Ječmendo Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Kad ti Looney pokupi 21 skok, od toga 11 ofanzivnih nemaš šta da tražiš u finalu Konferencije. To bi bilo to, čestitke Warriorsima, mislim da u finalu svakako nijesu favoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Ključ svega je što je Luni dobio ogromne minute. Tako je i moralo, jer on poseduje možda i jači potencijal za oreb od Adamsa.Da, to je prelomilo. Šteta, ispadne da je za Memfis bolje bilo da se Adams nije vratio, pošto bi Ker i dalje igrao oanj pederski smallball.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) Kari i Klay su odradili svoje ali su pravi x faktori bili Luni i pogotovu Wiggins koji je konacno ispogadjao sve. Ali kakva utakmica Jonesa, ne samo da nije mogao nista pogodi nego je u 4/4doneo sve ocajne odluke kao neki floor general. Brooks, Bane i JJJ maltene nisu pipnuli loptu zadnjih 8 minuta, bas cudne stvari... GS samo drugu polovinu 4/4 odigrao bez idiotskih TO i tad su uhvatili neki flow. Edited May 14, 2022 by LordOfTerror Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Nije loše. WCF baby. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Tek sam sad bacio pogled na box score, jel moguce da je odnos skokova 70-44 za GS ??? Delovalo je da su ih nadsckocili ali toliko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) 13 minutes ago, realno *w said: Da, to je prelomilo. Šteta, ispadne da je za Memfis bolje bilo da se Adams nije vratio, pošto bi Ker i dalje igrao oanj pederski smallball. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Mislim da bi dali više minuta Luniju i da je ostao Tilman prvi centar, jer je takođe velika oreb opasnost plus što ima veoma dobar flouter Brendon Klark. Ovako su ubacivanjem Lunija večeras ubili dve muve jednim udarcem, jer Adams i nije bio neki faktor, dok je njihov do sada važan igrač u seriji Klark bio dosta bespomoćan. Drejmond to nije mogao sve sam. Žrtvovaše spejsing da bi dobili na skoku, ali lako je žrtvovati, kada ekipa ima ovako kvalitetne šutere. Nadam se da će uskoro i Oto i Geri da ozdrave, jer su potrebni timu. Edited May 14, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Najveci dobitak ubacivanja Lunija je 0 minuta za Kumingu koji je totalno neobradjena sirovina i igrac manje za ovu PO seriju.... Doduse ni Bjelica nije puno bolji ali barem ima disciplinu da udari sekircugu kad ispadne iz kamiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Da Bruks nije imao ovakvo veče, ova bi utakmica bila rešena i na poluvremenu. Ker je u suštini spremio utakmicu, ne verujem da bi se Braun ikad toga setio. Baš sam bio juče gledao, koga sve GS ima od centara, ali nisu imali neki izbor, a Luni obično nema kondicije da izgura više od 20 minuta, međutim je večeras imao neki career high, 34 minute, izdržao je na sreću Voriorsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 ala te je demantovao wiggins lorde, "koji je konacno ubacio sve" hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Znao sam, ne bi se to on nikada setio! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Jel sam jedini kome Stef išao na živce sa onom "uspavanka" proslavom posle one trojke pri kraju? Em je šutirao loše, em nije on taj koji je nabio ekser - to je bio Klay napad pre toga kada se Stef propisno ispromašivao. Ne znam, nekako mi bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 17 minutes ago, uini said: ala te je demantovao wiggins lorde, "koji je konacno ubacio sve" hahaha Kriju pola serije midgeta na njemu. Ako nista barem na 3 dana izlazi iz Harrison Barnes kategorije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 E crni Bucksi🤦 Ipak svaka cast i Bostonu, posebno Tatumu, kakva partija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 9 minutes ago, Dracarys said: Znao sam, ne bi se to on nikada setio! Pola covek pola letina sebi obezbedio nastup u podcastu. Cuj Green smislio maltene su jedine opcije nakon povrede Portera bile ili da startuje Moody ili Luni posto su zakasnili 2 meca sa izbacivanjem Kuminge iz rotacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 5 minutes ago, LordOfTerror said: Ako nista barem na 3 dana izlazi iz Harrison Barnes kategorije. nisam gled'o sinoć ali defacto znam da je wiggins ubedljivo najbolji defanzivac u ovoj seriji; što se napada tiče, eto ti game_loga tj igračkog_panja, pa proučavaj https://www.espn.com/nba/player/gamelog/_/id/3059319/andrew-wiggins Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Svašta učim o GSW čitajući ovaj pdf. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 1 minute ago, uini said: nisam gled'o sinoć ali defacto znam da je wiggins ubedljivo najbolji defanzivac u ovoj seriji; što se napada tiče, eto ti game_loga tj igračkog_panja, pa proučavaj https://www.espn.com/nba/player/gamelog/_/id/3059319/andrew-wiggins Pored Greena najbolji defanzivac? Pa mora da gledas posto ga cuva covek od 154 cm mada se i on zagubi namenski masu puta pa ima otvoren sut kad god pozeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Wiggins je najbolji igrač GSW u ovogodišnjem plejofu, to smo već negde apsolvirali... A Looney, pa šta reći. Jedan je Kevon. Bitno je da imamo barem par dana odmora da se stare kosti odmore za Sunca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 6 minutes ago, LordOfTerror said: Pored Greena najbolji defanzivac? Pa mora da gledas posto ga cuva covek od 154 cm mada se i on zagubi namenski masu puta pa ima otvoren sut kad god pozeli. "u ovoj seriji" lorde; wiggins sada cepa i ono što nedostaje od gary paytona, plus što ima više skokova nego grizli adams na sve to, napadački učinak mu se kreće od solidnog do odličnog. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Pa i u ovoj seriji je ipak Green tata. Ali tacno da se Wiggins nije pojavio u drugom poluvremenu nema sanse da bi dobili, to ocekujem od njega na nekoj regulanoj bazi, bukvalno je u ovoj seriji mogao bira sta god da mu odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 2 hours ago, freethrow said: Wiggins je najbolji igrač GSW u ovogodišnjem plejofu, to smo već negde apsolvirali... A Looney, pa šta reći. Jedan je Kevon. Bitno je da imamo barem par dana odmora da se stare kosti odmore za Sunca. Jel' to bacaš ili skidaš uroke 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 gather step, nisu koraci, valjda smo to odavno apsolvirali 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Lijepo veče u NBA. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts