LayupFromTheMidget Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Naravno da je Win za Pelse, sa Adamsom umesto Jonasa bi se borili sa OKC-om za elitnog pika. On i Ingram su ih sami vukli do ove borbe za plej-in Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Zaista strasna borba, ostavili su Oklahomu i Hjuston iza sebe 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 23 minutes ago, LordOfTerror said: Zaista strasna borba, ostavili su Oklahomu i Hjuston iza sebe 😀 Pa da a ovamo je sigurno mocni Adams glavni razlog rasta,a ne JJJ koji napokon igra celu sezonu ili Batmenov rival... Zato ima celih 26 minuta a Memfis nema rezervnog C a da imaju Tilmana, Aldamu i ostale majstore pa mora KLarke da glumi C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 13 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pa da a ovamo je sigurno mocni Adams glavni razlog rasta,a ne JJJ koji napokon igra celu sezonu ili Batmenov rival... Zato ima celih 26 minuta a Memfis nema rezervnog C a da imaju Tilmana, Aldamu i ostale majstore pa mora KLarke da glumi C. Sto tako o Adamsu? Sta ti skrivio? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 15 minutes ago, Miki28 said: Sto tako o Adamsu? Sta ti skrivio? Nista, sta vise njegov najveci doprinos je taj sto je zajebao lIgu da je Rasel mega giga igrac, dok mu je pumpao skokove. Tako da uzivam u tom doprinosu dok jurite PI, Adamse legendo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 15 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Nista, sta vise njegov najveci doprinos je taj sto je zajebao lIgu da je Rasel mega giga igrac, dok mu je pumpao skokove. Tako da uzivam u tom doprinosu dok jurite PI, Adamse legendo. Nemoj da si bijesan toliko, opusti se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 44 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pa da a ovamo je sigurno mocni Adams glavni razlog rasta,a ne JJJ koji napokon igra celu sezonu ili Batmenov rival... Zato ima celih 26 minuta a Memfis nema rezervnog C a da imaju Tilmana, Aldamu i ostale majstore pa mora KLarke da glumi C. Doneo im je cvrstinunu i dosta bolje zaokruze tu ekipu. Bas dosta olaksava zivot Morantu. Nema potrebe da igra vise kad svaku utakmicu JJJ i treba da zatvori kao centar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Just now, Miki28 said: Nemoj da si bijesan toliko, opusti se. To projektujes posto si celo leto lupetao za Rasela i spamovao topik debilnim emojima kao da imas 10 godina💪💪 ? Evo i cuvena all star pauza cekamo taj sklopljeni mozaik. 1 minute ago, LordOfTerror said: Doneo im je cvrstinunu i dosta bolje zaokruze tu ekipu. Bas dosta olaksava zivot Morantu. Nema potrebe da igra vise kad svaku utakmicu JJJ i treba da zatvori kao centar. Pa i Jonas je tvrd, bije se u reketu, 2 su rupetine u odbrani, samo Jonas zna da ubaci loptu kroz obruc to je glavna razlika, jos sada puca i za 3, 1 ubacena na 40%. Mislim da ljudi nisu ni svesni koliko su bedni ovi Pelikani bez Ziona i jos Ingram nije igrao ~15 utakmica. Pogotovo bekovi, gde imaju jednog od najgoreg startnog pg u Grahamu *posle Hayesa ako njega racunamo kao startera. Bas me zanima sta ce Vili da gura kada/ako se vrati Zion, verovatno CJM na pgu i neki big ball CJM-Ingram-Herb(ovaj je ozbiljna kradja)-zion-jonas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 1:07 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 39 minutes ago, LayupFromTheMidget said: To projektujes posto si celo leto lupetao za Rasela i spamovao topik debilnim emojima kao da imas 10 godina💪💪 ? Evo i cuvena all star pauza cekamo taj sklopljeni mozaik. Ko ti drma kavez? Opusti se💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 41 minutes ago, LayupFromTheMidget said: To projektujes posto si celo leto lupetao za Rasela i spamovao topik debilnim emojima kao da imas 10 godina💪💪 ? Evo i cuvena all star pauza cekamo taj sklopljeni mozaik. 