Ljubitelj baklave Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Lepe reci Drejmonda za Jokica na kzs nakon utakmice ( samo sto ne kaze: come to Dub nation, bro ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=uj6mhkc 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 3 minutes ago, freethrow said: http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=uj6mhkc http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yyx3eysf Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 2 hours ago, uini said: teško, tj ne mogu da zamislim osim talenta, dubsi igraju duplo bolju odbranu bugi igrao opasnu tekmu, ipak, sin na čaleta pejtona pobedio, uz ludog kureta, naravno Što da ne, oni su bez ikakvog doprinosa bilo kojeg spoljneg igrača imali egal do samog kraja, u gostima. Naravno da bi mogli da očekuju da im se na domaćem terenu pojavi neko od bekova. Meni je GSW neubedljiv. Košarkaška tika-taka, besomučno vrtenje lopte, gde im se dešava da propuste 3 otvorena šuta da bi na kraju napada Kari šutao preko ruke sa 8. Ako to ulazi u dovoljnoj meri, mogu da dobijaju, ako ne gube i to je to. Ne postoji ni plan A.2 a kamo li plan B. Na to dodam ono smeće Grina, znam da ću baš "navijati" za Memfis, pošto očekujem da reše Vulvse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Rekoh već, pravi test za GSW je Memphis. Videćemo, ja sam optimista. Ovo je ipak ekipa koja se prvi put skupila za plejof. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Drej o Nikoli: Thank you for making me better. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 U svakom slučaju GSW nije impresivan. Denveru je čak i sa ovakvim sastavom bilo potrebno malo vremena da se prilagode košarci koju furaju Dabsi i da odigraju tri neizvesne utakmice. Ja sam ubeđen da bi išlo u 7 mečeva da je Den dobio danas, jer bi tek u narednoj utakmici sva leprsavost GSW-a iščezla, a verovatno i efikasnost. Jokić i Cousins su ih baš žestoko izmaltretirali, 49 poena uz 70 posto iz igre. Šteta što su bekovi šutirali za tri 4/23. Jedan normalan bek/šuter bi ovde dosta toga rešio, makar jedan od dvojice Marej / MPJ. Jeff Green je odigrao sramotnu seriju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 @realno *w, gledao sam kraj trece i poslednju cetvrtinu; denver nije bio u stanju da izbori otvoren sut osim kada se igra 2na2 sa jokicem ili bugijem u tom smislu sam ono napisao - pre svega je ogromna razlika u nivou na kojem ove dve ekipe brane protivnika. videlo se da ne moze tako do kraja. sto se dubsa tice, tj titikake, meni je to izgledalo sasvim dobro, gary payton je imao finu ulogu, bilo u egzekuciji spotup suteva ili katovanju kroz srce reketa. nije denver merodavan ali nije rdjavo to bilo. curry i klay fino izgledaju a to je uz greenova dela prioritet za uspeh. ne znam koga cekaju, memfis /minny? ako bi JJJr zaigrao bolje, to bi mogla biti vrj serija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Jako je zeznuta bekovska linija Kari, Klej, Poole, GP2. Omogućava ogromnu fleksibilnost, a u ovoj seriji se nisu videli ni Porter ni Kuminga ni malo, a ne verujem da će tako ostati do kraja plejofa. Hoću da kažem da očekujem više većih tela protiv Memfisa jer treba braniti Moranta, Bejna i Brooksa. Ne verujem da će GSW igrati slično ovome što su sada igrali protiv desetkovanog Denvera. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 s'druge strane, koliko je ta spoljna linija memfisa sposobna toga da odbrani? pitam, njih slabo imam priliku da gledam. jah je tu minus, ja imam veci wingspan od baneta a brooks je vrlo dobar defanzivac ali sve to naplati trigger happy performansom u napadu. al hajde da vidimo prvo seriju sa sotom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 (edited) Imaju sreće Dubsi što neće naleteti na neku od onih Gorštak ekipa sa Istoka - odnosno što na Zapadu nema baš takva, jer nije nemoguće da bi spleš braća prosla kao njihov odbegli saigrač - ili Kajri ili Tre ili Harden.. dosta je mekanije ovo što gledamo na zapadu. Što ne znači da nije zanimljivo. Edited April 28, 2022 by medobrundo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Brooks i Bane su vrhunski defanzivci, Ja je sposoban da doprinese, iako ne previse, Melton isto odlican defanzivac... Clarke i JJJ su sposobni da isprate bekove na switch-u, Anderson, iako spor, koristi duzinu i IQ. U odnosu na Denver, spoljna linija Memfisa je kao Detroit sa kraja 80ih. Uopste Memfis je ekipa koja mozda najmanje odgovara GSW, ako dodje do ove serije, ocekujem bar 6 utakmica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Definitivno barem koliko sam ja gledao niko na Zapadu ne igra bruutalnu odbranu (glasom Premijerke) poput Majamija ili Milvokija ili Bostana. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 12 minutes ago, uini said: @realno *w, gledao sam kraj trece i poslednju cetvrtinu; denver nije bio u stanju da izbori otvoren sut osim kada se igra 2na2 sa jokicem ili bugijem u tom smislu sam ono napisao - pre svega je ogromna razlika u nivou na kojem ove dve ekipe brane protivnika. videlo se da ne moze tako do kraja. sto se dubsa tice, tj titikake, meni je to izgledalo sasvim dobro, gary payton je imao finu ulogu, bilo u egzekuciji spotup suteva ili katovanju kroz srce reketa. nije denver merodavan ali nije rdjavo to bilo. curry i klay fino izgledaju a to je uz greenova dela prioritet za uspeh. ne znam koga cekaju, memfis /minny? ako bi JJJr zaigrao bolje, to bi mogla biti vrj serija. Promašili su dosta otvorenih šuteva tokom tekme, dosta lopti bacili u bunar čisto kao rezultat sopstvenih gluposti. A i sa tom odbranom i sa Denverovih 20% šuta za tri, imali smo egal na kraju i morao je da se pojavi Pejton da zatvori tekmu. I te kritike pišem upravo zato što Denver nije merodavan. Ako protiv onakvih defanzivnih kratera i sa odličnim šutem za tri, porađaš 100 poena, onda tu nešto nije u redu. Igraju sa Memfisom, ako ovi prođu Sotu. JJ se muči jer ga kida Tauns sa faulovima, svaku tekmu ga uvuče u problem na samom početku. Dabsi nemaju sa kime da ga napadnu dole, pošto imam utisak da mu je samo odbrana posta problem, kada je na 5 naravno. 2 minutes ago, medobrundo said: Imaju sreće Dubsi što neće naleteti na neku od onih Gorštak ekipa sa Istoka - odnosno što na Zapadu nema baš takva, jer nije nemoguće da bi spleš braća prosla kao njihov odbegli saigrač - ili Kajri ili Tre ili Harden.. dosta je mekanije ovo što gledamo na zapadu. Što ne znači da nije zanimljivo. Ovo sam pomislio 5 puta noćas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Meni i dalje nije jasno da ljudi vrte taj narativ oko Denvera, oni su sa Murray/MPJ nazad u pogonu jasan kontender. Kad bi Barton igrao sa klupe kao šesti čovek, Morris kao sedmi imao ulogu promene ritma a Gordon bio klasičan glue guy za popunu petorke to bi bila druga pesma. Rivers, uncle Jeff od stotinu ljeta i slični mogu u PO da igraju 5-10 minuta max. Warriorsi imaju baš dobar raspored jer i Grizliji još uvek i sami ne znaju koliko mogu. Svakako će biti veći izazov od ovih polovnih Nuggetsa, ali ni blizu kao što bi bili Mavsi ili Sunsi. A tek protiv Celtics, Bucks, Heat ekipe bi bili u problemu. Meni deluje da će šampion ove sezone doći sa istoka osim ako Sunsi sa Bookerom to ne spreče. Čak veće šanse dajem Dallasu nego GSW ako Luka uđe u ludilo. Draymond Green vazda bio najgora i najprljavija njuška u ligi, ne znam šta je tu iznenađenje. Al očigledno da je blizu one svoje šampionske forme i bez te komponente Dubsi nemaju šta da traže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Imam utisak da pridajete preveliki značaj prvoj rundi, mada možda ja grešim. Gledao sam GSW prve 4 utakmice protiv Denvera - nakon prve dve pobede od po 20 razlike videlo se da su ubacili u cruise control, a pogotovo utakmica koju su izgubili u Denveru je bila teško otaljavanje posla. Ekipa je matora i izubijana i bilo im je bitno da završe u 4 ili max 5 utakmica kako bi verovatno Klej bio uopšte osposobljen da hoda do sledeće serije. Mogu oni dosta bolje od ovoga, ubeđen sam. Za šta je to dovoljno, iskreno nemam pojma, ali mislim da poslednje dve nisu merodavne. Štekaju se ekipe jako u prvoj