Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vraca se King sad protiv Bostona.

Jes da radim sutra od 9 i moram ustati max do pola9, ali toliko sam ga se uzeleo da moram ispratiti ako budem uspeo do HT da ne zaspim

6 od 16 utakmica je odigrao, sa njim 4-2 ; bez njega 4-6

Sad da vidimo kako ce to ici kad su LBJ+THT tu, nikad kompletniji nismo bili (fale jos Nunn, Reeves i Ariza) ; Boston je bez Browna i Timelorda, smatram da bi ovo mogli da dobiju... posebno sto su ovi Bron-lakersi pobedjivali u TD Gardenu prethodnih sezona (upecatljiv mi ostao onaj buzzerbeater Ronda u prvoj sezoni u TDG... a i sad ce imati priliku da odigra protiv bivseg tima)

Posted

RW je idiot. Ovo je prosto fascinantno kakve lopte gubi i sta radi luda budaletina.

Za Pelinku posebni krugovi pakla, samo pogledati kako igraju Sruder, KCP, Karuso i Trezz. Samo jednog od ova 4 igraca nije se bilo vredno odredi za ovaj RW metak.

• Tuzno 1
Posted
37 minutes ago, delgado said:

RW je idiot. Ovo je prosto fascinantno kakve lopte gubi i sta radi luda budaletina.

Za Pelinku posebni krugovi pakla, samo pogledati kako igraju Sruder, KCP, Karuso i Trezz. Samo jednog od ova 4 igraca nije se bilo vredno odredi za ovaj RW metak.

nije to pelinkin posao vec jamesov.

sexton zavrsio sezonu btw.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)
7 minutes ago, gggggggg said:

nije to pelinkin posao vec jamesov.

sexton zavrsio sezonu btw.

Tacno tako,on je hteo RW,nije hteo ni Hilda ni Demara.

Edited by Gaga
Posted

Svako individualno priznanje koje dobije ovakav igrac u eri dominacije gluposti, neznanja, nerada i laznih superstarova teskih 250+ m $ je pobeda iz mog ugla. 
Pa moze biti kamenjar i flat track bully do mile volje.

• Love 1
  • Thanks 1
Posted
13 hours ago, Avodžobi said:

Ja sam najvise sokiran time sto Ibaka cepa po G League, a Hartenstein igra li igra, mislim da ce Ibaka i sa 50 godina biti korisniji od njega uz duzno postovanje njemu koje itekako imam i cenim Hartensteinovu igru. 

Ibaka i ima 50 godina. 

Inace je u G league da nabija fitnes, bas dugo nije igrao

• Like 1
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...