52 minutes ago, Miki28 said: Nemoj da si bijesan toliko, opusti se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Just now, uini said: Debilne provokacije dobijaju takve odgovore, mislim da ti je to jasno do sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Ko te provocira? O cemu ti pricas? U sred price o Memfisu i Adamsu ti o Russu i meni? Jel sve okej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: mislim da ti je to jasno do sada. 🦵👉💪🤞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 3 minutes ago, Miki28 said: Ko te provocira? O cemu ti pricas? U sred price o Memfisu i Adamsu ti o Russu i meni? Jel sve okej? Jao vidi 😺 sto si naivan. A sta mislis kako da ti odgovorim na sta mi je skrivio ? a posle sto sam besan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 (edited) 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Jao vidi 😺 sto si naivan. A sta mislis kako da ti odgovorim na sta mi je skrivio ? a posle sto sam besan? Pa sto si bijesan toliko? Ko da ti je nesto licno nažao ucinio? Edited February 14, 2022 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Just now, Miki28 said: Pa sto si bijesan toliko? Ko da ti je nesto licno nažao ucinio? Pa eto majstore od starta provociras i dobio si isto takve odgovore, i rafinirane i otvorene. Sto otvorenija provokacija otvoreniji odgovor Bjesan sam zato sto sam napisao da igra po 26 minuta a nemaju rezervnog C? I da je mocan? Stvarno umirem od besa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 (edited) 6 hours ago, LordOfTerror said: Kako vam sa ove instance deluje trejd Adams-Valanciunas? Za mene je jedan od primera vrhunskih trejdova, gde obe ekipe profitiraju. Pre svega sjajna procena ljudi iz Memfisa da imaju dovoljno napadačkog potecijala u svojoj ekipi, te im ne treba i na 5 jedan jak potrošač. Doveli su igrača koji razbija sa blokovima, ćuti i radi za ekipu. Sa druge strane, Jonas sa Ingramom najstandardniji u Peklikansima, 18+12+2.6, drugi najbolj ppg u karijeri, najveći apg u karijeri, plus ubedljivo najbolji % za tri u karijeri sa odličnih 40% i skoro 1 pogođenom po meču. Da su bolje birali pleja, tj da se nisu zakopali sa Grahamom, bili bi u ozbiljnijoj poziciji. Edited February 14, 2022 by realno *w 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 14, 2022 Author Share Posted February 14, 2022 ...tj. da iz samo njima znanog razloga nisu zadrzali lonza... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Pa eto majstore od starta provociras i dobio si isto takve odgovore, i rafinirane i otvorene. Sto otvorenija provokacija otvoreniji odgovor Bjesan sam zato sto sam napisao da igra po 26 minuta a nemaju rezervnog C? I da je mocan? Stvarno umirem od besa. Majstore, svoje frustracije lijeci nedje drugo, i rafinirano i otvoreno. E da, odjebi od Russa i mene i mojih upisa. Ako ti se ne svidja samo zaobidjes jer ti nije babo ostavio ovaj forum pa da ti odredjujes sta ce se pisati. Za kraj, Russ💪💪💪 I nemoj biti nervozan, previse si mlad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 3 minutes ago, Miki28 said: Majstore, svoje frustracije lijeci nedje drugo, i rafinirano i otvoreno. E da, odjebi od Russa i mene i mojih upisa. Ako ti se ne svidja samo zaobidjes jer ti nije babo ostavio ovaj forum pa da ti odredjujes sta ce se pisati. Za kraj, Russ💪💪💪 I nemoj biti nervozan, previse si mlad Koje frustracije? to sto si kao jaje pokusao da provociras, pa si poceo da kmecis kada si dobio odgovor i glumis zrtvu? Ali drago mi je da si nasao muda, posto si kao 😺 cutao dok su te ovde napusavali za vreme Bubl plej off, tako mlad a vec ojacao 💪 I nije ni tebi babo ostavo ovaj forum pa da odlucujes ko ce koji post da zaobidje, drzi se svoji reci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Batalite prepucavanje odmah obojica, smorili ste. Siguran sam da možete da doprinesete ovde bolje na drugi način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 (edited) Cemu ovo? Nije ovo tema za te stvari. Ubi nas politicka korektnost dje se svi pravimo fini. Nemam ja nista lose za njega da kazem, malo je previse nervozan vcrs inace sve ok. Manite se tih stvari na NBA temi Edited February 14, 2022 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts