malo je potrebno da bi se ispalo iz lige... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 kembo je bas treshijana. trudi se on i sve ali moci su mu potpuno izchilele. u knicksima je izgledao kao rekreativac koji moze puno da pruzi u 4x tekme u sezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 7 minutes ago, uini said: ne znam zasto ovaj frenk dzekson batica iz xdetroita nema klub, solidan prangijator i tako neki makoluma za siromahe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 dobar potez stiv frensisa. tacno se vidi razlika izmedju njega i sarvera 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Sa Duranta na Frank Jaksona jbg😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Sa Duranta na Frank Jaksona jbg😀 nemoj da si slan miki, vi slavite sredera i ne znam, onog brajanta iz vasingtona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 14 minutes ago, uini said: nemoj da si slan miki, vi slavite sredera i ne znam, onog brajanta iz vasingtona. Nisam, ja sam i govorio da Sunsi treba da idu all in za KD. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Crowder i treba da ide. Zapravo, nije trebalo ni da ga dovode, no to je voda ispod mosta. Jedan od naprecenjenijih igraca poslednjih x godina. Bojan je apgrejd, ali onako kozmeticki i ne dize nam plafon. Mislim ovo je svakako vec propala sezona, niti ima kvaliteta da se napadne naslov, niti ima dovoljno resursa za konkretan trejd koji bi omogucio tako nesto. Sedi, cuti i gledaj kako drugi igraju kosarku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 14 minutes ago, SteveFrancis#3 said: niti ima dovoljno resursa za konkretan trejd koji bi omogucio tako nesto. Sedi, cuti i gledaj kako drugi igraju kosarku... Pol, Klarkson i Krauder u Lejkerse Vestcigla u Jutu Konli i Markanen u Feničane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 15 minutes ago, Milos 3.14 said: Pol, Klarkson i Krauder u Lejkerse Vestcigla u Jutu Konli i Markanen u Feničane Dje da se potpise vezano za Lejkerse? Samo ne znam zasto bi to Sunsi i Jazz radili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Just now, Miki28 said: Dje da se potpise vezano za Lejkerse? Samo ne znam zasto bi to Sunsi i Jazz radili? Pa da pomognu napaćenoj franšizi i lažnom goutu tako što će da ga spoje sa plejgodom čokerom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 1 minute ago, Milos 3.14 said: Pa da pomognu napaćenoj franšizi i lažnom goutu tako što će da ga spoje sa plejgodom čokerom Da se ispravi najveca nepravda i da konacno CP3 zaigra tamo gdje je trebao prije 11 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 5 hours ago, freethrow said: Ko će sve tiho otići u penziju ove godine - time što neće dobiti ugovor? Dwight? Rondo? Melo? Ima li još? Kent Bazemore. Mada, mozda moze da igra za Zvezdu/Partizan, doduse. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Mogao bi @freethrow da otvori novu temu u cast njegovih pulena? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Mogu da dam svoj doprinos tako sto mogu da posaljem Fritri sta da napise za Majami i Lakerse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 3 minutes ago, delgado said: Mogu da dam svoj doprinos tako sto mogu da posaljem Fritri sta da napise za Majami i Lakerse. Ti mu samo napisi oko Lebrona, ne ulazi dalje😀 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 34 minutes ago, Miki28 said: Da se ispravi najveca nepravda i da konacno CP3 zaigra tamo gdje je trebao prije 11 godina. Takoe pravda je spora ali dostižna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 3 minutes ago, Milos 3.14 said: Takoe pravda je spora ali dostižna Pojacamo se a oslabimo ove iz pustinje i da se bore sa kraljicama. Moze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 16 minutes ago, Miki28 said: Ti mu samo napisi oko Lebrona, ne ulazi dalje😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Slavlje u Finiksu moze da pocne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Nemam iluzije da cemo trejdovati Kornjacu. Ali mozemo da potpisemo Lamba (da mu damo sansu) i recimo Mela, jer sut mu je ipak ostao, koliko god da je los defanzivno u ovoj novoj ekipi to ne bi trebalo bas toliko da se oseca kao prosle sezone. Jbg, doneo nam je solidan broj pobeda, prakticno su sezonu izneli LeBron, Melo i Monk. RW je bio kriminalan, Davis nije bio prisutan. Ova tri igraca su i uspela da nakupe toliko pobeda koliko su uspela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 2 minutes ago, delgado said: Nemam iluzije da cemo trejdovati Kornjacu. Ali mozemo da potpisemo Lamba (da mu damo sansu) i recimo Mela, jer sut mu je ipak ostao, koliko god da je los defanzivno u ovoj novoj ekipi to ne bi trebalo bas toliko da se oseca kao prosle sezone. Jbg, doneo nam je solidan broj pobeda, prakticno su sezonu izneli LeBron, Melo i Monk. RW je bio kriminalan, Davis nije bio prisutan. Ova tri igraca su i uspela da nakupe toliko pobeda koliko su uspela... Lamb? Ne hvala. Melo? Da hvala. Kornjaca ostaje, vidjeces da ce biti druga prica ove sezone. Samo se moli za zdravlje AD i Lebrona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts