Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Сплеш браћа присутна изузетно и побједа, радује ово. 

 

Роб феноменалан, буквално им је страх утјерао. Лидерски Тејтум, није силовао, препознавао мисмеч, удвајање. 

 

Опет критична 3/4, не капирам у чему је фора. 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Big Ticket said:

Сплеш браћа присутна изузетно и побједа, радује ово. 

 

Роб феноменалан, буквално им је страх утјерао. Лидерски Тејтум, није силовао, препознавао мисмеч, удвајање. 

 

Опет критична 3/4, не капирам у чему је фора. 

 

 

 

Ja nemam pojma. Ili GSW zarotira iz sve snage ili mi krenemo i nekom lako cemo bullshit fazonu. Ali fora sto nam je ta treca cetvrtina vec godinama problem. 

Link to comment
Share on other sites

Nema tu nesto puno za analizirati. 

 

U sustini, iskoristili smo size i taj physicality kako ga ljudi zovu i nadskakali GSW prvi put u 3 tekme. Bili smo u kontroli veci deo meca, sem te famozne trece cetvrtine kad su i ratnici ispogadjali gomilu trojki i nekih suteva, ali ona 10-2 serija cini mi se na otvaranju cetvrte je stabilizovalo sve i tu se prica zavrsila. 

 

Brown opasno povukao u prvom poluvremenu, Tatum lepo resavao ulazima na samom kraju bez nekog siljenja sa sutem u preteranoj meri. 

 

Smart kad odigra 20p+ ofanzivnu partiju mozemo izgubiti samo ako se neki od JayJay dvojca raspadne, sto ovde nije bio slucaj. 

 

Horford i White standardni. Grant Williams napokon iskocio malo i poenterski u poslednjih nekoliko meceva. 

 

Posebne pohvale za Roberta Williams-a koji je bio prilicno beskoristan u prva dva meca, ali sad je odigrao za desetku. Mora prosto hvatati skokove i bolje graditi kos, ali kad lupi par rampi i dobije samopouzdanja, tesko je ratnicima probijati do kosa. Da je lik malo pametniji, bio bi za klasu bolji igrac od Gobera. Neverovatna atletika kod njega.

 

Nadam se da je sa SC-om sve ok. Ne bih voleo da u slucaju da mozda uzmemo titulu, bude nekih excuse-a i nekih shittovanja zbog eventualne titule na racun povreda. 

Edited by greenenvy
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sjajna je bila ona statistika treće četvrtine vs ostale. To je recimo za evropsku košarku misaona imenica da izbace takvu zvaničnu statistiku u toku meča. Čim je Boston ipak završio treću četvrtinu u nekom malom plusu, kao da su izašli iz zone sumraka i bili svesni da ne mogu izgubiti. Draymond je pomogao jednom kriminalnom partijom, ne baš kao game 1 ali blizu. Timelord je naplašio sve u reketu. Steph na momente kao onaj stari, kad mu ne možeš baš ništa, ali je ležerno izgubio nekoliko bitnih lopti kad je Boston ponovo hvatao momentum. Odlična partija Browna, dosta racionalan sinoć. Ona blokada na Klayu je bila brutalna. Grant Williams isto x faktor, pohvatao je neke bitne ofanzivne skokove i bio tu gde treba u tim presudnim momentima. Nadam se da Steph nije nešto ozbiljnije povređen, pao mu je preko noge Horford, nije delovalo da tu može biti nešto ozbiljno, al jbga to stopalo mu je izgleda već načeto od ranije.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Problem za Warriorse je što moraju više da dobiju od Poolea. Njegov iskorak im je, između ostalog, i doneo ovako dobru sezonu. Ako će on da bude neki najobičniji toplo-hladno 6th man to je malo, posebno što je laka meta u odbrani. Juče je jedan od najvažnijih razloga pobede Bostona bila apsolutna dominacija u skoku, splash braća moraju tad da budu na maksimumu da u takvom kontekstu drže stvari u egalu. Mislim da Kerr previše koristi Looneya u ovoj seriji, prosto nije kompatibilan onome što igra Boston, ubaciće on poneki zicer i uhvatiti koji skok ali Boston apsolutno može da živi sa tim i ignoriše dva protivnička igrača kada su on i Green zajedno na parketu. Warriorsi moraju da idu na full šuterske postave pa makar patili u hustle elementima malo, ionako je tu Boston po defaultu u prednosti.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa 2 kriminalne i jedna odlična utakmica, to mu je za sada rezime. Baš je oronuo napadački, ali defanzivno je i dalje najviša klasa, nije lako kad mora da čuva sve od Timelorda do Smarta, u drugoj je ugasio Browna npr. 

Jel mozda prelazi u NFL vode? Meni djeluje kao da se sprema za lajnbekera

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...