Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Horium said:

Fox basically ucinio kripto prevaru. Kingsi nastavljaju da dominiraju.

Невероватно хахахаххаа. Мада и ти људи што се пецају на тај нфт нтф как се зове већ ни нису за боље

Posted

Već mi je krivo zbog navijača Čikaga, ali ova priča s Derozanom ne može da se završi drugačije, no ispadanjem u prvoj rundi od Bruklina, gde legenda neće prebaciti 40% iz igre. It is known.

• Like 1
Posted

Eh, veliko je pitanje da li ce Bruklin zavrsiti osmi - verujem da ce klepiti Reptorse (most likely) u plejinu.

Doduse, mozda ce i MajEmi da bude prvi.

In any case, mislim da ovaj DeRozan nije isti kao Toronto verzija. Nece imati on ove brojke, ali nece biti ni DeGrozni...

Posted
31 minutes ago, zorex said:

Već mi je krivo zbog navijača Čikaga, ali ova priča s Derozanom ne može da se završi drugačije, no ispadanjem u prvoj rundi od Bruklina, gde legenda neće prebaciti 40% iz igre. It is known.

ako se tako nešto ili slično dogodi, pre će biti zato što ga je ben simmons fantastično čuvao nego zato što je derozan poznati choker, ako je to bila insinuacija.

međutim, u tom duelu bi bilo i nekih nezgodacija za netse. recimo, lonzo-ayo-caruso (legenda) su kao nacrtani da otežaju maksimalno život irvingu-millsu-dragiću, dok vučevića nema ko da čuva a ujedno mu je verovatno lakše da se aka u odbrani sa centarskom linijom netsa nego mnogim drugim centarskim linijama.

durant će naravno da odvali ali bi tu seriju mogao da učini zanimljivom lavine, odnosno zach avalanches, ukoliko odigra izuzetnu* seriju

*

https://imgur.com/h5YH81a

• Like 2
Posted

Sporiji pocetak Heata, pa su postavili stvari na svoje mesto. Nikse drzi neverovatni prime minister of Canada , spakovao je 30p za prvo poluvreme uz 6 trica

Heat igra lepo i timski, Adebajo dvaput fino izlepio Rendla

• Like 1
Posted
20 minutes ago, Miki28 said:

Koji uzas od zavrsnice Lejkersi-Klipani, jos jednom fenomenalna akcija u clutchu Vogela i druzine.

Kakav raspad, a do kraja regularke tezak raspored

Posted
1 minute ago, Miki28 said:

Jeste rano ali tu Harris ce najvise ispastati.

harris džinović kad zapeva i tebe sam sit step-back trico

miki, 'oćel' dvajt sad da igra stalno 20-25mins, pitam za drugarovu fantazi posadu 🙃

• Ha-ha 2
Posted
16 minutes ago, uini said:

miki, 'oćel' dvajt sad da igra stalno 20-25mins, pitam za drugarovu fantazi posadu 

Mislim da hoce mada se to kod Vogela ne zna. Svakako da je dobar za tih 15-20 minuta protiv nekih ekipa mada ce koristiti i Lebrona na C.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Miki28 said:

Mislim da hoce mada se to kod Vogela ne zna. Svakako da je dobar za tih 15-20 minuta protiv nekih ekipa mada ce koristiti i Lebrona na C.

reci vogelu 20-25, ljubim te k'o brata.

Posted

Само леброн да напуни 10 година мање па да може да повуче и у одбрани. И да вестбрук такође једно 8 мање напуни. Не би им помогао ни Коби из другог дела сезоне 12/13 кад је играо 46 минута

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...