rundi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 7 minutes ago, realno *w said: Promašili su dosta otvorenih šuteva tokom tekme, dosta lopti bacili u bunar čisto kao rezultat sopstvenih gluposti. A i sa tom odbranom i sa Denverovih 20% šuta za tri, imali smo egal na kraju i morao je da se pojavi Pejton da zatvori tekmu. nije u pitanju glupost, već razlika u kvalitetu. mene kad na basketu stisne neki puno bolji igrač, ne prodajem ja loptu što sam glup, već zato što taj duel prevazilazi moje mogućnosti. i nije se pejton pojavio, to je sve bila sistemska egzekucija, u kojoj možemo da kažemo da je sreća za dubse da su im ti otvoreni šutevi ulazili ali nije tamo bilo nikakve improvizacije. mogao je umesto njega na toj poziciji da bude poole, wiggins, bjelica ili porter što se JJJra tiče, sigurno mu nije lako sa townsom, međutim, lik u regularnoj sezoni pravi 3.5 faulova na 27 mins (napredak u odnosu na prošlu sezonu i 3.8 faulova za 23.5mins). to je očigledno nešto na čemu treba da radi u budućnosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Pre par dana ovaj video: A onda noćas gledaš Grina koji se u svakoj prilici podvlači pod Jokića. I sviraju mu faul, on 2 minuta juri sudije po terenu da mu objasne za šta su mu svirali faul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 A i znaš kako, everybody has a plan until he gets 25 trojki na utakmici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Just now, uini said: nije u pitanju glupost, već razlika u kvalitetu. mene kad na basketu stisne neki puno bolji igrač, ne prodajem ja loptu što sam glup, već zato što taj duel prevazilazi moje mogućnosti. i nije se pejton pojavio, to je sve bila sistemska egzekucija, u kojoj možemo da kažemo da je sreća za dubse da su im ti otvoreni šutevi ulazili ali nije tamo bilo nikakve improvizacije. mogao je umesto njega na toj poziciji da bude poole, wiggins, bjelica ili porter što se JJJra tiče, sigurno mu nije lako sa townsom, međutim, lik u regularnoj sezoni pravi 3.5 faulova na 27 mins (napredak u odnosu na prošlu sezonu i 3.8 faulova za 23.5mins). to je očigledno nešto na čemu treba da radi u budućnosti. A dobro Vini, sad treba da nalazim te momente, glupost je kada Gordon primi loptu na postu, odluči da ne napadne rutinski krene da vrati pas spolja i pošalje loptu 3 metra iznad igrača koji stoji na 8 metara od koša sam kao duh. Ili Barton koji naskoči u reket, vidi da ne može, ima čist povratni pas, ali on hoće da ih iznenadi sa napadom na dvojicu. Jednostavno pomračenja uma u situacijama u kojoj jedan najprosečniji pas donosi dobar šut. Da, Pejton se pojavio i šutnuo 4-3 trojke, pošto su svi ti pobrojani već imali po 20+ minuta u igri i nisu uradili ništa. A pošto pričamo o čoveku koji ima 0,5 pogođenih trojki po meču, ne možemo reći "pa ok, rutinski je da on sa 3 trojke rešava plejof meč". Ali ok, jasno mi je da je to GSW, šurianje do besvesti, traženje bar 2 raspoložena šutera i to je to. 8 minutes ago, freethrow said: A i znaš kako, everybody has a plan until he gets 25 trojki na utakmici. Naravno, slažemo se. Odlična taktika za Denver. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Ako nista sad barem moze da se prati normlano kosarka bez narikanja. Sremus moze da se posveti reprezentativnim obavezama, ili ce se ispostaviti da mu je Green ipak iscasio levu prostatu... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 13 minutes ago, realno *w said: Pre par dana ovaj video: A onda noćas gledaš Grina koji se u svakoj prilici podvlači pod Jokića. I sviraju mu faul, on 2 minuta juri sudije po terenu da mu objasne za šta su mu svirali faul. Evo zašto volim Janisa, pa nek igra tu hrkljuš košarku i neka bude sa dve leve noge na terenu. 💚 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 46 minutes ago, freethrow said: kako bi verovatno Klej bio uopšte osposobljen da hoda do sledeće serije nisam primetio da klej ima problem...igrao je 40min nocas? verovatno 35m+ prosek u seriji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Da, da, ali ništa mu ne verujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts