ćušpajz Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 zvuči kao ja, samo što je poznat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 3 minutes ago, uini said: zvuči kao ja, samo što je poznat Uini>CJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Uini>CJ a šta znam, meni je makoluma simpa lik. mada sam i sam sebi baš simpa, tako da nisam merodavan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 (edited) 5 minutes ago, uini said: a šta znam, meni je makoluma simpa lik. mada sam i sam sebi baš simpa, tako da nisam merodavan. Uini>Lebron+Russ u narcisoidnosti 👍 e na tom polju sijes CJ-a kilometrima. Salim se naravno, okej si😀 Edited June 8, 2022 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 2 minutes ago, uini said: a šta znam, meni je makoluma simpa lik. mada sam i sam sebi baš simpa, tako da nisam merodavan. meni je cj 'no more layups' mccollum uvek isao na zivce... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 8 hours ago, freethrow said: Ma naravno, pa i meni kao čoeku je pre svega važno da se ispoštuje Klej i njegova legacija, a ako se usput prospe poneka utakmica ili titula, pa Bože moj, biće utakmica dok je junaka. In Klej we trust. Rešiće Klejara jednu tekmu i to u sred Bostona. Gravitacija je neumoljiva, zato igra Klej, a i gotiva je lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 21 minutes ago, Milos 3.14 said: Rešiće Klejara jednu tekmu i to u sred Bostona. To me i plaši. ALi, da, valjda da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 (edited) Kad sudi Foster, Boston 12-0,bice jebeno. Dosta zavisi moze li ista timelord da pruzi ovako copav. Edited June 8, 2022 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 9 hours ago, freethrow said: Sve dobro zbori. Klej šutira protiv Bostona 30% iz igre, trice 26%, ima jedno bacanje po utakmici (!), napravio je ukupno 1 faul. Nije u stanju da gura ovaj nivo basketa. Nije ni Igoudala. Što bi rekli u Direkciji za gracko građeinsko zeište kada smo ih pitali zbog čega je komšija napravio garažu od cigala u parku na livadi: toe sada tako! Ne znam, meni je blasfemija uporedjivati stanje u kojem se nalazi Igudala sa KlejOm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 jebote pas i njihov termin od 3h na istocnoj obali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Pa realno ni ne moze da bude mnogo ranije s obzirom na to da je radna nedelja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Ide odlicno lopta u napadu za sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Ozbiljno rasturanje, krajnje vrijeme za GSW da pronađe protivigru - inače slijedi još jedan blowout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 (edited) Океј, ово је већ озбиљна игра... Максимално експлоатисање Карија у одбрани, феноменална тимска одбрана, транзишн офенс, бјутифул Бојим се 3/4 Едит: Какав џинкс ударих Edited June 9, 2022 by Big Ticket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Dobro su Warriorsi i prošli sa ovih minus 12 na poluvremenu, to je ništa za stići. Boston mnogo bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Loši defanzivno i jedni i drugi. Jaylen za sada donosi prevagu. Klay konačno solidno šutersko veče. Sve je otvoreno, Warriorsi su u stanju za par minuta da stignu dvocifrenu razliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Navukao je sad Smart Stepha na ono što ovaj radi najbolje u ligi kad se postavi defanzivcu koji naleće sa leđa. Uz flop kojim je navukao i sudije na faul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Kuvar kuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Već standard za treću četvrtinu, lavina Ratnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 9, 2022 Author Share Posted June 9, 2022 prelosa je odbrana warriorsa veceras za preokret 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Wiggins, Poole i Draymond veceras IQ u minusu. Jos Draymonda RWIII fizicki zlostavlja kako pozeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Konačno je Timelord pokazao malo pameti u igri. Vrlo važna uloga noćas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Ovo nisam ocekivao stvarno. Ipak se nastavlja da 2 tekme zaredom ne mozemo izgubiti. Svaka cast za tekmu i za napad. Kad se Smart pojavi ofanzivno, moze Kari davati sto trojki pet koraka za linije. Smart > Curry. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Nema GSW poene u rukana,Pool je tezak indijanac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Lijepo jutro u Novom Sadu👍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts